Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 çalışsaydınız arkadaşım lisede. biz çalıştık aöbp yi kaptık. akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 özel üniversitelerde kızlar teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Estel_Anorien said: çalışsaydınız arkadaşım lisede. biz çalıştık aöbp yi kaptık. akıllı olun. e yani. yatıp da aöbpden laf etmek de başkaymış sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 2 tane tez var şimdi kendi gözlemlediğim, 1) X öğrencisinin 4 sene tertipli çalışarak yaptığı puanı ben 1 senede çalışarak yapabiliyorsam beni niye aşağı çekiyorsun kardeşim? 2) X öğrencisinin 4 yıllık tertipli çalışmasını 3 saatlik bir sınava bağlamak acımasızca, biraz absorbe etmeliyiz, ineklik yıllarının ödülünü vermeliyiz. Liseyi sorunsuzca okuyup düzenli çalışanlar aobp'yi desteklerken. Lisede biraz raydan çıkıp son sene akıllanıp deli gibi bilinçlenenler de aobp'den şikayet eder. 1inci öğrenci kafası aslında pek çalışmayan ancak inekleyip duran ve liseyi ezberiyle güzelce bitiren 75-80lik aobp'li arkadaşlardan rahatsız olur. (her 75 küsür alan inektir dolayısıyla salaktır diyerek arkasıra felsefesi yapmıyorum aman alınmayın, soraki parantezimdeki olaya saygım sonsuz) 2inci öğrenci napar bilmiyorum sdf Bence bir yarıştan bahsediyorsak herkes eşit bir noktadan başlamalı. Dediğim gibi adamın 4 senede anlayıp çözdüğü şeyi ben son sene anlayıp çözebiliyorsam geri kalmamalıyım. Ayrıca okul derslerinin yöntemi bellidir zaten. analiz yeteneğini falan ne kadar ölçer tartışmaya açık. (HA bunun da antitezi vardır: Akıllı öğrenci karşısına gelen level'ı nasıl geçmesi gerekiyorsa öyle geçer sisteme sistemi yendikten sonra karşı çıkar. Doğrudur katılırım ama ergenken öyle olmayabiliyor sfdg) Bi de şimdi çocuk 6-7-8'de çalışıp iyi bi anadolu lisesine girmişse ama sonradan raydan çıkmışsa bile girdiği okulun başarısı sayesinde çok iyi bir aobp alabilirken; Gittikçe bilinçlenip son sene atağa geçip herkesi tokatlayan çocuk için aynı şeyden bahsedemiyoruz. Her neyse, işte izah ettiğim gibi 2 taraf var. ben radikal değilim tam bu konuda. sene başında önümdeki şartlar belliydi, 3 sene yattım şimdi daha çok çalışıp daha çok soru çözmeliyim ki aobp'yi şaapıp atayım kenarı. Ha olmadıysa da gidip aobp diye ağlamanın mantığı yok, doğrudur. gerçi gene de, nolursa olsun istediğin puanı alsan bile demek ki aobp olmasa daha bile iyisini alacağını bilmek hoş olmayabiliyor. Neyse işte öyle ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 boşuna wot kasmışsın yav. her başarısızlığın bir bahanesi vardır elbet. aobp olmasa başka bir şey olacaktı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 okuduysan boşuna okumuşsun sen de madem bahanem yok benim nerden çıkardın. hani 2007deki sınava girseydim keşke o yıl çok kolaymış demiyorum (gıcık olursun di mi buna :D ) adam gibi yatırdım konuyu masaya sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 herşey soruları çözmek değil işte, o okulda seni adam gibi okutturmak da eğitim sürecinin bir parçası. bunun için aobp'nin belirleyici olması lazım ki diğer senelerde de insanlar çalışsın, falan filan. o kadar diyorum da benim de aobpm ÜBER değildi, 70'di sadece. 10-11'de çalışsaydım biraz da adam gibi alıp daha düzgün bi yere gitseydim keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yav said: hani 2007deki sınava girseydim keşke o yıl çok kolaymış demiyorum (gıcık olursun di mi buna :D ) ne alakası var, neden gıcık olayım. 2007 de sorular kolaymış veya giren herkes paso kasmış ki herkes yüksek puan yapmış bu bi gerçek ve bi bahane olamaz benim için de. gerçekler bunlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 haklısın zaten aobpnin varlığının asıl sebebi o (öğrencileri okula bağlamak,disiplin falan fıstık) ben sonuçlara göre yazayım dediydim aobp de soru çözmekten farklı bi şekilde edilmiyor ya aslında, sadece son sene çözdüklerinin inciğini cinciğini gereksiz kısımlarını daha çok ve uzun sürede çözüyorsun @roketadam, şikayet edip duruyosun ya orda burda şimdilerde girsem çok iyi olurdu benim için çünkü puanlar düştü şu kadar net falan filan diye. O yüzden dedim, senin o yaptığın şey asıl bahane oluyor işte. Yani puanların soruların zorluğuna göre düşüp yükseldiğini, katılanların her sene çok fazla değişmediğini falan bilmen lazım e:: bana bahaneci muamelesi yapınca karşı atağa geçeyim dedim yoksa bi alıpveremediğim yok seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Estel_Anorien said: çalışsaydınız arkadaşım lisede. biz