SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bayanlar baylar, Left 4 Dead i hamachi üzerinden oynama tutorial ini veriyorum Öncelikle; http://rapidshare.com/files/168109391/engine.dll_STEAM_HAMACHI.rar adresinden dosyayı indiriyorsunuz dosyadaki engine.dll_hamachi klasöründeki engine.dll i oyunun dizinindeki bin klasörü içine atıyoruz, değiştiriim mi abey diyor, değiştir diyoruz. Sonra, EĞER HOST İSENİZ Oyuna giriyoruz, options/keyboard/mouse/ oradan konsolu açma şeysinin enable yapıyoruz Daha sonra, é ye basıyoruz, ip yazıp boşluk bırakıp hamachi ip mizi yazıyoruz. Enter, sonra, sv_allow_lobby_connect_only 0 yapıyoruz, sonra net_start yazıyoruz, daha sonra, maps * yapınca maplist çıkıyor, oradan listeden harita adına bakıyoruz ve map haritaadi şeklinde -sonundaki bsp yi unutmadan- enterlıyoruz, OYUNA LOGİN OLACAK KİŞİLER konsolu açıp connect dedikten sonra oyunu kuranın hamachi ip sini yazıp enter layın, tamamdır dayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben oynarım vallak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 çok uğraştim ben yüklemedi kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben şimdi desktopa atıyorum kuruyorum 15 dk ya biter iş muhtemelen, yapalım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 benm eski laptop cok kasıyodu yeni alcam o zaman kurar oynarız brolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hamachi versiyon falan verin.. bi de steam yok bende nasıl olacak bağlanma işi onu deyiverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 delikanli adam xbox live'a gelir, gamer tag ilkekaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 x box ne ya abuk subuk aterilerle ugrastırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ya geçicen xbaks falan hamaçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 http://hamachi.en.softonic.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 cidden ya ps3 varken xbox ateri gibi kaliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 patil4d pass : ageofempireskoylusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hamachi ağa gelin ben de yüklüyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yemedi mi olm ?????? ~_~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 abi 30 dk önce açmışsın konuyu oyun 5gb gece yükler yarın gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 olm halilazırda olanlar için dedim haha olmayanlar yarın falan ölmesin konu, gömülmesin garbıça yanıma 3 kişi aranıyor, savaşmayı seven, sagfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 varım ben organize olalım yarın akşam oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kesinlikle sabahlara kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Oha oynanırsa varım nereyi imzalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kaç gibin olsun o zmn 10dan itibaren uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 canım cekti cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Beyler bayanlar yarın saat 10'da Hamachi patil4d serverında, ageofempireskoylusu şifresiyle buluşuyoruz TÜM ZOMBİ SEVERLERE DUYRULUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bu arada hazır olanlarla bi deneme sürüşü yapsak mı ney şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben hamachi kurup geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hamachi'ye bağlan diyorum mediation server has rejected your request diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar