Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 aferin cekiyosan hey allam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: BonePART, 15 Haziran 2004 00:20 tarihinde demiş ki: 500 es davutpasa tuzla 3.5 saat yol kızlar bizede sulansın o biraz fazla olmaz mı euhe[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: BonePART, 15 Haziran 2004 00:20 tarihinde demiş ki: 500 es davutpasa tuzla 3.5 saat yol kızlar bizede sulansın Yarın tur duzenlıyelım kımler gelıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: mutos, 15 Haziran 2004 00:18 tarihinde demiş ki: civciv abijim sen varya kutsanmıs bi adamsın.sen su telini ver de bi otobus turu yapalım.500T ile iyi olur,topkapı-tuzla istikameti uzerinde. zuahahahahaha[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 tacizi yapan hatun veya hatunlar herhal akrep nalan, oya aydoğan gibi flndı :) bukadarda ürkülmezki be[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Diablo, 15 Haziran 2004 00:20 tarihinde demiş ki: walla ben forumlara girdim.aha baktım en ustte tacize ugradım die bi topic bide nik de civciv olunca dedim yazık olmuş kıza bu nick nerden cıktı onuda soleyim. bi ara saçlarımın arkasını tam enseye yakın kısmını cok acık sarıya boyamıştık kız arkadaşımla oylesine. ondan sonra civciv gibi oldun demişti ordan kaldı oyle. o gun yaşadıgım en guzel gundu onunla, o yuzden bende burada boyle bi nick aldım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 00:20 tarihinde demiş ki: hocam kafam iyi , çekiyorum şu andada . o salak kızlar aklıma geldi.onlardan rahatsız oldum cunki her kızı gordugumde bana KAZIK atan kız arkadaşım aklıma geliyo, 2 sene geçti nerdeyse ama unutamadım. ve unutana kadarda hiç bi kızı sevmiyorum işte olayın gerçegi bu. yaw cok merak ettim ne kazıgıdır bu.coook kotu birsey olmaliki seni kızlara feci dusman etmis :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: mutos, 15 Haziran 2004 00:18 tarihinde demiş ki: civciv abijim sen varya kutsanmıs bi adamsın.sen su telini ver de bi otobus turu yapalım.500T ile iyi olur,topkapı-tuzla istikameti uzerinde. 300 - 500 topkapı tuzla yokmu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: DynamicK, 15 Haziran 2004 00:22 tarihinde demiş ki: tacizi yapan hatun veya hatunlar herhal akrep nalan, oya aydoğan gibi flndı :) bukadarda ürkülmezki be ya kızlar oyle kilolu olsalar arka 5 linin boş kalan 4 lusune 4 kişi oturamazdı. universiteli kızlardı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 00:23 tarihinde demiş ki: said: Diablo, 15 Haziran 2004 00:20 tarihinde demiş ki: walla ben forumlara girdim.aha baktım en ustte tacize ugradım die bi topic bide nik de civciv olunca dedim yazık olmuş kıza bu nick nerden cıktı onuda soleyim. bi ara saçlarımın arkasını tam enseye yakın kısmını cok acık sarıya boyamıştık kız arkadaşımla oylesine. ondan sonra civciv gibi oldun demişti ordan kaldı oyle. o gun yaşadıgım en guzel gundu onunla, o yuzden bende burada boyle bi nick aldım . iyi de bu nicki kim göre kız diye düşünür normaldir yni.[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 erkek civciv olamıyomu? + durum farklı sadece saç renginden kaynaklı bi durum vardı o yuzden bole bi nick aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Yaa bakın hiç otobüs arka 5lisine tıkılmışyalım tır yada karavan derim ben hem rahat olur hem otobüsün önündekiler madur olmaz? :) hahaha[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 alsaydın isimlerini verseydin paticik.com adresini gelin üye olun yiyosa deseydin ehe tacizin masterini yapardı burda sap dolu heryer etsinler bizi :) kardeşim hiç bilmiyonuz işinizi cık cık cık[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Bıshop, 15 Haziran 2004 00:28 tarihinde demiş ki: said: civciv, 15 Haziran 2004 00:20 tarihinde demiş ki: hocam kafam iyi , çekiyorum şu andada . o salak kızlar aklıma geldi.onlardan rahatsız oldum cunki her kızı gordugumde bana KAZIK atan kız arkadaşım aklıma geliyo, 2 sene geçti nerdeyse ama unutamadım. ve unutana kadarda hiç bi kızı sevmiyorum işte olayın gerçegi bu. kafan iyi bide bilgisayaın başında çekiyosun esrarı ohh kızlarda hasta sana esrar degil rakı + votka limon bi kaçta bira. neyse kactım ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ben arka 5'lıde takıldım ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hadi by civciv[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kız veresim geldi dedi be arkadaşına. allahın salagı kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 civcimciim ac gozunu.senin gibi bu islerin uzerinde durmayan adamların basına gelir,isteyene yok yani.degistir kafayı,:d[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 civciv gıttı olmadı sımdı ama bende gıderım ozmn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 00:28 tarihinde demiş ki: erkek civciv olamıyomu? + durum farklı sadece saç renginden kaynaklı bi durum vardı o yuzden bole bi nick aldım. Nette olmaz arkadaş benim bildiğim kadarıyla olmaz bunun ne abazalıkla alakası var ne dalgayla.Civciv dedin güzel,tatlı şeyler geliyo insanın aklına :)Sen sevmesende onlar kızlarrrr...Bak bi de sen onlara laf atmayı dene sende ztn karizma var hemen karşılıkta alırsın ii olur sonra böyle devam etme ne biliim allah korusun neler olur neler.. :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 maşallah california kızları gibiymişler[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hayır onu bırak hem kız bincek hemde taciz etcek ohh milyonda bir walla :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Uyumadan once masal niyetine iyi geldi...[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ankarada başıma geldi azmodai. Korusitesi otobusunde geldi hemde.bi arkadaşıma gidiyorken. saat akşam bilmem kaçtı.zaten eve yeni geldim arkadaş bıraktı gelirken. ayrıca bıktıgım için degil azmo ozel durum var eger okursan bu konudaki diger postlarımı neden boyle dusundugumu anlar belkide hak verirsin. pff çıkacam cıkamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: mutos, 15 Haziran 2004 00:35 tarihinde demiş ki: hayır onu bırak hem kız bincek hemde taciz etcek ohh milyonda bir walla :p kız deıl kızLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar