Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 açlık fena şey. bunu hem anlıyorum hem de nasıl birşey olduğunu gayet iyi de biliyorum. ancak açlık çekenlerle birlikte, bir de KYK dan aldıkalrı aylık kredi ile iphone alıp da onun rkedisi ödeyenler de var. sonra da abi para yok diye geziyolar. ama bi kafeye oturup çay istediği zaman masaya iphone u koyuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 arkadaşlar sizce 20 dk çişini kakasını tutmak yerine rahatlıyım diye umumi tuvalete para vermek lüks müdür ? bu öğrencinin de bursunu kesmelimiyiz ? adam sıkışmış ama tutsa da tutulur yani. bu gereksiz harcama sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ya adamlar sigarayı tartışıyor olaya bak.bence de verilmesin ama uygulaması mümkün olmaya fikirlerle nereye kadar.zaten aç kalıp parasız kalıp sigaradan vazgeçmeyen adam gerizekalıdır sen burs versen nolur vermesen nolur o adamdan da bi bok olmaz hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 gecin artık isgara meselesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Burdaki bir cok adamin aclik cekmedigi cok belli ya. Hala ekmek yiyecek parasi olmayip sigara icen adamin burs almasini savunabiliyorsunuz ya pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Cuce said: Karşılıklı burs meselesi var bide bende alıyorum, cok ciddi karşılıklı burs borcum var mesela benım. o burs değil bildiğin eğitim kredisi,yersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar