ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 6 Eylül 2010 Atatürk Olimpiyat Stadı detaylar yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hani 6 eylülü geçtiğimizi bile bıraktım, 2009 da olduğumuzu son anda farketmem çok koydu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 turkler ermeni soykitimini kabul etmedigi surece gelmeyiz diye bir aciklamalari vardi bunlarin. ilginc.. para nelere kadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 6 Ekim 09 diye istihbarat geldi ilk başta, paticikten bakayım dedim hemen 1 sene varmış daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 biz bu irlandalılara yiyecek gemisi göndermeseydik o görürdü .... soykırımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 olimpiyat stadyumu mu? geçen gazetenin birinde u2 gelirse gs adasına falan gelsin diye bi yazı okumuştum, olimpiyat stadyumu ne ya. mantıklı bi seçim değil bence. festival değil ki bu, insanlar akşamına evine gidecek. ayrıca fiyatlar da 120 den aşağı olmaz eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 gs adası gibi cücük kadar yerde konser vercek grup değilki u2. olimpiyat stadı tam idealde 100 küsür lira fiyat çekerlerse türkiyede ne kadar dolar o stat bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 stattan dönerken açlıktan ölen insanlar olacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 aaa negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bugun hurriyet'in haberinde Egemen Bağış'ın eğer U2 istanbul'a konsere gelecek olursa boğaziçi köprüsünde konser vermelerini sağlayacağından bahsediyordu. söz vermiş. bono da hatta, iki medeniyeti birbirine bağlayan köprüde konser vermek benim için çok anlamlı olacak hemen ayarlayacağız demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 öyle bir şey olursa var ya, çok bomba olur, türkiye tarihindeki en süper konserlerden birini izleriz. tarihe geçer adamlar sdflk. ama sanmıyorum ya. bence izin alamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Egemen Bağış dediğin adam simitçi değil ki? Devlet bakanı. o yaparsın derse yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 izin alamazlar derken, bürokrasiden bahsetmiyorum sadece. bu tarz muhabbetlerin köprü sallanıyo hede hödö tarzı mühendislik problemlerinden dolayı yalan olduğunu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 zaten muhtemelen köprüye adam almazlar. yani vip falan alırlar. çevreye bişey yapıp ordan izlenmesini sağlarlar. yoksa tabi o kadar adam zıplatmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 nedanko said: turkler ermeni soykitimini kabul etmedigi surece gelmeyiz diye bir aciklamalari vardi bunlarin. ilginc.. para nelere kadir. + türkiyede insan haklari yok diye türkiyeye gelmeyi reddediyolardi. zamaninda best tv spikeriyle konusmayi bile reddetmisti bi ödül töreni sirasinda. sasirdim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 valla gelirlerse ekime, gelmezlerse slime(ps3) kadar yolu var bi nick yaptık bonoyu hemen şımardı TR falan gelcekmiş. yüğrü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 inanılmaz şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 samiyende yapsınlar yıkmadan hemen önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 nedanko said: turkler ermeni soykitimini kabul etmedigi surece gelmeyiz diye bir aciklamalari vardi bunlarin. ilginc.. para nelere kadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 nedanko said: turkler ermeni soykitimini kabul etmedigi surece gelmeyiz diye bir aciklamalari vardi bunlarin. ilginc.. para nelere kadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 onthere said: nedanko said: turkler ermeni soykitimini kabul etmedigi surece gelmeyiz diye bir aciklamalari vardi bunlarin. ilginc.. para nelere kadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 vaniLLe said: nedanko said: turkler ermeni soykitimini kabul etmedigi surece gelmeyiz diye bir aciklamalari vardi bunlarin. ilginc.. para nelere kadir. + türkiyede insan haklari yok diye türkiyeye gelmeyi reddediyolardi. zamaninda best tv spikeriyle konusmayi bile reddetmisti bi ödül töreni sirasinda. sasirdim acikcasi. u2 tamam sahane bi grup ve turkiye'de izlemeyi cok istedim bugune kadar. ama nedir yani bu ermeni soykırımı ve insan hakları muhabbeti. isini yap kardesim sen, ne isin var siyasetle falan. okuz herifler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 turkiyenin cukunu yesin u2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 he boyle sie sie getirirler iste adamı. bizim medya da delikanlıysa geldiklerinde sorar "boyle boyle demistin yavrum noooldu" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar