Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Türü:Aksiyon Orjinal Adı:Taxi 3 Süre:84dk Yönetmen:Gérard Krawczyk Oyuncular:Samy Naceri, Frédéeric Diefenthal, Bernard Farcy, Emma Sjöberg, Marion Cotillard, Ling Bai, Sylvester Stallone Dağıtım:Medyavizyon Gösterim:9 Mayıs Bütçe:14.5 milyon euro(14.5€ sanırım böyleydi :-p) Yeni bir soygun çetesi, çevrede terör estirmekte ve polise zor anlar yaşatmaktadır.Kahramanlarımız Daniel ve Emilien'e bir kez daha iş düşecek gibidir.Bu arada Komiser Gibert'in de yurt dışından bir gazeteci misafiri vardır ve işi başından aşkın komiserin canını sıkmaktadır.Olayın bayanlar kanadındaki Lilly ve Petra ise eski heyecanlarını kaybetmiştir.Ama yeni heyecanlar kapıdadır... İlk ikisiyle Fransa'nın en çok izlenen filmlerinden olan "Taxi" serirsinin üçüncüsü de Luc Besson yapımcılığında karşınızda."Otomobil uçar gider" diyenlerdenseniz "Taxi 3"ü de kaçırmayacaksınız demektir. ------------------------------------------------------------ birçok serisini kaçırmıştım neyse inşallah bunu kaçırmam güzel gibi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Abi 9 mayısta mı çıkıyor yuh benim niye haberim yok alla alla[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 valla bugün ben dergide gördüm...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 valla bugün ben dergide gördüm...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 b.kunu çıkardılar biraz bence :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 olsun :) araba tutkunları için iyi olabilir :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Süper film herkes izlemeli. Daniel'in kız arkadaşına aşık olmuştum bu filmde.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ehueh :) en fazla hareketlendiğim sahneler arabalar uçuyo falan :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar