Morgana Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 :) arkadaşlar bir bayan olarak duruma el koyuyorum :) bi defa kızlar gurup halindelerken birbirlerinden güç alırlar hiç bir erkek tek başına başa çıkamaz hatta hiç tavsiye etmem. orda yapacağınız en ufak bi ters hareket hayatınıza mal olabilir. çünkü kızlar anında çamurlaşıp valla bizi taciz ediyo filan diyebilirler. suç bi anda üstünüze kalır... ayrıca hiç bi kız gerçekten beğendiği bi erkeği bu kadar abartarak taciz etmez... civciv kardeşim üzülerek söylüyorum... kızlar senle iyi kafa bulmuş :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: nedanko, 15 Haziran 2004 00:54 tarihinde demiş ki: ama cidden ole.. ben bi gün gittim burger'a arklarla. Bi kadın yemek alıo. 2 saat kestim abi bak muahahaha hayvanlıklar yaptım. Hatun bi döndü meğerse sakallı bi amcaymış.. patladık gülmekten nerdeyse... oha ozel bi yetenek istiomu bu olay?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hmm aslında, tespiti şöyle güncelliyorum kardeşler, o kız grubuyla, burada tepişen paticik grubu arasındaki paralellik niceliklerindedir. ortam faktörü de sanırım olaydaki paticik kanadına artı bir puan kazandırmaktadır. sonuç bölümü: otobüsteki kızlardan pek farkımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 14 Haziran 2004 23:58 tarihinde demiş ki: kızlar etti tabe. yaf bundan onceki kız arkımda kazık atmıştı bana ondan beridir kızları sevmiyorum o yuzden hiç hoşuma gitmedi. cogu kızla gonul eglendirmek için çıkıyorum oda max gecelik barda oluyo.bu kızların tacizleri niye hoşuma gitsin. telefonla resmimi felan cekiyolardı zorla , kıza yapma lutfen rahatsız oluyorum dedikce abandılar uzerime. bayan diyede pek ustelemedim. 1 poz istediler verdim ; fakat işi abarttılar daha sonra . işte bilmiyorum tiksinti geldi. orda diyecektin bende sana 1 poz verecem ama yatakta dicektin kız direk atlardı üzerine öhm öhm...[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Morgana, 15 Haziran 2004 01:02 tarihinde demiş ki: :) arkadaşlar bir bayan olarak duruma el koyuyorum :) bi defa kızlar gurup halindelerken birbirlerinden güç alırlar hiç bir erkek tek başına başa çıkamaz hatta hiç tavsiye etmem. orda yapacağınız en ufak bi ters hareket hayatınıza mal olabilir. çünkü kızlar anında çamurlaşıp valla bizi taciz ediyo filan diyebilirler. suç bi anda üstünüze kalır... ayrıca hiç bi kız gerçekten beğendiği bi erkeği bu kadar abartarak taciz etmez... civciv kardeşim üzülerek söylüyorum... kızlar senle iyi kafa bulmuş :) zuuahahh bu kadar ıste :D[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Qui, 15 Haziran 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Dalganın boku çıktı yannız. 85 senesinde çekilen, bişeyi yanlış yaptığı için çete arkadaşları tarafından iteklenme sahnesi içeren filme benzedi ortam, çirkin oldu. zuhauhauahua=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ZUhasadu :-D Bombacı süper yazmışsın tebirkler.. :-)[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Morgana, 15 Haziran 2004 01:02 tarihinde demiş ki: :) arkadaşlar bir bayan olarak duruma el koyuyorum :) bi defa kızlar gurup halindelerken birbirlerinden güç alırlar hiç bir erkek tek başına başa çıkamaz hatta hiç tavsiye etmem. orda yapacağınız en ufak bi ters hareket hayatınıza mal olabilir. çünkü kızlar anında çamurlaşıp valla bizi taciz ediyo filan diyebilirler. suç bi anda üstünüze kalır... ayrıca hiç bi kız gerçekten beğendiği bi erkeği bu kadar abartarak taciz etmez... civciv kardeşim üzülerek söylüyorum... kızlar senle iyi kafa bulmuş :) 23 yaşındayım neyin ne oldugunu anlıyorum. neyse sende kızsın onn için senlede muhattap olmam. başıma ilk defa gelmiyo, ilk defa ve cok alakasız bi tipte biri olsam tamam ama oyle degil işte. neyse seni tanımıyorum o yuzden pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kafa kesmiyoruz CİVCİV kesiyoruz lan saygılı ol hülenn[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! [Bu mesaj Bıshop tarafından 15 Haziran 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 racona ters bizede ters demi bona :D :P banane ne oluyor ya mühehe[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Kızlar yemiş işte daha ne açıklaması ne raconu :-P[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 gittikçe ilginçleşiyor bu saçma konu=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ya tekrar diyorum budur işte...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben Candemir!!?!Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 neden kızı savunma geregi duydun bonepart? sonuçta kız fakat oda insan. bu senin yaptıklarını biz ilkokulda yapardık.dışardan birisi bizim okuldaki kızlara yan baktımı taşla kovalardık sende de bu durumu seziyorum. neyse tartışmak istemiyorum gidip soguduysa biralarıma dadancam :) herkeslere iyi geceler 5...6....7...8 bilmem ne işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yahu şu resmi koyma 1 tane koymuşun işte gusel bi resim olsa koyda bu nedir bre[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 one lem ole boyle bı kadına bakarak uyanılmaz valla korku fılmlerınden cıkmıs gııb[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 biralar yörünge dışına gidicek biraz daha kasarsan civciv[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Fredy returned ne bu ya El'm sokağı çekilir bunlarla (:[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 İnsanın midesi bulanıyor bea bu ne biçim resim off :P[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 civciv sen cıkıodun ya alla alla noldu.1-2 sayfa once gidiyorum dedin hala gidemedin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bizim mahallede kız meslek lisesi var ... eger cıkıslarına denk gelirsen yedigin tacizin haddi hesabı olmuyo ... normalde ooo bana oyle taczeden kızlar olsa neler yaparım dıyosun ama karsıdan 4-5 kısılık kız grubu gelınce dagıtıyolar adamı kımısı cıdden cok arsız oluyo yukarıda dendıgı gıbıde cok sıkısırlarsa cırkeflesebiliyolar ... (kesinlikle asılmam muhattab olmam ama yanlarından gecerken sen yiyecekmiş gibi bakarsan onlar kafalarını cevirip uslu uslu geçiyo (hatta ne bakıyon be !! yiyon)) ,ama karsına bakarsan yada amman amman onune bakarak yurursen direkt potansiyelsin ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya cokmu onemli sanki yorunge dışı olmak? + burda mod larla tartışılamıyormu? ulan kafam iyice gidiyo cumleyi kuramıyorum.muhtemelen sabah cok gulcem burda yazanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 cidden yaw resim korkunç ... kaldırın yaw ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 çıkcam biralar sogumamış sogusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 01:15 tarihinde demiş ki: ya cokmu onemli sanki yorunge dışı olmak? + burda mod larla tartışılamıyormu? ulan kafam iyice gidiyo cumleyi kuramıyorum.muhtemelen sabah cok gulcem burda yazanlara. mod larla alakası yok. sen zaten potansiyelsin bunun için kanıtladın kendini.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar