Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pişmanım.

Gaap

Öne çıkan mesajlar

Hani yabancılar "cat-person" derler ya öyle biriyimdir, evde 2 kedi, bahçcede 15+ kedi + 2köpek. Yeni yavrularım falanda var. hayat güzel tabii. Neyse 2 gün önce bir tane avuç kadar yavru geldi belli annesi terketmiş, hafiften ymuşak balık, hafiften zaten anne olan kedilerimden derken büyütüyordum, yola çıkmyada meraklı (sahil yolu araba trafigine kapalı ama motorlar geçebiliyor) o yüzdende geceleride geç yatıyorum die 15 dk d bir kontrol ediyorum... Babamda akcigerlerinden ameliyat oldu zaten ağrıları bol olan biriydi kaburgaları kesilince iyice kötüleşti onu ovayım derken bir defa 15 dk kaçırdım. Dün gidip kanalizasyona atmaya calısan 2 çoçuktan kurtarmıştım üstelik kediyi. Tamda bu sırada sarhoş kızlı erkekli bir gruptan evin önünde ses çıkıyor, ovmam biticne cıktım, baktım bu ........ çocukları o yavru kedimi ezmişler Üstüne basmış hayvan oglu hayvanlar makatından bagırsakları filan çıkmış, tek tesellim çabuk ölmüş olması, farkettigimde hayvan hala sımsıcaktı.... Hemencecik bir torbaya koydum ardında bahcedeki en yakın kızılcık sopası kıvamındaki sopayı kapıp o sözde insan müsveddelerinin peşinden koştum, yakalayınca sordum o kediyi sizmi ezdiniz vs verdikleri cevaplara bak.

Kız 1 - ay ben ezdim

Kız 2- ay benim içim kötü oldu hadi gidelim

kız 3 - *kıkırdıyor*

erkek 1- ee ezdiysek noldu

erkek 2- eee napcan?

türkçesi nedir bilmiyorum "snapped" lafının koptummu derseniz ne dersiniz allah için ilk erkeklere daldım, kızlar beni tutmaya calısınca onlarada gömmüş olabilirim, en sonunda 2 erkek bir defa beni iteklemeyi becerdilerde ondan sonra 100 metre ilerde bi arabaya kosup onla kactılar. ve pişmanım biliyormusunuz deniz kenarında müstakil bi ev etrafta bombos dövmeyip gebertmek lazımdı bu herifleri. gidip bu ..... edicek laf bulamıyorum insancıkları daha fena dövmedigim için pişmanım. 10 dakka sonrada eve döndüm evin arka bahçesidne bir ayva agacı vardı, hayvancık orada dolanıyordu hep oraya gömdüm. birileriyle paylaşayım dedim.

hoş buradanda birileri çıkıp diyecek aman kedi canım nolacak falan diyeceklerde. yok arkadaşım öyle degil. benim gözümün önünde isterse hamamböcegi olsun bilinçli olarak öldürmekle insan ldürmek arasında zerre kadar fark yok. cehennemin en dibinde o sarhoş olup ezdikleri kedicik için makatlarına içki şişeleri girer inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Savunmasız yavru bi hayvanı eğlence için öldürmenin hiç bir iyi bulunacak yanı olamaz. İyi yapmışsın döverek, ama daha iyisi hepsini önce dayaktan bayıltıp, sonra bağlasaydın bi yere. Gözleri önünde 1 tanesini ezseydin mesela, bu onlara ders olurdu.
Ama tabi ben köpek sever bi insan olduğum için o kadar da üzülmedim herhangi başka bi hayvandan daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila, saçma gelicek ama, hani sarhoş halinle git ez. kızarım ederim ama insanlık halidir yapılabilir, kapıyı çalarsın, ya şöyle bi halt yedim kusra bakmayın filan dersin, hani onu bile yapmasan ben insan gibi gidip "afedersiniz siz mi ezdiniz" derken o kızgınlıgımla nazik olmaya çalışırken verdikleri tepki, umursamazlıkları beni çok deli etti.

hani bir pişmanlık belirtisi, gösterseler hani eyvallah diyecegim insanlık hatası derim ama. bir canlıyı öldürdükten sonra böyle bi umursamalık, böyle aptal aptal tepkiler ...

zaten tam kediyi gömerken evin önünde gene 4 tane delikanlıcı geçiyor, gürültü yapıyorlar vs köpekleridme kalkıp havlamaya başladı, annemde gürültüye kalmış pencereden noluyor deyince amına koyim falan diyor bu delikanlıcıklar, kediyi gömüyor olmasam orada.. herşeyde böyle üst üste gelince çok sinirim bozuldu.
Sosyal ağlarda paylaş

yok aquila ben cogaltmıyorum ya. sokaktan gelenleri hep kısırlaştırıyorum. 2 tane anne kedi yeni geldi, 2-3 hafta sorna sütten kesince onlar gidecek zaten direk veterinere daha bugün konuştum :) yoksa cogaltıp salmak gibi bi durumum yok hepsinin aşılar ve kısrlaştırmalar tam.
Sosyal ağlarda paylaş

çorbalıklı makarna, balıklı makarna, aradada evden artan yemekler aquila, yerim diyorsan gel :P

o degilde paticik size şunu sorayım, bu olayı babama anlattıgımda "iyi yapmışsından" sonraki ilk lafı "bu .....lar bugun yarın geri gelmeye kalkar" demişti. Geri gelirlerse ne yapayım. Köpeklerimi salayım üstlerine, polismi çağırayım taciz ediyorlar diye, allah ne verdiyse dalayımmı napayım.
Sosyal ağlarda paylaş

golf sopası olayına katılamayacağım. tut ki dodge oldu yada adamlar 3 kişi geldiler. birine vurdun indirdin uzun sopa neticede o sırada alırlar aşağıya.

nereden çıktığı bilinmeyen araştırmacıların en son 18. yy a kadar gidebildikleri bir silah var: MUŞTA

tek yapman gereken yumruk atmak hem kaçırma ihtimalin çok az hemde adamı yerden kaldırmaz.

hafif troller gibi olduk ama ciddiyim bu konuda muştadan şaşmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

golf sopası olayına katılamayacağım. tut ki dodge oldu yada adamlar 3 kişi geldiler. birine vurdun indirdin uzun sopa neticede o sırada alırlar aşağıya.

nereden çıktığı bilinmeyen araştırmacıların en son 18. yy a kadar gidebildikleri bir silah var: MUŞTA

tek yapman gereken yumruk atmak hem kaçırma ihtimalin çok az hemde adamı yerden kaldırmaz.

hafif troller gibi olduk ama ciddiyim bu konuda muştadan şaşmayın.

http://images.gittigidiyor.com/1912/musta-kaliteli-spor-malzemesi-bokx-kamp-avci__19125958_0.jpg

evet bu alet gercekten super, hemde karsi tarafa gecme sansi yok :)

gold sopasi 1vs2 ye kadar iidir zaten vurdugu kemigi kirar zaten buyuk olasilikla ama 3 kiside tabi fail olma sansi yuksek :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...