Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam 1.5 haftadır msne girmiyor? sdaf ömyede cevap vermedi

bu srever açıldğnda ben başka serverda oynuyodum. reklamlarımı hatırlarsınız dsfds. şimdi taıklaym dedim öyle seceba oynuyorum secondage diyince hiç windows kasmam ben de oynarm dedim o yüzden başlıyorm
Mesaj tarihi:
Bilgisayar 10 gün önce bozuldugundan servise götürdüm. Bir de 6-7 gün önce ygs sınavına girdim o yuzden giremedim bu aralar. Şimdi arkadaşın iphonedan gireyim bi dedim yeni gördüm "ömünü", eve gidince bir şekilde bilgisayar halledip gelicem.

Akşama girerim heralde...
Mesaj tarihi:
bilmiorum net olarak adresleri şu an, şirketteyim şu an o sayfaları açamıyorum filtrede bloke ediliyo. o yüzden kafamdan yazdım direk adrsleri. geçen görünce anlayamamıştım, şimdi de topii görünce sorim dedim. merak etmek kötü mü ?
Mesaj tarihi:
çalıntı değil yani? clientlar bile nerdeyse aynı mb çümkü. ondamı bundamı oynasam bilemedim.. ama baktım türk olanda gündüz 1 online, yabancıda gündüz 350online vardı. orda başliim diyorum.
Mesaj tarihi:
Cairne said:

o 350 online olan paralı bu beleş ama (sanırım)

yok orası da beleş ama adamlar 10 yıldır kastıklarından pek keyif alamıyorsun.

O kadar çok kasmış ki adam, seerlerden fazla güce sahip.

Mesaj tarihi:
nolcak ki ya t2a sonuçta. adamın çok kasmış olması sadece hızlıca yenilenip gelmesine yarar senden intikam almak için. ben başladım kasıyorum

bu arada güzel razor macrosu olan var mı mining için?
Mesaj tarihi:
bizim millet bu kafayla adam gibi serverda kalamaz

aynı serverda 0 dan kascak herkes yok illede doluya gidiliyor

burda kasın burasıda dolsun peh sonra da diyorlar uo mu oynuyorsunuz hala
Mesaj tarihi:
dikkat: WALL OF TEXT

açıkçası ben bizim bu TR serverı için konuşuyorum yeterince profesyonel olduğuna inanmıyorum bu bir.
server'ın kapanma riski varsa hele hele az oyuncu var diye dayanamayıp server kapatmakla tehdit ediliyorsa oyuncular, ve belki de server kapanıyorsa kesinlikle ama kesinlikle oynamam başlamam. ben de bir ton serverda görev aldım. hatta ve hatta gayet geniş bir serverın da sahibi oldum. ama 1 kişi bile varken oyunda o kişiye event de oynattım, 1 guild varken o 1 guildlik adam için oturdum kaç sayfa c# kodu yazdım.
bu TR serverında oynamamamın ikinci nedeni. ben bu oyun bizim memlekette cıvımasın diye gerçekten çok uğraştım. ama olmuyor biz beceremiyoruz. yanlış anlamasın serverın kurucu arkadaşları onları takdir ediyorum ama oyuncu kitlesi bozuk. bu sabah o yabancı serverda pk ların arasına daldım. beni makaraya aldılar ama buradaki gibi "lan noob napıon kıfıfıh" -reskill reskill- değildi. gayet rp yapıyordu adamlar. daha sonra öldürdüler beni orda bi tiyatro çevrildi resmen party den bazı bazı konuşarak!!!
üzgünüm ama ben bu şartları türkiye'de gördüm ama çok ufak bir kitlede gördüm. o yüzden bence kitle ufak diye server kapatılmasındansa bu küçük kitlenin değeri bilinsin. ben de tabii ki hoşuma giden şartları görürsem girip oynarım. o yabancı serverda da kasıyorum ama hardcore oyuncu değilim artık normal olarak. gayet tatlı, düzeyli ve süpersonik sohbet eşliğinde takılıyoruz insanlarla.
ben oyunu baya unutmuşum iyi ki de unutmuşum çünkü şimdi tekrar başlamışım gibi oldu ve o ilk zamanlarımın ufak bir simulasyonu bu yabancı serverda mevcut ki bu oyunu hiç oynamamış insanlar da var orda.
bazı şeylerde yanlışlar yapıldı bizde. ve halen daha onları çekiyo uo oyuncuları. aratın bakın bu bölüme bile bi ton şey yazdım çabaladım ama olmayınca olmuyo.
  • Yeni Oluştur...