arc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 birden aklımda kurtlar vadisindeki güllü erhan karakteri canlandı.... dayı kızlar taciz etti beni dayııı...[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Qui, 15 Haziran 2004 00:07 tarihinde demiş ki: Sticky yapalım Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ahahaha gızlar değil ark garılar garılar ahaha forumda görebileceğiniz en komik şey budur herhalde.Ne amaçla yazılmış yaw bu msg pardon amaç aramak boş olur :)))[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bazılarınız anladıgım kadarı ile dunyayı 250 gram et parçasından ibaret goruyo.benim oyle bi derdim yok.abaza degilim. zaten moralim bozuk. yaf bu forumda kufur serbest olssada oyle bi etsem içimi doksem. uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 sende taciz etseydin 6 tane kız laf attı sen durdun mu pu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 00:06 tarihinde demiş ki: sevmiyorum tabi kızları . bi gun başına gelirse gorursun. çift katlı bi otobus tam dolu iken arkada 6 tane salak kız sanada bana yaptıkları gibi yaparlarsa , o zaman gor. boyle geniş geniş konuşmak kolay. eliyle bile taciz etti salaklar. Çook korkuyorum imdattt,bundan sonra otobüslere birkaç erkek binmek lazım.. :))[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 amaç yok yaf. ne yapim sinir oldum birileriyle paylaşmak istedim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 00:10 tarihinde demiş ki: bazılarınız anladıgım kadarı ile dunyayı 250 gram et parçasından ibaret goruyo.benim oyle bi derdim yok.abaza degilim. zaten moralim bozuk. yaf bu forumda kufur serbest olssada oyle bi etsem içimi doksem. uff zuahhaha tarttın mıı euheuhueh[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Kupe takıomusun? Takısoan sagdamı soldamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 rahatsız ettikleri zaman susun lan ırıspılar de bak bi daha dokunuolarmı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ah ulan benim basıma boyle birsey gelmezki :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Dalganın boku çıktı yannız. 85 senesinde çekilen, bişeyi yanlış yaptığı için çete arkadaşları tarafından iteklenme sahnesi içeren filme benzedi ortam, çirkin oldu.[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Seperate, 15 Haziran 2004 00:12 tarihinde demiş ki: zuahhaha tarttın mıı euheuhueh ahahah yardin beni:)[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Cico, 15 Haziran 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Kupe takıomusun? Takısoan sagdamı soldamı ? ahhaha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bu hıkayeyı daha once cok duymustumda hep kısılıkler degısıktı yanı bu hıkayedekı kızlar erkekler erkekler kız oluyodu ılgınc =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 1.Bu paylaşımın bizi ilgilendirmiyor yni banane senin tacizinden bilmek ve görmek zorunda değilim 2.Olayla değil anlatım tarzınla kafa buluyoruz.[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Qui, 15 Haziran 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Dalganın boku çıktı yannız. 85 senesinde çekilen, bişeyi yanlış yaptığı için çete arkadaşları tarafından iteklenme sahnesi içeren filme benzedi ortam, çirkin oldu. zuhahahahhahah[signature][hline]kRaL_aRtHuR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yok kupe takmıyorum . taksamda saga takmam. yaa uff sıkıldım. kız ları sevmiyorum diye illa gay mi oluyorum . yaf ne kadar salakça bi dusunce. sanki kızın taşıdıgı bi kişilik yok. töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Benım agzımdan ole bı kelıme cıkmadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Seperate, 15 Haziran 2004 00:15 tarihinde demiş ki: 1.Bu paylaşımın bizi ilgilendirmiyor yni banane senin tacizinden bilmek ve görmek zorunda değilim 2.Olayla değil anlatım tarzınla kafa buluyoruz. iyide bende şoyle dusunupte konu açmıyorum ; - yaf ben şimdi boyle bi konu açcam ama seperate ne der kızarmı . diye dusunmuyorum. paylaşmak istemiyosan konuya msj atmassın okumazsın olur biter. olayla zaten kafa bulmazsanız enterasan olur. cok salakca bi durum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 civciv abijim sen varya kutsanmıs bi adamsın.sen su telini ver de bi otobus turu yapalım.500T ile iyi olur,topkapı-tuzla istikameti uzerinde.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 00:16 tarihinde demiş ki: yok kupe takmıyorum . taksamda saga takmam. yaa uff sıkıldım. kız ları sevmiyorum diye illa gay mi oluyorum . yaf ne kadar salakça bi dusunce. sanki kızın taşıdıgı bi kişilik yok. töbe töbe. O zaman birz daha açık konuşacaksın : ) Yoksa yanlış anlaşılır tabiki Bu arada ben hala merak etmekteyim bu 250 gr. gelir mi?Yni ortalama mı azami mi?yoksa neye göre değişir?Yani bu soruların cevaplarını bekliyorum.Dünya basını merakta ahhaha[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 walla ben forumlara girdim.aha baktım en ustte tacize ugradım die bi topic bide nik de civciv olunca dedim yazık olmuş kıza[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hocam kafam iyi , çekiyorum şu andada . o salak kızlar aklıma geldi.onlardan rahatsız oldum cunki her kızı gordugumde bana KAZIK atan kız arkadaşım aklıma geliyo, 2 sene geçti nerdeyse ama unutamadım. ve unutana kadarda hiç bi kızı sevmiyorum işte olayın gerçegi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Qui, 15 Haziran 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Dalganın boku çıktı yannız. 85 senesinde çekilen, bişeyi yanlış yaptığı için çete arkadaşları tarafından iteklenme sahnesi içeren filme benzedi ortam, çirkin oldu. zuhahahahhahah[signature][hline]kRaL_aRtHuR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar