Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk aşk..

biginjapan

Öne çıkan mesajlar

daha büyük göğüsler çözer olayı(tu)

ikinci aşk ilkinden daha keyifli üçüncüde ikinciden dördüncüde üüçüncüden....

son aşk en kralı her zaman ama her zaman yenisi eskisinden bi basamak daha iyi olucak bi şekilde. ya daha zeki olcak ya daha güzel olcak ya daha bilmemne vs...

eskiside bulunmaz hint kumaşı değil

bi daha bunun gibisini bulamam, bunun kadar iyi anlaşamam kimseyle piskolojisine girerseniz boku yediğiniz andır.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk aşkımla 13 sene sonra çıktım.manken mi model mi fark varsa işte bişi olmuş çok taş olmuş falan böle bi heycanlandım ilk önce

bi gün arabada yokuş yukarı giderken benzin ışığının söndüğünü görünce " şimdi biz devamlı yokuş yukarı gidersek benzin bitmez mi?" gibisinden bi soru sorunca çok uzun sürmedi ilişkimiz.

ilk aşkım beni hayal kırıklığına uğrattı, alçak karı.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm. demek çocukluk aşkları he. yazasım var canım sıkkın zaten. çocukken sevmek daha ayrıymış be abi.

ilk aşkım: ilkokul 1. - bahçede peşinden koşardım hatırlıyorum. sonra bütün kızlar benim peşimden koşardı. millet ehehe roket şuna aşık diye dalga geçerdi, sınıfın en güzel kızıydı. feysbukta ekli hala. odtüyü kazanmış, zaten okul birincisiydi. eskisi kadar güzel değil orası kesin.

sonra bi tane daha vardı. 15 gün dedemlerde kalmıştım, komşu kızıydı. yaşım 9 falan herhalde. deprem olmuştu o yıl, "hala ben bi depremden bi de bu kızdan çok etkilendim" demişim. beraber çimlere uzanıp yıldızları seyrediyormuşum. bunun soyadını unuttum ben, ama hala dedemlere gittiğimde komşular anlatır çok mutluydunuz diye.

orta 2 falan oldu bi de herhalde yıllar sonra, yılda 15 gün gördüğüm bi aşkım vardı bi de. dedemlerle beraber kaplıcalara giderdik, orada tanışmışız. birkaç sene gitti o da aynen. 15 gün buluşup duvarlara ismimizin baş harflerini boyardık. su savaşı yapar, bi salıncağa 4 kişi binerdik (diğer 3 ü kız, ulan şu an bile böyle hareketli fantezilerim yok lan benim vay anasını)

o kızla konuşmadan bi 3 sene falan geçtikten sonra, bir gün, oradan çok uzakta, farklı bir yazlıkta cep telefonuma bir mesaj düştü. yıllar sonra. gel buluşalım, beni hatırlamazsın belki ama, ben melis diye.

inanmadım. ev telefonu duruyordu bir yerlerde, onu ver dedim, aynıysa inanıcam. gerçekten de o çıktı. sonra buluşalım dedi yine.

tamam dedim, ama tatildeyim ben. 1 hafta sonra döneceğim dedim. telefonumu o kaplıcalardaki eski bi arkadaşımdan almış. bu sırada o eski arkadaşım da arayıp "olm mutlaka buluş, çok taş kız, hem hatırlıyo seni negzel" falan dedi.

ben 1 hafta sonra tatilden döndüm. 1 hafta da salladım. o telefondan 2 hafta sonra aradım.

cevap gelmedi.
evini aradım, annesi çıktı, melis öldü dedi.
altın vuruş yapmış. gazetelere haber oldu.

o günden sonra da bir daha çocukluk aşkım olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Quibble said:

ilk aşkımla 13 sene sonra çıktım.manken mi model mi fark varsa işte bişi olmuş çok taş olmuş falan böle bi heycanlandım ilk önce

bi gün arabada yokuş yukarı giderken benzin ışığının söndüğünü görünce " şimdi biz devamlı yokuş yukarı gidersek benzin bitmez mi?" gibisinden bi soru sorunca çok uzun sürmedi ilişkimiz.

Hani yokuş yukarı giderken araba yamuk oldugundan ibreyi etkiler ya onu kastetmiş olmasın kız ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...