Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ZUAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Evet attığım mesaja pişman oldum, üzüldüğümü anlarsa bana gelir falan demiştim belki, o yüzden yazmıştım. Hani seviyo beni falan. Ama salaklık ettim. Neyse zaten kızın yaptıklarını bana yaşattıklarını hatırlayıp gece 2 itibariyle üzüntüm nefrete dönüştü. Yok abi istemiyorum. Yenisi gelsin. Sonuç olarak kıza en son şu mesajı attım, sabah o attığım mesajdan sonra bunu görücek: X ben seni sıkmak istememiştim ama bugünkü konuşmada çok haksızlık yaptın sen bana. Üzgünüm evet ama geçecek elbet bu. Birbirimizin zamanını çalmanın alemi yok haklıydın. İlk günden beri 3 ay boyunca eski sevgilin ve anılarını anlattın. O bitti Y'den konuşup durdun, sana sordum ne var diye alakası yok deyip devam ettin. Sonra Y hoşlandığın, dışarı çıktığın çocuk çıktı. Z ile buluşucam sen gelme dedin, Z öpüştüğün çocuk çıktı. Ben ilk defa seninle cinsel birşeyler yaşadım. Sen bana durduk yerde benim ilk olduğunu, artık dokunulmuş olduğunu söyledin. İlk olmadığını söylesen, beni keriz yerine koymasan birşey olmazdı. Ben seni safça sevmiştim. Sen bana bakir misin dediğinde ben sana bakire misin demedim. Sonra lise tuvaletinde çocukla seviştiğin ortaya çıktı(bekaretini kaybetmiyo burda). Ben sana doğal olarak güvensizleştim. Bugün sanki durduk yerde sana garezim vardı da ondan güvensiz davranmışım gibi konuştun. Güveni tamir etmek yerine sen yediğin haltları gizlemek adına basitçe yalana devam ettin. Hep salak yerine kondum, sana piç davransam böyle olmazdı. Daha söylenecek çok şey var ama uzatmanın manası yok. Şu vakitten sonra beni öldürsen ben de sana dönmem. Benim için "ad soyad" bitmiştir. Sen bana saygılı davranmadın. Benim de sana artık saygım kalmadı. Cuma buluşmanın falan alemi yok konuşacak bişey de yok zaten. Pazartesi eşyalarını alırsın, sonra herkes yoluna. Elveda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 senin bu kızla takılman hataymış neyse sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Abi bu kadar şey yaptıysa kız yine iyi dayanmışsın. Keşke mesaj atmayaydın kıza kontörüne yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 brrhh ya ben yannış mı biliyorum bu msaj kaç parçada gitmiştir ehe :D bi de bunca şeye katlanan adam geri de döner bence. kız : ya sen bakir misin? erkek : nie? vercen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 güzel mesaj olmuş. gratz. Ayrıca 3 sayfa boyunca "ben ağlayan erkek sevmem" vs diyenlere de laflar hazırladım. erkek dediğin ağlar abicim. tabi flash tv deki o eleman gibi salya sümük değil. gözleri dolar, gözünden yaşlar gel(ebil)ir. aşk böyle bişeydir zaten. erkek dediğin güçlü olucak vs olayı da çok çok farklıdır. her durumda saçma sapan duygusallaşmazsın ama aşk işin içine girince ağlamayan erkek, ya duyguları off a almak için oldukça kasmıştır (diğer sayfalardaki bağyan arkadaşları etkilemek ya da kaybetmemek için), ya da ilişkiye zaten değer vermiyodur, aşık değildir falan filan. İnsan olan ağlar, erkeklikle de alakası yok aslında bunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ya şimdi tekrar okudumda bazı yerleri atlamışım :) bu arkadaş duygusal bi insan yani ağlama demekle olmaz en iyisi bitene kadar ağlasın tek başına sonra bişi olmamış gibi çıksın ortaya.acıdım lan.bak gördün mü acıdım kız olsam tiskinirdim :D taktik yannış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ağlamak derken bundan bahsetmiyoruz arkadaşlar. LÜT FEN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 calimero said: güzel mesaj olmuş. gratz. Ayrıca 3 sayfa boyunca "ben ağlayan erkek sevmem" vs diyenlere de laflar hazırladım. erkek dediğin ağlar abicim. tabi flash tv deki o eleman gibi salya sümük değil. gözleri dolar, gözünden yaşlar gel(ebil)ir. aşk böyle bişeydir zaten. erkek dediğin güçlü olucak vs olayı da çok çok farklıdır. her durumda saçma sapan duygusallaşmazsın ama aşk işin içine girince ağlamayan erkek, ya duyguları off a almak için oldukça kasmıştır (diğer sayfalardaki bağyan arkadaşları etkilemek ya da kaybetmemek için), ya da ilişkiye zaten değer vermiyodur, aşık değildir falan filan. İnsan olan ağlar, erkeklikle de alakası yok aslında bunun... konu "erkek adam ağlamaz" değil herkes ağlar ve ağlamalıdır zaten. konu "kadınlar ağlayan erkeklerden tiksinir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 öyle kadınlara çakayım ben o zaman. erkek güçsüz olduğu için ağlamaz, öyle antin kuntin şeylerle kendisini yargılamadığı, güç denen şeyin gözyaşıyla akıp gitmediğini bildiği için ağlar. ağlayan adam ağlamayan adamdan daha kendine güvenlidir daha güçlüdür. bunu anlamayan kız milleti de nerde kendilerine acı çektirecek puşt piç varsa ona layıktır. gitsinler layıklarını bulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben istersem aglarim tiksinen kadin tiksinsin benden eleman o abladan cacik olmaz iyi ayrildin gencsin daha cok iliski yasarsin bunlara gülüp gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Eskizci said: 10 aylık bir ilişki. Pişman oldum yalvardır yakardım, geri dönmeyeceğini dönüş olmadığını söyledi kabul etmedi hiçbir şekilde. Beni hala seviyormuş ama bitirmiş ilişkiyi düşünmüş falan. Görüşücez ama hiçbirşey bekleme falan dedi. Benim de 2 yıllıktı. Ben de yalvardım yakardım senin yaptığın gibi aptal gibi desem alınmazsın umarım ? 10 takla da atsan değişmiyor sonuç emin ol. Ben dedim ki olamaz bu o değil. İnanamadım hala da inanamıyorum ( anlayan , çözen varsa da söylesin bana )6 ay geçti mal mal düşünüyorum kafa patlatıyorum inanır mısınız ? Günden güne eriyorum sıkıntıdan bakalım nereye kadar ne olacak böyle bilmiyorum da. Abi can yücel diyor ya " Bağlanmicaksın öyle her şey'e körü körüne , ellerin kollarını bile sahiplenmiceksin diyor. her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi" sen anla artık. İnsanların bir anda nasıl değişebildiğini artık daha iyi görüyorum sen de bak iyi gör. Ne diyorlar bak ağlayan erkekler eke keke küke erkeklikle ne alakası var soruyorum ? Duygu meselesi duygularını ne kadar yoğu nyaşadığına bağlı bu yani bence VaniLLe demiş mesela ağlayan erkek e ağlamayana da öküz diyosunuz yok kro vs yakıştırmalar etiketler basan da sizler değil misiniz güzelim ? vaniLLe said: o söyledikleri yeterince sevmeyen bir insan icin kolay. gercekten seven, askini herseyin üstünde tutan bi insan o laflari söyleyebilir mi? noes. yalvarirsan, kendine yapmis olursun herseyi. gururun incinir, ezik hissedersin vs.vs. birak gitsin. İlk 3 satır güzel. son 3 satır da doğru diyorum ya ben yaptım sen yapma birader. Hele hele son sözü söyledikten sonra hiç yapma bi öyle bi böyle olma yani söz ağızdan bir kere çıkar ona göre.. Einstein ne demiş dünyadaki en zor şey bir insanın düşüncelerini değiştirebilmek. Eskizci said: Şöyle bi mesaj attım: Ben emrah ,küçük emrah Allah seni ne etmesin yaptığım hatalar amatör aşık , saf aşık paspatur said: Ama yine de bir iki tavsiye; 7) Varsa hatalarından ders çıkardığını göster ve anlat. 8) Senden kaynaklanan hatalar ile ilgili olarak değiştiğini ona kanıtla. Bu iki madde'ye de el attım yok olmadı başka napcaktık ? Lyvanna_Dolores said: kızlara kendini totoş gibi göster böylelikle sempatilerini güvenlerini kazanırsın. Senin ipinle kuyuya inerse.. Çıkamaz. Eskizci said: gece 2 itibariyle üzüntüm nefrete dönüştü. Yok abi istemiyorum. Yenisi gelsin. Sonra Y hoşlandığın, dışarı çıktığın çocuk çıktı. Z öpüştüğün çocuk çıktı. Ben ilk defa seninle cinsel birşeyler yaşadım. Sen bana durduk yerde benim ilk olduğunu, artık dokunulmuş olduğunu söyledin. İlk olmadığını söylesen, beni keriz yerine koymasan birşey olmazdı. Ben seni safça sevmiştim. Elveda.com/paticik/eskizci.mpeg Yeaa insanların bir anda değiştiğinden bahsetmiştim ya işte bu