Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Vay anası. Bu Kronos denen Alp varsa yine başında başarılar, yoksa zaten kapanır diğer aya sdfg.
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Crematorium said: sosaria seferinin 3.sünü düzenleyelim mage var res var her türlü supportlarım ne zaman geliyim bende res bendede var :D
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 2.5-3 ay felan oldu hala kapanmadı millet özellikle yaza doğru inşallah güvenmeye başlayıp oynamaya başlar.
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 neye güvenecekler oyuncu kitlesi olmayan sunucuda vendorlaramı?
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Lan şu oyunda rp yapıyom ben diye türeyen Presten nasıl bir velettir tanıyan var mı ?
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Cairne said: kapanmıyacagına olabilir mi ? sunucunun kapanmayacağına dair oyuncuların sunucunun kapanmayacağına güvenmesi sence tezatlık içermiyor mu?
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bir tezatlık yok oyuncuların sunucunun kapanmayacagına güvenmesinin sebebi şudur ki bu server diger serverlar gibi 10k hediye giriş parası 5 hediye skill ph %100 dummy vs.. gibi kolaylıkları olmayan bir server. insanlar karakterlerini kasarken bir çaba sarf ediyorlar bu serverda eğer bu server 2 ay sonra kapanırsa.İnsanların emekleri harcanmış olur. Yani eski Uo eski sistem ve Zevkli bir oyun için Second Age den başka ne denilebilir ki ? T2A nın Ücretsizi
Imvoid Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Büyücüler Konseyi, büyü keşifleri ve büyünün gizemli doğasıyla ilgili halkın yararına çalışmak üzere Magincia üzerinde kurulmuş bir konseydi. Ancak konsey son günlerde özellikle kötü güçlerin etkisiyle yıpratıldı. Ancak halk, konseyin yavaş yavaş yıprandığını ve kötülüğe doğru dönüş yaptığını bilmiyordu... Karanlığın Yükselişi Son günlerde Magincia üzerinde denenen büyülerden halkın haberi yoktu. Ancak bir gün handa kalan bir savaşçı, büyücülerden birinin çağırma büyüleri yaptığını farketti. Önce anlam veremedi ancak iblislerin geldiğini gördüğünde paniğe kapıldı. Bu durumu halka anlatması halkta da panik yaratacaktı. Bu yüzden handaki son gecesini geçirdiken sonra ay kapısını kullanarak Britain'e vardı ve Lord British ile bir görüşme yaptı. Gördüğü durumu bildiren ve karanlığın yavaş yavaş Magincia şehrine düştüğünü belirten savaşçı, bir daha görülemedi. Lord British bu durumdan gerçekten şüphelenmeye başladı ve kontrol etmesi için bir kaç askeri Magincia kasabasına gönderdi. British her ne kadar olumlu bir sonuç elde etse de bu durumdan emin olamıyordu. Her geçen gün Magincia'da sarsıntılar olmaktaydı. Halk, bunun doğal bir durum olduğunu düşünerek herhangi bir durumdan şüphelenmemişti. Konsey, binalarının bulunduğu Magincia'nın doğusundaki adayı gün geçtikçe sahipleniyordu. Ancak yine de işlerini gizli tutmada kararlıydılar. Adaya giden köprülerdeki geçişler, gizli toplantılar bahanesiyle kapatıldı. Halk bu durum sonunda şüphelenmeye başladı. Bazı kişiler bu durumdan Lord British'in de haberdar olmasını sağladı. Bunun üzerine Lord British'in aklına garip bir fikir geldi. Kanuna aykırı işleri de olsa hırsızlar loncasının liderini huzuruna çağırdı. Hırsızlardan casusluk görevi yapmasını, bunun karşılığında lonca üyesi olan ve yargılanmakta olan bütün hırsızları affedeceğini belirtti. Böylelikle adaya giden köprüleri zorla açıp konseyi şüphelendirmek yerine casus göndererek planladıklarını öğrenebilecekti. Planlar Hırsız loncasından tecrübeli bir üye casus olarak Magincia'nın doğusuna yollandı. Casus, edindiği bilgileri bir günlük halinde yazdı ve gerekli olan planları öğrendikten sonra Britain'e geri döndü. Dostları affedildikten sonra günlüğü British'e teslim etti. Günlükte konseyin yeni kara büyü arayışı içinde olduğu, Cove üzerine saldırı planı hazırladıkları ve bunun üzerine bir Orc liderini ağırlayıp bazı anlaşmalar düzenlediği yazıyordu. Konseyin artık yasa dışı bir örgüt olduğu anlaşıldı ancak Lord British bu durumu resmi olarak ilan etmedi. Çünkü amacı Cove şehrini savunmak ardından konseyi suçlu ilan edip halkın seferberliğiyle konseyi adalete teslim etmekti. Bunun üzerine bu görev için Trinsic savunmasında başarılı olan Sir Dupre görevlendirildi. Saldırının ne derece büyük olacağını kimse bilmiyordu... Sir Dupre savaşmayı bilen Sosaria'daki her sivile seferberlik çağrısında bulunuyor. Cove kasabası, ne olacağı bilinmeyen bu saldırıya karşı savunulmalı. Saldırı, 23 Nisan Cuma günü saat 19:00'da gerçekleşecek.
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 of oynayayim ben de bari ya rp falan yapılıyosa. sıkıldığmda oynarım. linuxdayım wine var napıyoruz hadi bakalım
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Cairne said: bir tezatlık yok oyuncuların sunucunun kapanmayacagına güvenmesinin sebebi şudur ki bu server diger serverlar gibi 10k hediye giriş parası 5 hediye skill ph %100 dummy vs.. gibi kolaylıkları olmayan bir server. insanlar karakterlerini kasarken bir çaba sarf ediyorlar bu serverda eğer bu server 2 ay sonra kapanırsa.İnsanların emekleri harcanmış olur. Yani eski Uo eski sistem ve Zevkli bir oyun için Second Age den başka ne denilebilir ki ? T2A nın Ücretsizi ne alakası var? emeklemi yürüyo server? adamın parası bitti kapandı ne diycen emeğim vardı mı dicen?
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Killer said: of oynayayim ben de bari ya rp falan yapılıyosa. sıkıldığmda oynarım. linuxdayım wine var napıyoruz hadi bakalım arkada kalmasın
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Önce Second Age i seviyorum demelisin asdfs
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 linux olayını seceba biliyordu halletmemişmiydiniz onla siz ?
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bigün msndeydi bidaha göremedim ya.nerde kendisi aceps
Killer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 EE OYNAMAMI İSTEMİYOSUNUZ GALİBA HEİNİZİ KESİCEM DİYE?
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 linux olayını bilmiyorum bilsem söyliycem yoksa bizde arıyoruz kesicek adam adsfs
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Günün farklı saatlerinde siteye her girişimde "Online 1 Oyuncu" yazısını görünce kahroluyorum sırf adam görünsün die charı oyunda bırakıp gittiğim bile oluyo ahahah olm bu instant-hit pre-cast falan bunlara yabancıyım şunları deniyerek dövücek adam bulamıyorum. 23 Nisan'da quest var toplaşın eğlenelim sende o güne kadar hallet linux dalgasını Ya bi de dev mev bi gaz verdiler 10 kişi gelicez 20 kişi gelicez die "Online 1 Oyuncu" asdfasdf
Killer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 oo adam yoksa gelmem. en az 30 online isterim
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Zamanında milleti çağrırken biriniz geleydiniz 30 40 varken düşmezdik
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 killer aradım teli kapalı uyuyor herhalde bizim miskin uyanınca söylerim bakar eheh
Öne çıkan mesajlar