Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 canlı örnek işte. fede neye kırıldın tatlım söyle.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 abvblizzard said: Deacon said: duygusal diyemezsin. daha duygusal diyebilirsin. kime göre, neye göre duygusal? göreceli her şey. 2 cins var zaten neye göre olcak gece gece ne ayar verion be alla alla. hayvanlar da var köpek, kedi falan sdfsd. bir de şey var işte uzaylı olduu ispatlanan yaratık. bu evrende yalnız olduğumuzu mu düşünüosun omfg no.
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Deacon said: abvblizzard said: Deacon said: duygusal diyemezsin. daha duygusal diyebilirsin. kime göre, neye göre duygusal? göreceli her şey. 2 cins var zaten neye göre olcak gece gece ne ayar verion be alla alla. hayvanlar da var köpek, kedi falan sdfsd. bir de şey var işte uzaylı olduu ispatlanan yaratık. bu evrende yalnız olduğumuzu mu düşünüosun omfg no. ne ayarı abi sakin ol
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hadi pati birlik ve eşelenmeye en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde hadi biraz gayret
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 evrende yalnız değilsiniz.. artık ben varım. bi telefonla evinize gelirim
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 fede çıkışa geliceksen beraber gelelim
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 beni garbıça BOŞ KONUŞAN tagıyla alın, kuyuya bi taş atıyorum 45 tane cevap gelmiş ben geri gelene kadar. ::o
Öne çıkan mesajlar