çalıştık aöbp yi kaptık. akıllı olun. ne mutlu sana. ayrıca topiğin ana konusunu açıkladın çok üzdün beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mutlu değilsen eğer hiç bir zaman yeniden başlamak için geç değildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Haklısın 5 sene boyunca ah ulan diyerek keşkelerin ezikliğiyle okula giderek okumak var bir de 1 sene daha çalışıp istediğim üniversitede okumak var ki okuyamasam da en azından denemiş olacağım gözüm açık gitmem. İyice kafama yattı tekrar öss ye girme işi. Şöyle ki zaten bu sene hazırlık dersler zorlamayacak yani boş vaktim çok. Arta kalan zamanda geçen seneki bilgilerimi tazelerim üstüne birde devleti garantilerim buna inanıyorum. Çünkü ne olursa olsun eğer tekrar öss ye hazırlanmaya kesin olarak karar verirsem, bu sefer geçen senenin tecrübesi + yemiş olduğum şamarın sızısı olacak. Şuan içim kıpır kıpır ve 'ulan 1 sene daha hazırlanılır mı' demiyorum çünkü rahatım yani bu sene bunu yaparsam gerçekten hobi ayarında yapıcam. Kafam rahat bir kere üniversitedeyim zaten. yav ben inceden inceden hazırlanıyorum galiba tekrar(:P) Gece gece bi sevinçle doldum be yataktan fırladım pc yi açtım geldim buraya yazdım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Sevincin kursağında kaldı de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Hemde çok fena. Neyse bu sene için 1-2 planım daha var bakalım bişiler yapıcaz artık ehuaeuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben az aldım ya öss de okuldan 77 aldım hadi fena değil öss de de batırdım 275 falan yaptım anca =( sonra üni. de ortalama kasıp bölüm değiştirmekle uğraştım bi de... hayır 3-4 soru daha yapsam yan gelip yatıcam senelerce gittim 3.5 ortalama yaptım. sonra onu düşürmekle uğraştım sosyal hayat şu bu ile. zordu yav üni hayatı. neyse bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Sodom, 2010'daki sınavda okul puanının yarısını kırıyorlar biliyosun di mi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yav said: Sodom, 2010'daki sınavda okul puanının yarısını kırıyorlar biliyosun di mi 8-) YALANNN SÖYLÜYORSUNN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 AHIAEHUAUHUAEHA Resim mesaj uyumu efsane olmuş. Evet yav Dartanian saolsun affetmedi söyledi dün gece kırdı kalbimi dingile döndüm aehuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 :-/ tercih yapmasaydın abi keşke madem bu kadar isteklisin gerçi ben de öyle hissediyorum hala ya fds bugün kızarkadaşımı dersaneden almaya gittim canım nası çekti böyle dersaneye gideyim denemelere gireyim milletle yarışayım ulen resmen içimde kaldı, yenilen pehlivan güreşe doymaz misali tabi bu içimde kalan şeyi 1.sınıfta ortalama kasarak dışıma çıkartmam lazım xD yoksa bu topicin bi kaç level üstünden açacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 aynı şekilde ortalama kasmam farz oldu bakalım sonumuz hayrola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 mesela okulunda not ortalamasıyla burs alma olayı vardır mutlaka %50 bursu %100'e çevirmekten daha süper bir hedef olamazdı. hem de hukuku yalar yutarsın bu amaç uğrunda kasarken, çıktığında cillop gibi olursun :P devam et yani depreşmeye hiç gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Bahsettiğim ÖSS hazırlık projesinin bu ortalama kasmayla bir alakası yada bir engeli yoktu zaten ilk sene hazırlık her türlü boşum. Şöyle ki %100 burs için 3.8-4 arası bir not yapman isteniyor. Hukuk okuycam neticede yapılır mı yapılmaz mı bilemiycem ama en azından çabalıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 okulunda sondan 5te yer alan adamın össde boğaziçi ekonomiyi kazandığını biliyorum açıkcası. aobp o yüzden çok önemli bi kriter değil bence. not ortalaması olayıda aslında dersleri sevmeyle alakalı biraz(inekleme potansiyelin varsa sevmesende yaparsın o ayrı) eğer dersi ders olarak görmessen (ki sadece hukuk yazdığına göre derslerinide seviceğini varsayıyorum.) onlara zevk alarak çalışırsan çok rahat yüksek bir ortalama yapıcağına inanıyorum insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hangi okuldasın? istanbul erkek lisesi veya izmir fen lisesinde mesela sonuncu çocuk bile 76 falan alıyor :) öyle bir durum da yoksa demek ki tüm sene daha rahat çalışarak kazanabilcek bir çocukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben kallıyımda, arkadaş istanbul liseliydi :P ama yani genel olarak gördüğüm okul sonlarına yakın adamlar daha bi gaz oluyorlar öss adına (özel okul değilse tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar