SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 SodomVsGomore said: yatıyorum matıyorum taktın yine geri vitese... sarıyer merkezs kafasına göre herkes GEMLİK MERKEZ OLM O R ye TAqMa YetEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 videomu o ben izliyemiorum youtube mu :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sabaha kadaaar, bekledim seenii. birden, dalgalar dedii kii, gelmeyeeeceksinn.. birden, dalgalar dedii kii, gelmeyeeeceksinn.. Birden çıktım viraneden, koşa koşa indim kumsala acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlayan rüzgaara. http://fizy.com/s/125rif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 SeaGle said: SodomVsGomore said: yatıyorum matıyorum taktın yine geri vitese... sarıyer merkezs kafasına göre herkes GEMLİK MERKEZ OLM O R ye TAqMa YetEr birader atarlı giderli konuşma akşam akşam tatsızlık çıkmasın1!111!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 çok harika bi şarkı ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 SodomVsGomore said: SeaGle said: SodomVsGomore said: yatıyorum matıyorum taktın yine geri vitese... sarıyer merkezs kafasına göre herkes GEMLİK MERKEZ OLM O R ye TAqMa YetEr birader atarlı giderli konuşma akşam akşam tatsızlık çıkmasın1!111!!!! ALAYINA ATAR ALAYINA GİDER İTİRAZIN VARSA GELİCEN AYAĞIMIZA DERDİNİ ANLATICAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Fazla atar göte batar koçum. Akıllı ol akıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 O YASEMİİNİN İÇİNDEE DENİZE NAAZIRR SABBAHA KAAADARR SE.. BEKLEDİM SEENİİ Birdeen, dalgalar dedi ki... gelmeyeeceksin.. bağıra bağıra söylenesi. sahilde hatta söylenesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar