ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Bugün itibari ile giriş yaptığımda c:windowssystem32 isimli hesabıma kimliği belirsiz kişilerce format atma teşebbüsüne maruz kalmıştır. Bu olayın nedenini , niçinini , sebebini öğrenmek istiyorum lutfederseniz rica ederekten. Hakaret , küfür olayına da girmiş değilim koca bilgisayarda ne oynadığım oyun var , ne uğraştığım takıldığım bir site tek burada vakit geçirip eğlenip gülüp biraz olsun başımdaki dertleri def edip dünyadan kopmaya çalışıyorum. Ne yaptım da bu şekilde davranışa maruz kalıyorum ? Ayrıca burada istediğin gibi konuşmak için yetkili bir kankan ya da dilediğince argo içeriği kullanmak için en az 1000 mesaj'ı falan mı geçmek gerekiyor ? Saygılarımla. ( Bu nick te güzel oldu he isteyene telif haklarını devredebilirim. =]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ne oldu bilmiyorumda fake sanmış olabilirler. Başarılı nickti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 senin davan benim davam ganka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 "ismail PK" said: Hakaret , küfür olayına da girmiş değilim koca bilgisayarda ne oynadığım oyun var , ( Bu nick te güzel oldu he isteyene telif haklarını devredebilirim. =]) uo oynamayan adam bu nicki nasıl bulmuş peki? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Oynuyordum. 6-7 ay oldu bırakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 peki bunu da banleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sert çocuk şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 o nickten sonra ismail PK ya mı düştün ha. ahhh kaderin gözü çıksın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oha lan o nickle nasıl banlanırsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yazık olmuş bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 o nickle patiyi banlamandan korkmuş olabilirler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 aquila said: peki bunu da banleyelim mi? STRINGTABLE LANGUAGE LANG_TURKISH, 0x1 { 11121, "İşletim sisteminin bir güvenlik bilgi yapısında olabilecek kullanıcı ve grup sayısı sınırını aştınız. Bazı kullanıcı veya grupları kaldırın ve işlemi yeniden deneyin." } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ismail YK degilmiydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ahahhahahha hiç ultima oynamadın mı senn ayh. gereksiz alıntı yapmışım ondan edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 biliyoruz canim PK = Gm gibi bisi iste YK dan gireyem canin sikilsin istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Canım şu anda yeterince sıkkın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 henüz böyle topic açıp da cevap alan görmedim, hem zaten yasak ^^ bi admine özel mesajla ulaşmayı filan dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar