Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaza yaptım airbag açılmadı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Emniyetinin takılı olduğu nasıl anlaşılırki?

Adam sağ salim çıkmış daha ne olsun dfgdfg.

Geçmiş olsun.

Aç bence dava.

Kasko ne kadar hasar çıkardı?
Mesaj tarihi:
daha taze kazapolis geldi pazartesi gel emniyete raporu yazalım dedi, araba su an serviste o raporla gidicem işte servise
bide gidip askeri otobüse çarptım
Mesaj tarihi:
renault scenic di araba,
inanamassınız ama otobüsün sadece kıçı biraz eğildi.
olan acemi askere oldu daha yeni geçmiş şöföf koltuguna yanımda komutanları azarladı bi ton
bi sucu yoktu zavallının halbuki
Mesaj tarihi:
yuksek araca carptıgın icin zaten ondeki koruma cıkıntısına hicbisey olmamıs resmen istiridye gibi acılmıs araba. o demir gucu ememedigi icin motor emmistir. emmeli gommeli motor da adam olmaz. perte çıkarı var o aracın gibime geliyo benim.
dava ftw
Mesaj tarihi:
Riddler said:

olm perte cıkmassın layn
:D araba almazlar yeni
%99 u airbag acılmadı diye bişi olmaz diyo

Yalan mı söylüyorum lan diye üste çık :D ..
Mesaj tarihi:
hatta dedigim gibi o ondeki şasi demirine zarar gelmedigi icin muhtemelen onun uzerinde olan airbag sensorleri calısmamıstır. davalanabilir gibi geliyo kulaga
şayet sensorler ordaysa tabi.
cunku pek normal bisey degil arabagı 2ye ayırıp da o demire dokunmamak :D
Mesaj tarihi:
Riddler said:

olm perte cıkmassın layn
:D araba almazlar yeni
%99 u airbag acılmadı diye bişi olmaz diyo

Araba şu haldeyken kaza anında öyle sırıtabiliyorsan fazla kafanı takma, babacığın alır sana yeni oyuncak bence. Normal bir insan yumurtası kırılmış kuş moduna girer çünkü birkaç saat. Bir ay falan toplu taşıma takılırsın en fazla, kaskodan pert parası gelene kadar.

Perte çıkarsa bir de tecrübe uyarısı olsun; ruhsata "trafikten çekme" damgası vurmalarına dikkat edin, bizim dangalak memur "hurda" vurduğu için 2-3 milyar eksik vermişti kasko.
  • Yeni Oluştur...