PATA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Nedir bu? Arabanın göstergesinde tıkalı yazıyor kitapçığa bakın yazıyor.Baktım sadece ne olduğu yazıyor ne yapcağımla ilgili bi açıklama yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 benzin filtresini degistireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Peki bi süre değiştirmeden kullanmam durumunda bi sorun olur mu? Ayrıca sıfır arabada böyle bi sorunun çıkması normal midir daha 1500 km ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 abi sıfır arabaysa niye bi servise goturmuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Götürücem tabiki ^^ teşekkür ederim ilgilenenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Selam, O parça egzoz sisteminde yer almıyor muydu? Dışarı atılan partikülleri topluyor diye hatırlıyorum. Tıkanınca da egzoz sisteminde basınç değişimine neden oluyordur büyük ihtimal ve sistem o sebeple hata veriyor. Kullanılan yakıt ile son derece alakalı bir durum olmalı bana göre. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Tam bu gün götürcektim kendi kendine düzelmiş.. sdf neyse güzel oldu uğraşmama gerek kalmadı okulun ilk günü en azından bu beni mutlu etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 euro dizel kullanmaz isen egsozdaki partikul filtresi tıkanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Peki bu tıkanıklığın kendi kendine açılması normal mi ? Yoksa hala tıkanıkta göstergenin ışığı mı söndü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar