SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Alt dairede bir aile var. Anne baba sabah işteler akşam dönüyorlar haliyle bu sırada bunların 12-13 yaşlarındaki oğlanları ve bu oğlanın ablası oluyor evde. Bangır bangır müzik açıyolar bildiğin tepiniyolar denyolar ama öyle böyle diil. Demin salonda otururken bildiğin yer zang zang diye titreti. E bende rahatsızım haliyle bu durumdan daha önce o küçük çocuğa gittim 'bak .... cım şu müziği kıs biraz direk yukarıda sesler' dedim 'ablam dinliyo ben diilim' dedi bende ablana söyle o zaman biraz kıssın dedim tamam dedi amma velakin değişen bir şey yok. İşin kötüsü kılabır takılıyor denyolar. Velhasılı ben bunları uyardım daha önce. Aileyide iyi tanıyorum. Nasıl bi ceza kesebilirim kimliği açık etmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Balkona çıkmasını bekle kafasına su dök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ablanın yaşına ve güzelliğine göre degişmeli ne yapıcagın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Yok abla öyle güzel bişi değil nötr bi tip asdf Dartanian mühim olan yaptığım pislik bunları uğraştırsın dumur etsin ama işte benim yaptığımı anlamasınlar en üst katta ben varım zaten suyu bi ben dökebilirim bir de Allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 apartmanda kapısının önüne muz kabuğu koy adsf Bence takılabilceğin biriyse beraber clbua gidelim sana içki ısmarlayım de.Bak bi daha yapıyo mu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Şuan müzik biraz kısıldı gülüşüyolar falan hatun eve erkek mi alıyo anlamadım arada garip garip sesler geliyo. O müziğin sesi çok değil biraz açılsın gidip şarteli indiriyorum işe buradan başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Apartmanınkini de indir çıkıp apartmanda elektrik var mı diye bakarsa olmadığını görünce beklesin salak salak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 evdeki bazı şeyler duyulmasın diye açıyodur kesin erkek alıyo eve demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 gitti apartmanin namusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 şarteli indir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Belki de abla senin dikkatini böyle çekmeye çalışıodur dsfdsf kese kağıdı yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 abi ev numaralari varsa sende ara ve polis taklidi yap. tirsip kapicaklardir. buarada ismail pk senin banlanma olayi neymis ogrendin mi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Torpile 3 metre kadar ip bağlayıp tuvaletin apartman boşluğuna bakan o camı vardır ya oradan salıcam. Camın önünde patlasın tırssın denyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Eğer eve erkek arkını aldıysa zile bas korkucaklardır basıldıklarını sanıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Eehuauhaeu abi bu durumda o erkek arkı hergün bunlarda :D. Beyler ben sigortayı kapatmaya gidiyorum gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Sigortaların olduğu kapağı açıyorum apartman görevlisi Adem abi bodrumun kapıyı araladı bozuntuya vermedim gittim yanına 'ya abi benim bisikleti nereye koymuştun' muhabbeti çevirdim geldim. Karı anladı mı nedir şuan ses 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 gelmişler demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 COUNTERATTACK. aç elektrik süpürgesini, belli aralıklarla aban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bu bir savaş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ara polisi gelsin kapısına o korku yeter onlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kill the boy rape the girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 müzik ritmine uygun zıpla sen de. eğlenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yere vur işte sert bişeylerle. bizim üstteki vuruyo azcık ben hemen anlayıp kısıyorum mesela. çok güzel bi ilişkimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Aynı şey erkek arkadaşımın evinde de oluyor. üst kattaki ismi EBRAR olan velet 10 kişinin bir araya gelip çıkaramayacağı gürültüyü tek başına yaratıyor. üstelik belirli bir saati de yok, sabaha karşı 4'te tepinme sesleriyle uyanabiliyoruz. sonuç olarak ev içinde homurdanma ve aylar süren sinir hiçbir işe yaramıyor. burdan dert yanacağına çık yukarı iki tokat at bak noluyor. AKTİF OLUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 rouquine said: Aynı şey erkek arkadaşımın evinde de oluyor. said: şey erkek arkadaşımın evinde de oluyor. said: erkek arkadaşımın evinde de oluyor. said: erkek arkadaşımın evinde said: erkek arkadaşımın evi said: erkek arkadaşım geçmiş olsun. pm kutun dolabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar