Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

meksikada bulunan yaratik uzaylimis (%99)

delimanyakcapkin

Öne çıkan mesajlar

Sovereign said:

evet evet zaten canım

dr. monro'nun labaratuvarında genleriyle oynanmış bir denek olma olasılığı kesinkez daha yüksek!! Uzaylı olamaz zaten, uzaylıdan başka herhangi birşey olduğunu gösterebilecek herhangi bir neden varsa üstüne çullanalım.

gg

Olabılır Bı ıslık calman yeterli
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde geçende darwinius isimli kayıp halka olarak nitelendirilen fosilin açıklanmasıda uzun sürmüştü.

1983 de bulunmuş sanırım.açıklaması 25 sene sürdü.tabi türklere kalsa böyle şeyleri incelemeden pat diye açıklarlardı.işte allah türkleri süper zeki diğer ülkeleri buldukları delilleri tahlil edip öyle açıklayacak kadar aptal yapmış.

Fossil İda
Sosyal ağlarda paylaş

neden 2 sene sonra açıklandı deniliyorda ondan dedim.türkler olsa süper zeki olduklarından hemen açıklarlardı.konu bu olayın gerçek veya sahte olması değil.2 sene neden beklendi deniliyor.biz türkler beklemeyiz hemen araştırırız.hatta bir bakışta dnasını çözeriz mahlukatın.öyle yetenekliyizdir.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan DNA'sından bahsediyoruz. Hepimizde olan. Human Genome Project diye devasa bir çalışma yapılmış. Muhtemelen genetik bilimi okuyanların en iyi bildiği DNA da isnan DNA'sıdır. Gel gör ki elin tıfıl maymun tipli yaratıüğında insan DNA'sı görmek 2 sene alıyor ve çoğu genetikçi göremiyor. Onlar diplomalarını bakkaldan almışlardır belki de..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yaratık 2 sene evvel bulunmuş olabilir ama yaratığı bulan adamın Jaime Maussan tarafından bulunması, resimlerin, videoların, cesedin alınıp müsait gönderilebilecek bir araştırma merkezi bulmak zor.

UFO Kongre'sine gelen Maussan yaratığı DNA testine daha yeni göndermişti. Bu da daha Haziran'da oluyor.

Kısacası DNA testi 2 sene evvel yapılmadı daha yeni yapıldı, yaratığın gönderilebilinecek güvenli ve güvenilir bir araştırma merkezi bulmak zor.

Amerika'da yaptırmamasının nedeni ise bu yaratık gibi daha önce bulunan bir sürü somut kanıtın gönderildikten sonra tam pozitif sonuçlar vermeye başlamışken esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolması, çalınması vb.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş,
Dış borcun sebebi amerika, uzaylıların kaybolmasının sebebi amerika, gazınız olsa ve çıkartamiyorsanız onun da sebebi amerika...
Ne amerikamış arkadaş ya...

Sovereign said:

bu arada yaratık 2 sene evvel bulunmuş olabilir ama yaratığı bulan adamın Jaime Maussan tarafından bulunması, resimlerin, videoların, cesedin alınıp müsait gönderilebilecek bir araştırma merkezi bulmak zor.

UFO Kongre'sine gelen Maussan yaratığı DNA testine daha yeni göndermişti. Bu da daha Haziran'da oluyor.

Kısacası DNA testi 2 sene evvel yapılmadı daha yeni yapıldı, yaratığın gönderilebilinecek güvenli ve güvenilir bir araştırma merkezi bulmak zor.

Amerika'da yaptırmamasının nedeni ise bu yaratık gibi daha önce bulunan bir sürü somut kanıtın gönderildikten sonra tam pozitif sonuçlar vermeye başlamışken esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolması, çalınması vb.
Sosyal ağlarda paylaş

ülke olarak değil, bu tür şeyleri kontrolü altında tutan grupların bulunduğu ülke ve köklerini saldığı ülke olduğu için genel anlamda diyorum Amerika diye. Yoksa Amerikan karşıtı bi olay yok burda.

Ege: Valla ben de bilmiyorum DNA'sı bulunamadı diyen haberi ben Hürriyet/Habertürk'ten okudum Jaime bu konuyla alakalı ne demiş araştırmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...