NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Hayvan olunca dunyalimi oluyor arkadasim. Uzayli iste, teknolocisine surttuklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 annem bunu öğrendiğinden beri google'da uzaylıları araştırıyo sdjkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 birader hayvanin ne teknolojisi olucak, onu demek istiyorum. bugun bir kopegin, bir kedinin ne teknolojisi var allanisen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 mesela uzaylı bir köpek kurt falan öldürseydi çok ayar olurdum ben. insanlığın en eski dostu sonuçta. yada kedim var benim mesela kedi öldürseler öfkelenirdim. savaş bile açılabilinir yani sen kimsin lan bizim ırkımızın bin yıllardır birlikte yaşadığı dost türlerini öldürüyorsun diye. ama öyle bir peti olan ırktada meymenet yoktur zaten rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Sevgili Auqila, Hayvanda olsa uzayli uzaylidir. Teknik olarak haksizsin, laflar hazirlatma simdi bana. Uzme beni lutfen. Sevgilerimle, Notwist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 meksikanın alayı uzaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ırkçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ya ne kasıyorsunuz sayfalarca o bildiğiniz lemür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 meksikalıların demedim meksikanın dedi uzaylı da yer adı olarak mersinli sinoplu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bi de %99 derken safkanlık oranı olarak mı? baba tarafında adıyamanlı falan mı var bi tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yok olmadı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Pek sanmiyorum ama umarim gercektir bu olay, soyle olmeden uzaylilarla bir "temas" ettigimizi goreyim yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 temas derken tensel bi temasmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 aslında uzaylılara fake atılabilir. şöyle imza günü falan yapıcan bu konsepte uygun yalandan 2 ufo çıkartıcan. hoş huylarını da bilmiyoruz meretlerin meraklı olmaları lazım bunun için dönüp bakıcaklar 'ulan bişiler oluyo orada bizle alakalı' diyip damlıycaklar. evet uyuyamadım ondan geldim patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Gandruel said: temas derken tensel bi temasmı ? Valla hasretiz her turlu temasa, uzaylidan bisi olmaz, sordum caizdir dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar