Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 mrb flm 3g modem almayı dusunuyorum bi kaç sey sormak istiyorum belki kullananlar vardır 1.hızı yeterli olur mu wow icin instance/bg ? 2.5gb kota yeterli olur mu ? 3.elektrik kesintisi oldugunda laptop batteryden devam eder mi ? 4.vodafone ve turkcell'inkini gordum sadece cokta arastırmadım tavsiye edebileceğiniz model/marka varmıdır tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hergün oynuyor bide raid yapıyosan 2.5 yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 2.5gb Kesinlikle yetmez. 3g ile takıldım bir ay adsl bağlatana kadar baya zorladı beni Oturdugun semt onemlı Zemin ve 1. kattaysan hiç bulasma Kalabalık ortamlarda bol bol disc problemı 200-300 Cıvarı ms ile oynuyordum tabı oyundan kopmadan kaldıgım surelerde gunde 6 gunde 1gb kotayı doldurdum. ( wow ve patıcık harıcı sıtelere gırmıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kktcell 3g ile anam ağladı aman diyim. edit: ayrıca adam 2.5 değil de 2.soru olarak 5gb demiş gibi geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 2) 5gb yeter mi bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kibrista bi de telsimin 3g var diyorlar o iyimis sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 turkcell in çok abonesi olmadan süperdi,fazla olunca bi sıçış yaşandı,telsimde çok yoktu en son ondan iyidir ama çoğalır yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bence 1000 tl hediye çeki kampanyasından sonra telsim kullanıcı sayısı turkcell kullanıcı sayısını geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Normal adsl ile zor oynuyoruz, 3G ile düşünemiyorum. Direk boss çıkar birşey üfler, dc olur heuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ya anlamıorum 3g nin dl hızı 7mb uploadu 2mb vs gibi bişey (bi tcell dükkanda test ettiydimde) nasıl daha kötü performans alınıo ki :S ama 5gb kota yetmiosa gg zaten iyiki almamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Önemli olan download yada upload hızı değil ki. İlk downloada başlama istedği göndermesi ile o downloada başlaması arasında geçen tepki süresi. Yani ping değerin. Oyunu gayet güzel oynarsın gibi gelir sana, ama özellikle caster oynuyorsan sürekli büyülerin sen bastıktan yarım saniye sonra cast edilmeye başlayınca sinir harbine girersin. Bosstan bir buff çalacaksındır. Diğer mage 5 tane çaldığında sen daha 2.yi çalmışsındır. Fire shock'un bitmesine 4 saniye kala lava castine başlarsın ama lava bossa vurduğunda shock debuffı bostan düşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Fin said: mrb flm 3g modem almayı dusunuyorum bi kaç sey sormak istiyorum belki kullananlar vardır 1.hızı yeterli olur mu wow icin instance/bg ? 2.5gb kota yeterli olur mu ? 3.elektrik kesintisi oldugunda laptop batteryden devam eder mi ? 4.vodafone ve turkcell'inkini gordum sadece cokta arastırmadım tavsiye edebileceğiniz model/marka varmıdır tesekkurler Instance için olur da pvp/raid için bir şey diyemem, çok süper olacağını sanmam ama. 5GB kota yeter, laptop pili de tabii ki devreye girer kopma olmaz. Turkcell açık ara en iyisi bu arada 3G için de, kullandığınız bölgedeki diğer 3G kullanıcılarının sayısına bağlı tabii hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 FreEmoon said: Önemli olan download yada upload hızı değil ki. İlk downloada başlama istedği göndermesi ile o downloada başlaması arasında geçen tepki süresi. Yani ping değerin. Oyunu gayet güzel oynarsın gibi gelir sana, ama özellikle caster oynuyorsan sürekli büyülerin sen bastıktan yarım saniye sonra cast edilmeye başlayınca sinir harbine girersin. Bosstan bir buff çalacaksındır. Diğer mage 5 tane çaldığında sen daha 2.yi çalmışsındır. Fire shock'un bitmesine 4 saniye kala lava castine başlarsın ama lava bossa vurduğunda shock debuffı bostan düşmüştür. ping i de yüksek değildi ölçtüğümde evde 90ping oynuorum onun da ping 100 vs idi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 100-150 ping sabitse, o zaman çatır çatır oynanır valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Ping sabit zaten ama disc problemi var ben AV da lvllıyorum char stabil bir sekilde oynayamıyorsun ortam kalabalıklastıkca disc yiyorsun. 5gb kotada yetmez tecrubeyle sabit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 3G buraya kadar gelmiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar