Cooldragon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Merhaba İşletiğim sinema üzerine olan cafede ekim ayı için özel bir program hazırladım. Ekim ayı boyunca her çarşamba ve perşembe gecesi saat tam sekizde farklı bir ülkeden özgün bir film göstereceğim. Programı aşağıya yazıyorum. İlgilenen arkadaşları bekliyorum. Bu programı bir broşür olarakda hazırlıyorum. Bu broşürü üniversitlerin Sinema bölümlerinde ve sinema klüblerinde dağıtılmasına yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ban özel mesaj ile ulaşabilirlerse çok memnun olurum. Film Arası Kafe Moda cad. No:46 Kat:1 Kadıköy İstanbul Ekim Ayı Programı 1 Ekim Perşembe Ondskan Evil Şeytan Yönetmen: Mikael Håfström Ülke: İsveç 7 Ekim Çarşamba Osama Yönetmen: Siddiq Barmak Ülke: Afganistan 8 Ekim Perşembe Wer früher stirbt, ist länger tot Grave Decisions Erken ölen, daha uzun ölü kalır Yönetmen: Marcus H. Rosenmüller Ülke: Almanya 14 Ekim Çarşamba Chung Hing sam lam Chungking Express Yönetmen: Kar Wai Wong Ülke: Hong Kong 15 Ekim Perşembe Ben X Yönetmen: Nic Balthazar Ülke: Belçika 21 Ekim Çarşamba C.R.A.Z.Y. Yönetmen: Jean-Marc Vallée Ülke: Kanada 22 Ekim Perşembe Cuore Sacro Sacred Heart Kutsal Yürek Yönetmen: Ferhan Özpetek Ülke: İtalya 28 Ekim Çarşamba Gadjo Dilo The Crazy Stranger Çılgın Yabancı Yönetmen: Tony Gatlif Ülke: Romanya 29 Ekim Perşembe Abril Despedaçado Behind The Sun Yönetmen: Walter Salles Ülke: Brezilya Gösterimler ücretiszir. Fiyatları merak eden arkadaşlar için. Fiyatlar aşağıdaki gibidir. Efes Pilsen 50cc bira 5 TL Kadeh Şarap: 6 TL Cola, Fanta, Sprite: 3 TL Capy Meyve suları:3 Soda: 2 TL Meyveli Sodalar: 2,5 TL Çay: 1,5 TL Neskafe: 3 TL Bitki Çayları: 2,5 TL Şnitzel Tabağı: 7 TL Hamburger Tabağı: 6,5 TL Cheesburger Tabağı: 7 TL Sosi Tabağı: 6 TL Sade Makarna: 4 TL Napotilen Makarna: 6 TL Peynirli Makarna: 5 TL Tost: 2,5 TL Karışık Tost: 3 TL Patso: 4 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ne güzel. Neyde göstericen projektörle mi, büyük ekran tv mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Gösterim için projeksiyon kullanıyorum. Ayrıca haftanın belli bir günü Pink Floyd, Deep Purple, Led Zeplin gibi klasik rock grouplarının konserlerinide göstermeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 filmler baya iyi yalnız, son iki filme gelebilirim direk, diğerlerinin çoğunu izledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Merhaba Arkadaşlar Talep üzerine gösterim sayısı hafta 4 güne çıkarılmıştır. Gösterimler ücretsizdir. Patlamış mısır ikramımdır :) Güncellenmiş programı aşağıya yazıyorum. Film Arası Kafe Moda cad. No:46 Kat:1 Kadıköy İstanbul 505 543 00 68 Ekim Ayı Programı 1 Ekim Perşembe Ondskan Evil Şeytan Yönetmen: Mikael Håfström Ülke: İsveç 4 Ekim Pazar La science des rêves The Science of Sleep Rüya Bilmecesi Yönetmen: Michel Gondry Ülke: Fransa 5 Ekim Pazartesi Efter bryllupet After the Wedding Düğünden Sonra Yönetmen: Susanne Bier Ülke: Danimarka 7 Ekim Çarşamba Osama Yönetmen: Siddiq Barmak Ülke: Afganistan 8 Ekim Perşembe Wer früher stirbt, ist länger tot Grave Decisions Erken ölen, daha uzun ölü kalır Yönetmen: Marcus H. Rosenmüller Ülke: Almanya 11 Ekim Pazar El Aura The Aura Aura Yönetmen: Fabián Bielinsky Ülke: Arjantin 12 Ekim Pazartesi Odgrobadogroba Gravehopping Cenaze Konuşmacısı Yönetmen: Jan Cvitkovic Ülke: Slovenya 14 Ekim Çarşamba Chung Hing sam lam Chungking Express Yönetmen: Kar Wai Wong Ülke: Hong Kong 15 Ekim Perşembe Ben X Yönetmen: Nic Balthazar Ülke: Belçika 18 Ekim Pazar This Is England Yönetmen: Shane Meadows Ülke: İngiltere 19 Ekim Pazartesi Ji jie hao Assembly Yönetmen: Xiaogang Feng Ülke: Çin 21 Ekim Çarşamba C.R.A.Z.Y. Yönetmen: Jean-Marc Vallée Ülke: Kanada 22 Ekim Perşembe Cuore Sacro Sacred Heart Kutsal Yürek Yönetmen: Ferhan Özpetek Ülke: İtalya 25 Ekim Pazar The Man From Earth Yönetmen: Richard Schenkman Ülke: Amerika 26 Ekim Pazartesi Shi Gan Time Zaman Yönetmen: Ki-duk Kim Ülke: Güney Kore 28 Ekim Çarşamba Gadjo Dilo The Crazy Stranger Çılgın Yabancı Yönetmen: Tony Gatlif Ülke: Romanya 29 Ekim Perşembe Abril Despedaçado Behind The Sun Yönetmen: Walter Salles Ülke: Brezilya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 broşürleri bana yolla. okuldaki kluple beraber bişiler ayarlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar