Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Arkadaşın laptop'unu aldım kısa bir süreliğine(1hafta filan) BUgün geri vermem gerekiyor. Ancak en başta olmayan bir şey oldu, arkadaşta bozdun der diye düzeltmek istiyorum. Şimdi her bilgisayarı açışımda mavi ekrana geçip sistem kontrol istemeye başladı makine. Aldığımda yoktu ancak, bir kez direk arkadan şarj makinesinin kablosunu çektikten sonra, tekrar başlattığımda istemişt. O zamandan beri hep normal açıp kapatıyorum, ancak sistem kontrol istiyor her seferinde. Bir tuşa basıp iptal edebiliyorum gerçi, ancak sinek mide bulandırır cinsinden, rahatsız ediyor beni? Format vs atmamam gerek ne yapmalıyım? Önerileriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bi tuneup yükle bakalım. bende öyle düzelmişti. internetten trial versiyonunu bulup pm at bana. ayarlarını vereyim ufak ufak işe yarayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 FAT32 formatında galiba hdd. checkdisk i kapatabilioruz sanırım ama nerden hatırlamıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Iptal etme birak 1 kere tarasin, bir sonraki sefere sormaz bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar