Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ok hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hadi deneyelim gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Beyler, saat 22:00 da hazır bekliyorum sizleri msn adresi isteyen pm den ulaşabilir daha bi koordine olur o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bayanlar baylar, Left 4 Dead i hamachi üzerinden oynama tutorial ini veriyorum Öncelikle; http://rapidshare.com/files/168109391/engine.dll_STEAM_HAMACHI.rar adresinden dosyayı indiriyorsunuz dosyadaki engine.dll_hamachi klasöründeki engine.dll i oyunun dizinindeki bin klasörü içine atıyoruz, değiştiriim mi abey diyor, değiştir diyoruz. Sonra, EĞER HOST İSENİZ Oyuna giriyoruz, options/keyboard/mouse/ oradan konsolu açma şeysinin enable yapıyoruz Daha sonra, é ye basıyoruz, ip yazıp boşluk bırakıp hamachi ip mizi yazıyoruz. Enter, sonra, sv_allow_lobby_connect_only 0 yapıyoruz, sonra net_start yazıyoruz, daha sonra, maps * yapınca maplist çıkıyor, oradan listeden harita adına bakıyoruz ve map haritaadi şeklinde -sonundaki bsp yi unutmadan- enterlıyoruz, OYUNA LOGİN OLACAK KİŞİLER konsolu açıp connect dedikten sonra oyunu kuranın hamachi ip sini yazıp enter layın, tamamdır dayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hamachide 4 kişiyiz bi deneme atsak mı yahu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ben çıkıyorum beyler, akşamüstü gelrim biz denedik demin atılıyor sdf bayaa iyi akşam alemlere akalım zombi ortamlarında fekat, kesinlikle indirin şu engine.dll yi, atın oyunun bin klasörüne, unutmayın hamachi ağ adı : patil4d Şifre : ageofempireskoylusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 eger bende üşenmezsem bugun alırım cdciye gidip en kötü bitmesini beklerim 4-5 güne aranıza katılırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 stormgarden benim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yükledim hamachiyi kurdum dll i attım aksiyona hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Dayılar, kurun ayarlayın, akşam parti var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 8 çıkaralım yalnız vs için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 çıkarırız hacı, ben o potansiyeli görüyorum Oynayacaklar ben varım desin yanlız liste olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bu akşam olmaz o parti, hafta sonu var bunun. cuma akşamı dışarıya çıkın, hava alın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 oyunu bilmiyorum da indirelim madem uzun sürüyor mu? kaç kilo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 4~gb hadi var mı oynucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Lancelion said: bu akşam olmaz o parti, hafta sonu var bunun. cuma akşamı dışarıya çıkın, hava alın lan. ulan her akşamın bi atraksiyon, otur evinde sdf nargile içe içe beynin eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Beyler, saat 10 da akıyo muyuz alemlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ben simdi aldım cd yi yüklüyorum çalısır inş multi yapmak için ekstra neler yapıyoduk şimdi baştan bi alalım yeni başlayanlar için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 olm işk mesaja bak yazıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 4 olduk bi el atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 beyler az kaldı gelen yok mu hadi girin hamachiye network name: patil4d pass: ageofempireskoylusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 4 üz hacı dönelim bi tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ekmekden ses yok ya EKMEĞĞK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar