Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tacize ugradım..

civciv

Öne çıkan mesajlar

ahahaha gızlar değil ark garılar garılar ahaha
forumda görebileceğiniz en komik şey budur herhalde.Ne amaçla yazılmış yaw bu msg pardon amaç aramak boş olur :)))[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
civciv, 15 Haziran 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
sevmiyorum tabi kızları . bi gun başına gelirse gorursun. çift katlı bi otobus tam dolu iken arkada 6 tane salak kız sanada bana yaptıkları gibi yaparlarsa , o zaman gor.
boyle geniş geniş konuşmak kolay.
eliyle bile taciz etti salaklar.

Çook korkuyorum imdattt,bundan sonra otobüslere birkaç erkek binmek lazım.. :))[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
civciv, 15 Haziran 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
bazılarınız anladıgım kadarı ile dunyayı 250 gram et parçasından ibaret goruyo.benim oyle bi derdim yok.abaza degilim.
zaten moralim bozuk. yaf bu forumda kufur serbest olssada oyle bi etsem içimi doksem. uff

zuahhaha tarttın mıı euheuhueh[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

1.Bu paylaşımın bizi ilgilendirmiyor yni banane senin tacizinden bilmek ve görmek zorunda değilim
2.Olayla değil anlatım tarzınla kafa buluyoruz.[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seperate, 15 Haziran 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
1.Bu paylaşımın bizi ilgilendirmiyor yni banane senin tacizinden bilmek ve görmek zorunda değilim
2.Olayla değil anlatım tarzınla kafa buluyoruz.

iyide bende şoyle dusunupte konu açmıyorum ;
- yaf ben şimdi boyle bi konu açcam ama seperate ne der kızarmı . diye dusunmuyorum. paylaşmak istemiyosan konuya msj atmassın okumazsın olur biter. olayla zaten kafa bulmazsanız enterasan olur. cok salakca bi durum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
civciv, 15 Haziran 2004 00:16 tarihinde demiş ki:
yok kupe takmıyorum . taksamda saga takmam.
yaa uff sıkıldım. kız ları sevmiyorum diye illa gay mi oluyorum . yaf ne kadar salakça bi dusunce. sanki kızın taşıdıgı bi kişilik yok. töbe töbe.

O zaman birz daha açık konuşacaksın : ) Yoksa yanlış anlaşılır tabiki
Bu arada ben hala merak etmekteyim bu 250 gr. gelir mi?Yni ortalama mı azami mi?yoksa neye göre değişir?Yani bu soruların cevaplarını bekliyorum.Dünya basını merakta ahhaha[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

hocam kafam iyi , çekiyorum şu andada . o salak kızlar aklıma geldi.onlardan rahatsız oldum cunki her kızı gordugumde bana KAZIK atan kız arkadaşım aklıma geliyo, 2 sene geçti nerdeyse ama unutamadım. ve unutana kadarda hiç bi kızı sevmiyorum işte olayın gerçegi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...