Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafam basmıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teleporter tool'u var bunların.sistemleri char'ları otomatikman bu noktaya ışınlayıp öldürüyor/yüksekten düşürüyor bu görüntü oluşması için.Trail account alıp yapıyorlar o yüzden maddi bir kayıplarıda olmuyor.
Mesaj tarihi:
forçen said:

auto ban var. sen hiç wowda speedhack açmaya kalktın mı? :D

auto ban'ın da bir karşı programı var sanırım. bir ara bizim gm'in account hacklenmişti, adamın char dalaran'da süper hızlı hareket ediyordu. sonra bir anda durotar'a gitti falan. auto ban yemedi yani.
Mesaj tarihi:
bişey yapsalar nolcak 10dk sonra yine yazıcaklar adamlar bazen boşlukları fln dolduruolar ya boşluğa gelio ayarlıo kendini sonra hop düşüp ölüo :D bezmiş heralde blizz de artık bundan bişe yapmıolar
Mesaj tarihi:
ses said:

teleporter tool'u var bunların.sistemleri char'ları otomatikman bu noktaya ışınlayıp öldürüyor/yüksekten düşürüyor bu görüntü oluşması için.Trail account alıp yapıyorlar o yüzden maddi bir kayıplarıda olmuyor.

Eyvallah saol
Mesaj tarihi:
ses said:

tool u falan bilmem de geçen akşam denk geldim yazılırken izledim biraz. 1lvl char geliyor şehrin göbeğine.. yalnız adam belli manuel ayarlıyor noktayı.. ileri geri falan yapıyor yavaş bir şekilde. hatta bazıları koca mamutlarla durdu üzerinde bir süre. bariz bekledi mamut çekilene kadar. hatta hunter ın bitanesi de FD falan yapıyodu aradaki boşluklara :)

Sonra bir anda char yok olup havadan düşüyor. bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

o kadar mı tipografik olabilir :) sanat yapıyor adamlar resmen :D
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bende dun actırdım acc u orgrımarda gordum afalladım bu ne lan boyle diye.
tebrik etmek lazım , en azından adamlarda blizz kadar ciddiye alıyor işlerini,hatta sanırım daha ciddiye alıyorlar
  • Yeni Oluştur...