Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tacize ugradım..

civciv

Öne çıkan mesajlar

said:
BonePART, 15 Haziran 2004 00:20 tarihinde demiş ki:
500 es
davutpasa tuzla
3.5 saat yol
kızlar bizede sulansın

o biraz fazla olmaz mı euhe[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 15 Haziran 2004 00:20 tarihinde demiş ki:
walla ben forumlara girdim.aha baktım en ustte tacize ugradım die bi topic bide nik de civciv olunca dedim yazık olmuş kıza

bu nick nerden cıktı onuda soleyim. bi ara saçlarımın arkasını tam enseye yakın kısmını cok acık sarıya boyamıştık kız arkadaşımla oylesine. ondan sonra civciv gibi oldun demişti ordan kaldı oyle. o gun yaşadıgım en guzel gundu onunla, o yuzden bende burada boyle bi nick aldım .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
civciv, 15 Haziran 2004 00:20 tarihinde demiş ki:
hocam kafam iyi , çekiyorum şu andada . o salak kızlar aklıma geldi.onlardan rahatsız oldum cunki her kızı gordugumde bana KAZIK atan kız arkadaşım aklıma geliyo, 2 sene geçti nerdeyse ama unutamadım. ve unutana kadarda hiç bi kızı sevmiyorum işte olayın gerçegi bu.

yaw cok merak ettim ne kazıgıdır bu.coook kotu birsey olmaliki seni kızlara feci dusman etmis :D[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
civciv, 15 Haziran 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
said:
Diablo, 15 Haziran 2004 00:20 tarihinde demiş ki:
walla ben forumlara girdim.aha baktım en ustte tacize ugradım die bi topic bide nik de civciv olunca dedim yazık olmuş kıza

bu nick nerden cıktı onuda soleyim. bi ara saçlarımın arkasını tam enseye yakın kısmını cok acık sarıya boyamıştık kız arkadaşımla oylesine. ondan sonra civciv gibi oldun demişti ordan kaldı oyle. o gun yaşadıgım en guzel gundu onunla, o yuzden bende burada boyle bi nick aldım .

iyi de bu nicki kim göre kız diye düşünür normaldir yni.[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa bakın hiç otobüs arka 5lisine tıkılmışyalım tır yada karavan derim ben hem rahat olur hem otobüsün önündekiler madur olmaz? :) hahaha[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
alsaydın isimlerini verseydin paticik.com adresini
gelin üye olun yiyosa deseydin ehe tacizin masterini yapardı burda
sap dolu heryer etsinler bizi :)
kardeşim hiç bilmiyonuz işinizi
cık cık cık[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
yuh bune?!!?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 15 Haziran 2004 00:28 tarihinde demiş ki:
said:
civciv, 15 Haziran 2004 00:20 tarihinde demiş ki:
hocam kafam iyi , çekiyorum şu andada . o salak kızlar aklıma geldi.onlardan rahatsız oldum cunki her kızı gordugumde bana KAZIK atan kız arkadaşım aklıma geliyo, 2 sene geçti nerdeyse ama unutamadım. ve unutana kadarda hiç bi kızı sevmiyorum işte olayın gerçegi bu.

kafan iyi bide bilgisayaın başında çekiyosun esrarı ohh kızlarda hasta sana

esrar degil rakı + votka limon bi kaçta bira. neyse kactım ben .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
civciv, 15 Haziran 2004 00:28 tarihinde demiş ki:
erkek civciv olamıyomu? + durum farklı sadece saç renginden kaynaklı bi durum vardı o yuzden bole bi nick aldım.

Nette olmaz arkadaş benim bildiğim kadarıyla olmaz bunun ne abazalıkla alakası var ne dalgayla.Civciv dedin güzel,tatlı şeyler geliyo insanın aklına :)Sen sevmesende onlar kızlarrrr...Bak bi de sen onlara laf atmayı dene sende ztn karizma var hemen karşılıkta alırsın ii olur sonra böyle devam etme ne biliim allah korusun neler olur neler.. :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada başıma geldi azmodai.
Korusitesi otobusunde geldi hemde.bi arkadaşıma gidiyorken. saat akşam bilmem kaçtı.zaten eve yeni geldim arkadaş bıraktı gelirken.

ayrıca bıktıgım için degil azmo ozel durum var eger okursan bu konudaki diger postlarımı neden boyle dusundugumu anlar belkide hak verirsin.
pff çıkacam cıkamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...