da o anlardan biri. Sonuç olarak ona buna akıl danışmak sadece rahatlamak için ben de açmıştım senin gibi konu açmak iyi bir nebze olsun rahatlıyor değişik düşünceler gözlemliyorsun falan filan. Kullanılabilir alanın 1 Mb olduğu hatunlardan uzak dur boşver. Taşınabilir ortam aygıtlarından da uzak dur! Mevlana ne demiş : " Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol " STRINGTABLE LANGUAGE LANG_TURKISH, 0x1 { 1004, "Değişikliklerin etkili olabilmesi için bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız. Bilgisayarınızı şimdi yeniden başlatmak istiyor musunuz?" } /// C:WindowsSystem32 http://forum.paticik.com/read.php?20,4322048 Gir bakıyım şimdi sen de bana derman ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 "Pen Duick" said: bana dokunmayan totos da olsa, benim beğendiğim kızı bu ayaklarla götürürse ben de ağzına çakarım. catch me if you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 3,5 senelik ilişkim bittiğinde bende aynı durumdaym ağlamak ne demek ya sakinleştirici yiyodum her gece. Ama bunu asla karşı tarafa göstermedim. Ha salaklıklar yapmadmmı yaptım. Evinin altında arabada uyumaklar vs. vs.. ama sonuç değişmedi. 6 ay sonra bana geri dönmeye kalkıştı tabiri caizse köpek gibi sevmeme rağmen gururuma yediremedim ve asla geri dönmedim. Bırak arkadaşım exten next olmaz derler ya doğrudur. O senin için ex olmuş artık sen yenilerine bakıcaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kız seni duygusal olarak sömürdükten sonra sen yalvar yakar olaylarına girdiysen hata sende eskizci. yanlış yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 iki kere kazanmış kız, sry =( ama tecrübe oldu yani, level atlamışsındır sen de artık. en azından bu tecrübelerin ileriki ilişkilerinde işine yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hakettin , çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 abi o işler o şekilde yürümüyor genelde. arkadaş kalmak kadar boktan bir durum yok. arkadaş kalınan sevgili ile insan rahat edemez, sıkılır. en güzeli kavga edip ayrılmaktır ve arkadaş kalınan sevgili ile arkadaş olunamadığı tecrübe ile sabittir. ps: yazının başlarında yazan GENELDE kelimesini tekrardan vurguluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Kızın peşinden koşmayın. KOŞMAYIN, dilimizde tüy bitti söyleye söyleye azcık feyz alın. sdf Siz koştukça göt tampon olucak iyice. Sonra indir indirebilirsen. Çok tipsiz eblek bişi değilsen çat dye bulursun yeni birini. Ne kastırıon. Ölürüm biterim, vöheh bunlar boş şeyler. Şahsen bi kız bana öyle yazdığında dönüp bakmam. E doğal olarak ta kızda sana bakmaz. Yapmayın!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yuru be flame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 adam doğru söylüyor feyz alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 peder zickler seni ilgiyle takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Lancelion said: iki kere kazanmış kız, sry =( ama tecrübe oldu yani, level atlamışsındır sen de artık. en azından bu tecrübelerin ileriki ilişkilerinde işine yarayacak. +1 Flame hakli feyz alin peder grafik harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Eskizci said: Şöyle bi mesaj attım: 3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim... BU NE YA AHAHAHAHHAHAHCIUNVWIV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Lyvanna_Dolores said: okul açılır açılmaz bir kız grubuna dahil ol onlarla gez kantinde çay iç tost ye falan nasıl mı? kızlara kendini totoş gibi göster böylelikle sempatilerini güvenlerini kazanırsın.seni hiç yanlarından ayırmayacaklardır esas kızın görüş açısına girdiğinizde ağır davran 3. güne gelir yanına aman diyim dalgınlıkla sevgilin geçerken farketmeyip ay gizeeem ölümü gör bu çaylar benden deme tetikte ol hahahhahasdf meriç rpsi yap diyorsun direkt ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar