Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 şimdi siteyle alakam yok reklamını falanda yapmıyorumda böle bişi gördüm. kullanan var mıdır bunu nasıldır iyi midir güvenilir midir falan. konuşalım bunu (çok ciddi bir şekilde yüzümü öne eğerek karanlık havada söyledim bu lafı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 önce ismi güven vermeli :) bu hiç güven vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 psn'de qore'da falan arada bir http://www.gamefly.com/ reklamı cıkıyor, aynı sistemi almıslar, guzel isliyorsa direk kullanılır aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 turkiyede adam gibi yapamiyolar bu isi. evdeizle.com'a uye olmustum bi ara, ne kadar guzel film varsa hic biri ellerinde hazir yoktu, hep baska kullancilardaydi. blockbuster filmler veya diziler icin 2 hafta bekletiyodu nerdeyse. bundada biraz goz attim populer oyunlarin hicbiri ellerinde bulunmamakta. edit: gerci simdi baktim tekrar arkham asylum falan ellerinde var gozukuyo. killzone 2 ve bi oyuna daha bakip yapmistim ustteki yorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar