Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tacize ugradım..

civciv

Öne çıkan mesajlar

hayır popeye. yani travestiler genelde otobus kullanmıyorlar diye biliyorum.
ayrıca kızlarla yanyanaydık o kadar degil anlarım heralde.
ya hatun hastası iseniz gidin bi suru yer var istemediginiz kadar hatun ayarlayın cıkın . ne bilim gidin if e gidin randoma gidin golgeye gidin. buralara damsız alıyolar.ben sadece gidip kafa dagıtıp cıkıyorum oralarda . orada taciz pek olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm tabi ankara travesti konusunda azıcık cahil bi yer :)
taksime git bi ara eger istanbula gelirsen
çogunu anlayamazsın kadın mı yoksa travesti mi oldugunu

azmo anlatsın mesela
özel mesajdan tecrubelerim var bu konuda dedi biraz once[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
civciv, 15 Haziran 2004 00:47 tarihinde demiş ki:
bakın siz cok buyutmussunuz gozunuzde hatunları. yani bilmiyorum sebeplerimi bilmeden önyargılı konusuyosunuz.once bi dediklerimi okuyun sonra ne derseniz diyin.

Yok canim, bir$ey demiyoruz zaten... Anlat sen, eglenceli, heyecanli oluyor.[signature][hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

Resime koptum muahahhahahhahaha
Hala kendini anlatmaya çalışıyosun anlatılacak ne yanı kaldıysa bırak da rahat rahat dalga geçelim :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

durumuma uygun bir şiir yazdım azmo kardeşimin destegiyle

dişim agrıyor, ama nasıl agrıyor
agrısı kulagımın içine vuruyor
agrı kesici aldım fayda etmiyor
elimi sallıyorum ellisi gelmiyor

zikerim böyle kaderi
[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 15 Haziran 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
keske bende oyle tavıce ugrasam

üzülmüosun hemen biletini alıyorsun arkalardan..
fort n fort turu yapcaz :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BombaciMulayim, 15 Haziran 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
abi aslında normal bir şey bu. zira kız(bu kız değeri yerine x de koyabiliriz) sayısı arttıkça, taciz etme oranları da artıyor.

yani tek kızın taciz etmesi, altı kızın taciz etmesinden daha büyük bir olaydır. topluluk psikolojisi, güven gelmesi, vs..

heralde bi tek sen anlıyosun bu işlerden.sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlayan YOK. tek bi kız olsa agzının payını verir sustururum veya bişiler yapabilirim ama 6 tane kız.oyle şeyler diyolarki ister istemez utanıyosun boyle geniş geniş konuşmak kolay. bu arada 23 yaşındayım. 8 -9 diye saymanıza gerek yok. zaten bu son bi daha hatun muhabbeti yapmicam burda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
civciv, 15 Haziran 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
said:
BombaciMulayim, 15 Haziran 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
abi aslında normal bir şey bu. zira kız(bu kız değeri yerine x de koyabiliriz) sayısı arttıkça, taciz etme oranları da artıyor.

yani tek kızın taciz etmesi, altı kızın taciz etmesinden daha büyük bir olaydır. topluluk psikolojisi, güven gelmesi, vs..

Nolur nolur anlatttt...

heralde bi tek sen anlıyosun bu işlerden.sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlayan YOK. tek bi kız olsa agzının payını verir sustururum veya bişiler yapabilirim ama 6 tane kız.oyle şeyler diyolarki ister istemez utanıyosun boyle geniş geniş konuşmak kolay. bu arada 23 yaşındayım. 8 -9 diye saymanıza gerek yok. zaten bu son bi daha hatun muhabbeti yapmicam burda.
[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...