Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 travesti olma ihtimalleri var mıydı?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 civciv cennetlik adamsın ya.:D ben yatıyorum artık gelismeleri yarın alırım :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hayır popeye. yani travestiler genelde otobus kullanmıyorlar diye biliyorum. ayrıca kızlarla yanyanaydık o kadar degil anlarım heralde. ya hatun hastası iseniz gidin bi suru yer var istemediginiz kadar hatun ayarlayın cıkın . ne bilim gidin if e gidin randoma gidin golgeye gidin. buralara damsız alıyolar.ben sadece gidip kafa dagıtıp cıkıyorum oralarda . orada taciz pek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 00:40 tarihinde demiş ki: hayır popeye. yani travestiler genelde otobus kullanmıyorlar orada taciz pek olmuyor. Mıllet tacız ıstıo senın dedıgıne bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 minibuse binio travestiler nedne otobus kullanmıolar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hmm tabi ankara travesti konusunda azıcık cahil bi yer :) taksime git bi ara eger istanbula gelirsen çogunu anlayamazsın kadın mı yoksa travesti mi oldugunu azmo anlatsın mesela özel mesajdan tecrubelerim var bu konuda dedi biraz once[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 civciv'e bonzi buddy verilsin kampanyasi ba$latiyorum... :)[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee [Bu mesaj -Wissy tarafından 15 Haziran 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bu başıma 3. gelişi. onceleri benimde hoşuma giderdi istedikleri kadar laf atsınlar döt ederdim fakat en sonki kız arkımdan sonra dengelerim degişti kızlar konusunda. cok az kızla gercek dostluk kurdum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 civciv kızlar şuna mı benziyodu... Ha pardon üniversiteli di mi...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben Candemir!!?!Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bakın siz cok buyutmussunuz gozunuzde hatunları. yani bilmiyorum sebeplerimi bilmeden önyargılı konusuyosunuz.once bi dediklerimi okuyun sonra ne derseniz diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 00:47 tarihinde demiş ki: bakın siz cok buyutmussunuz gozunuzde hatunları. yani bilmiyorum sebeplerimi bilmeden önyargılı konusuyosunuz.once bi dediklerimi okuyun sonra ne derseniz diyin. Yok canim, bir$ey demiyoruz zaten... Anlat sen, eglenceli, heyecanli oluyor.[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 8 yaşında şirin cocukları her üniversteli kız sever abisi ne kızıyosun[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 5..6..7..8..8..8..8 yok azmo çıkmıyo ustune[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 artanları bana yolla azmo[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Resime koptum muahahhahahhahaha Hala kendini anlatmaya çalışıyosun anlatılacak ne yanı kaldıysa bırak da rahat rahat dalga geçelim :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 resmim pc de yok. resim aktarabilcek birşeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abi aslında normal bir şey bu. zira kız(bu kız değeri yerine x de koyabiliriz) sayısı arttıkça, taciz etme oranları da artıyor. yani tek kızın taciz etmesi, altı kızın taciz etmesinden daha büyük bir olaydır. topluluk psikolojisi, güven gelmesi, vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 puahha popeye yardın beni.. ama cidden ole.. ben bi gün gittim burger'a arklarla. Bi kadın yemek alıo. 2 saat kestim abi bak muahahaha hayvanlıklar yaptım. Hatun bi döndü meğerse sakallı bi amcaymış.. patladık gülmekten nerdeyse...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 keske bende oyle tavıce ugrasam[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 durumuma uygun bir şiir yazdım azmo kardeşimin destegiyle dişim agrıyor, ama nasıl agrıyor agrısı kulagımın içine vuruyor agrı kesici aldım fayda etmiyor elimi sallıyorum ellisi gelmiyor zikerim böyle kaderi [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Llama, 15 Haziran 2004 00:55 tarihinde demiş ki: keske bende oyle tavıce ugrasam üzülmüosun hemen biletini alıyorsun arkalardan.. fort n fort turu yapcaz :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: BonePART, 15 Haziran 2004 00:17 tarihinde demiş ki: madem türksün aç ürksün ehuehuehu puahahahah iptalim[signature][hline]the mAD maXimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: BombaciMulayim, 15 Haziran 2004 00:54 tarihinde demiş ki: abi aslında normal bir şey bu. zira kız(bu kız değeri yerine x de koyabiliriz) sayısı arttıkça, taciz etme oranları da artıyor. yani tek kızın taciz etmesi, altı kızın taciz etmesinden daha büyük bir olaydır. topluluk psikolojisi, güven gelmesi, vs.. heralde bi tek sen anlıyosun bu işlerden.sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlayan YOK. tek bi kız olsa agzının payını verir sustururum veya bişiler yapabilirim ama 6 tane kız.oyle şeyler diyolarki ister istemez utanıyosun boyle geniş geniş konuşmak kolay. bu arada 23 yaşındayım. 8 -9 diye saymanıza gerek yok. zaten bu son bi daha hatun muhabbeti yapmicam burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 00:58 tarihinde demiş ki: said: BombaciMulayim, 15 Haziran 2004 00:54 tarihinde demiş ki: abi aslında normal bir şey bu. zira kız(bu kız değeri yerine x de koyabiliriz) sayısı arttıkça, taciz etme oranları da artıyor. yani tek kızın taciz etmesi, altı kızın taciz etmesinden daha büyük bir olaydır. topluluk psikolojisi, güven gelmesi, vs.. Nolur nolur anlatttt... heralde bi tek sen anlıyosun bu işlerden.sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlayan YOK. tek bi kız olsa agzının payını verir sustururum veya bişiler yapabilirim ama 6 tane kız.oyle şeyler diyolarki ister istemez utanıyosun boyle geniş geniş konuşmak kolay. bu arada 23 yaşındayım. 8 -9 diye saymanıza gerek yok. zaten bu son bi daha hatun muhabbeti yapmicam burda. [signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yap plz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar