CapN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Abi bu adamlar bunu nasıl yapıyor gercekten kafam basmıyor. Varmı bılgısı olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ahah cromagus mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Yok abi veknilash daha oncede cok gordumde bukadar net ve iyisini gormemıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 çinli değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 teleporter tool'u var bunların.sistemleri char'ları otomatikman bu noktaya ışınlayıp öldürüyor/yüksekten düşürüyor bu görüntü oluşması için.Trail account alıp yapıyorlar o yüzden maddi bir kayıplarıda olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Yukardan atlayıp ölerek yapmış olamaz degılmı bıldıgın elle cızılmıs gıbı duzgun asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Evet teleporterle cok kolay. Tek yapman gereken x,y,zyi secmek sonra rotationunu ayarlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 adamlar bunu yaptıktan sonra accye ban da yiyodur direk. spam yapmalarından daha güzel bi durum bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Trial accounta ban atmanin mantigi yok ki =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 auto ban var. sen hiç wowda speedhack açmaya kalktın mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bunun önüne geçememelerini anlıyorum da, adamlar yazıyı yazdıktan sonra cesetlerin saatlerce orada kalmasına niye bir şey yapmadıkları muallakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 forçen said: auto ban var. sen hiç wowda speedhack açmaya kalktın mı? :D auto ban'ın da bir karşı programı var sanırım. bir ara bizim gm'in account hacklenmişti, adamın char dalaran'da süper hızlı hareket ediyordu. sonra bir anda durotar'a gitti falan. auto ban yemedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bişey yapsalar nolcak 10dk sonra yine yazıcaklar adamlar bazen boşlukları fln dolduruolar ya boşluğa gelio ayarlıo kendini sonra hop düşüp ölüo :D bezmiş heralde blizz de artık bundan bişe yapmıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 çinli kardeşlerimiz ev geçindiriyor bu işle. saygı duyalım. yada ne duyucam 1milyar adam bi uğraş bulamamışlar kendilerine. kardeşim mardeşimde değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben yatıyorum herkese iyi geceler cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 forçen said: auto ban var. sen hiç wowda speedhack açmaya kalktın mı? :D Autobani kaldirabiliyorsun. Client-based oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ses said: teleporter tool'u var bunların.sistemleri char'ları otomatikman bu noktaya ışınlayıp öldürüyor/yüksekten düşürüyor bu görüntü oluşması için.Trail account alıp yapıyorlar o yüzden maddi bir kayıplarıda olmuyor. Eyvallah saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ses said: teleporter tool'u var bunların.sistemleri char'ları otomatikman bu noktaya ışınlayıp öldürüyor/yüksekten düşürüyor bu görüntü oluşması için.Trail account alıp yapıyorlar o yüzden maddi bir kayıplarıda olmuyor. tool u falan bilmem de geçen akşam denk geldim yazılırken izledim biraz. 1lvl char geliyor şehrin göbeğine.. yalnız adam belli manuel ayarlıyor noktayı.. ileri geri falan yapıyor yavaş bir şekilde. hatta bazıları koca mamutlarla durdu üzerinde bir süre. bariz bekledi mamut çekilene kadar. hatta hunter ın bitanesi de FD falan yapıyodu aradaki boşluklara :) Sonra bir anda char yok olup havadan düşüyor. bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum. o kadar mı tipografik olabilir :) sanat yapıyor adamlar resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 alllience de fix menü bu Iron forge yazıları male gnome rogue dan stormwind yazıları female human rogue dan yazılıo horde da nası? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 İfde ve sw de ahın önüne yazmıslar darnasusla exadora dokunmuyorlar adam yok diye (alısmısım dalarana darnasusa bile dalaran yazıyorum artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 stormwindde her gün görüyom nerdeyse adamlar inanmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bende dun actırdım acc u orgrımarda gordum afalladım bu ne lan boyle diye. tebrik etmek lazım , en azından adamlarda blizz kadar ciddiye alıyor işlerini,hatta sanırım daha ciddiye alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar