Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hele bakın hele! bölümün modu bile swg'yi bırakanlardan... yedim hüleeyn sizi![signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 e artik seninde birakma vaktin geldi be sufi:) hazir wow da yolda iken ufaktan ufaktan kopsan diyorum.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 TİEEEEYYYT! * lightsaberını sallayarak tharkas'ın üzerine koşar[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 aman abi sakin.. *Ufaktan ufaktan zehirlerini hazirlamaya baslar ancak daha sonradan farkederki karsisindaki bir jedi* [b] *Depar* Sufi bu mesajindan sonunda jedi oldugunu cikariyorum?:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 şaka bir yana jedi olmak da oyunu kurtarmıyor :( spacepack beklentisi içindeyiz. şu an oyuna bağlayan tek sebep oyundaki arkadaşlarımız. o da yeterli bir sebep olduğu için hala oynuyoruz. swg'den sonra başka bir online oyun oynamama düşüncesinde olduğum için de yeni bir oyuna başlamadım. öyle işte...[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ben forfink Wandu abi... Salla swgyi. Swg mi kaldı.. Cidden sıkıcı hale geldi artık....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür [ quote ]Quivalen-soth, 14 Haziran 2004 10:25 tarihinde demiş ki:valla bol 300 500 lü ve su kenarı biyer arıorum bodrum diicem ama bakalım [ /quote ]
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hocam o kadar kastin jedi demi olmadi ? ne eksigi varki jedinin ? Hic dusunmuyormusun sufi yaw wow u gerci var cikmasina daha ama burakstlin glad falan hepsi gelecekti cikinca:([signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 "Salla swgyi. Swg mi kaldı.. Cidden sıkıcı hale geldi artık...." Bir SWG yazarı bunu diyorsa, ben daha nediim Sufi. Sen de bırak artık gel aramıza. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ah forfe, sen de böyle dedikten sonra... yani sw evrenini en az bilenin soe olduğundan emin oldu cümle alem swg'den sonra.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yok tharkas jedi olduk olmasına da jedi olmak da kurtarmadı oyunu çünkü oyundaki jedi de jedi değil ki! yani jedi olmak ele lightsaber tutuşturmayla olmaz ki. han solo da yara deşe lightsaber kullanmıştı (bkz: episode 5). hani han solo dedik de, oyunu 'han solo' tadına getirebilselerdi zaten olay bitecekti. burak ve glad'ın başlayacağını duymamıştım doğrusu. başlasınlar bi bakalım... belki bu sefer ben newbie olarak gelirim onların yanına :p ama dediğim gibi online oyun oynamamayı düşünüyorum artık. sebebi ise alınan_zevk/harcanan_zaman oranının hiçbir online oyunda güzel bir offline oyundaki kadar yüksek olamaması. 5 senedir online oyun dünyasındayım bu zamanın beni getirdiği nokta bu oldu. yani şöyle düşünün: güzel bir oyun geçti elimize; kurduk, başladık, 3-5 gün... 1 hafta, bilemedin 2 hafta. oyun bitti ve oyundaki tüm anlar maksimum zevkle geçmiş. sonra? bir sonraki oyuna kadar gerçek hayat bizim :) temiz hava, bol güneş, bilardo, pin-pon, müzik, dans :p ama online oyunda tam tersi. aylar boyunca harcanan saatler... ilk günlerdeki zevkin yerini almaya başlayan ve giderek tamamen oyun hissiyatını ele geçiren bitmez tükenmez bir hırs... giderek oyuna girip amaçsızca sağda solda turlamalar, millet ne alıyor ne satıyor, kim ne yapmış, kim kimle diye bakınmalar soruşturmalar... yani gerçek hayatını bırakıp pixellerde yaşamak... telefon eden arkadaşları bile alele acele savuşturmaya çalışmak... neyse yani sözün özü swg ile gittiği yere kadar gider. sonrasında online oyun oynamama kararındayım. zaman ne gösterir kimse bilemez tabi. ama bu söylediklerimin devvo'nun vücuduna lightsaber'ımla "freedom fighters were here" yazmayacağım anlamına gelmiyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Simdiye kadar 2 mmo oynadim desem yeridir. Biri swg biriside uo. Oyunu zevkli yapan belkide sadece kurdugumuz arkadasliklardir bilemicem ama oyundaki ilk 4-5 ayim kadar hiç bi oyunda bu kadar eglenmemistim. Ha sonra noldu, 2 ye ayrildik 5 e bölündük, kimimiz çok gaza geldik birbirimizi kirdik,(bknz. Ben) kimileri oyunu birakti, kimileri oyun oynadigini unuttu vs vs. Valla herseye aciyorum bi tek swg ye ödedigim paralara acimiyorum. Size ne kadar tesekkür etsem azdir diyip huzurlarinizdan çekiliyorum. Space expansionda savaslar real time olacakmis. Kendi adima konusayim ne makinem kaldirir ne baglantim kaldirir. Coronete giremeyen biri olarak tie fighter sürmek bana haram.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Sufi, 15 Haziran 2004 21:38 tarihinde demiş ki: hede hödö... ama bu söylediklerimin devvo'nun vücuduna lightsaber'ımla "freedom fighters were here" yazmayacağım anlamına gelmiyor. Ahahahahaha, hadi bakalım. Ben seni Tesla Cage'imin içine hapsettiğimde nası yapıcaksın onu bakalım. :-P (Bu arada topic biraz wow, swg, online oyun konularına dönmüş, CoH harici konuları başka yerde tartışsanız. :-))[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Bu arada Enako'mun kulakları çınlasın, Freedom City baskınında bi arkadaş Sufi'nin başında "Gebeeer" diye bağırdı diye 6 ay başımın etini yemişti. Bak Enako, Sufi "swg'yi bırakıp CoH oynayanlara ölüüüüm" diye topic açıyor. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 16 Haziran 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Estel_Anorien, 15 Haziran 2004 21:18 tarihinde demiş ki: Ben forfink Wandu abi... Salla swgyi. Swg mi kaldı.. Cidden sıkıcı hale geldi artık.... ayağını denk al forfé[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: DA2019, 16 Haziran 2004 17:02 tarihinde demiş ki: Bu arada Enako'mun kulakları çınlasın, Freedom City baskınında bi arkadaş Sufi'nin başında "Gebeeer" diye bağırdı diye 6 ay başımın etini yemişti. Bak Enako, Sufi "swg'yi bırakıp CoH oynayanlara ölüüüüm" diye topic açıyor. :-P olm soylemeden soylemeye fark var. ben de sana swg forumunda cuce, tuylu dedim mesela.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Enginar, 16 Haziran 2004 16:49 tarihinde demiş ki: Space expansionda savaslar real time olacakmis. Kendi adima konusayim ne makinem kaldirir ne baglantim kaldirir. Coronete giremeyen biri olarak tie fighter sürmek bana haram. orgazm olmak uzereyim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 serverınınz patlar işallah,plaync iflas eder işallah,jetpacklernizin benzini biter işallah,ordan oraya zıplarken ayağınız burkulur işallah[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 erotizm millet. erotizm ugruna sattilar oyunlarini adamlar. bittiniz olm siz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Öne çıkan mesajlar