Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 arkadaşlar win 7 yüklemek için key istiyomuş maille ama süresi dolmuş galiba elinde fazla key olan var mı? birde şuan satışa çıktımı win 7 yoksa netten felan mı indirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 benim bildiğim daha satışa çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 2 gün önce kurdum, key vs hiç birşey istemedi, hala free olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Satışa çıkmadı ancak msdn abonelerine gödnerildi. İllegal yollardan bulmak mümkün olabilir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 illegal yollardan halledebilirsin sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 MSDN e gönderildi evet , indiriyorum şu an , kurucam inşallah yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 himm windowsu buldumda key mey istiyomuş galiba windowsun sitesinden mailini yazdıktan sonra onlar yolluyomus diye bir muhabbet geçti bide indirenler nereden indirdiğini özelden yollayabilirse sevinirim anlaşıldı benim arkadaşlardan bi cacık olmayacak yine kendim uğraşıyım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar