Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U2 Geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olimpiyat stadyumu mu?

geçen gazetenin birinde u2 gelirse gs adasına falan gelsin diye bi yazı okumuştum, olimpiyat stadyumu ne ya. mantıklı bi seçim değil bence. festival değil ki bu, insanlar akşamına evine gidecek.

ayrıca fiyatlar da 120 den aşağı olmaz eminim.
Mesaj tarihi:
gs adası gibi cücük kadar yerde konser vercek grup değilki u2. olimpiyat stadı tam idealde 100 küsür lira fiyat çekerlerse türkiyede ne kadar dolar o stat bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Bugun hurriyet'in haberinde Egemen Bağış'ın eğer U2 istanbul'a konsere gelecek olursa boğaziçi köprüsünde konser vermelerini sağlayacağından bahsediyordu. söz vermiş.

bono da hatta, iki medeniyeti birbirine bağlayan köprüde konser vermek benim için çok anlamlı olacak hemen ayarlayacağız demiş.
Mesaj tarihi:
nedanko said:

turkler ermeni soykitimini kabul etmedigi surece gelmeyiz diye bir aciklamalari vardi bunlarin. ilginc.. para nelere kadir.

+ türkiyede insan haklari yok diye türkiyeye gelmeyi reddediyolardi.
zamaninda best tv spikeriyle konusmayi bile reddetmisti bi ödül töreni sirasinda.
sasirdim acikcasi.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

nedanko said:

turkler ermeni soykitimini kabul etmedigi surece gelmeyiz diye bir aciklamalari vardi bunlarin. ilginc.. para nelere kadir.

+ türkiyede insan haklari yok diye türkiyeye gelmeyi reddediyolardi.
zamaninda best tv spikeriyle konusmayi bile reddetmisti bi ödül töreni sirasinda.
sasirdim acikcasi.

u2 tamam sahane bi grup ve turkiye'de izlemeyi cok istedim bugune kadar. ama nedir yani bu ermeni soykırımı ve insan hakları muhabbeti. isini yap kardesim sen, ne isin var siyasetle falan. okuz herifler ya.
  • Yeni Oluştur...