Crematorium Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 healla takas ederim ben 50 poi veriyim sen 20 heal var razıyım healda ayrı bi ızdırap
Teddy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Heal cok buyuk izdirap arkadas. 50 archery 50 resisting spells actim, fence 100 oldu heal hala 45.
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Peki hangi saatlerde dolu oluyor server? Sooraa, üşeniom ya
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 haftasonu 30u görüyo her zaman 10 15 kişi varda çoğu makroda haftasonları ve akşamları kalabalıklaşıyo
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Akşam kaç gibin misal =) ya 4 bucuk saat fark varda geceye kalmiim insan görmek için =). Tabi bide oyunu indirmem lazım sanırım 700mb ne buyuktur ya bu baglantıda, 1 haftada falan cekerım herhalde =).
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 290 mb client sitede linki var akşam 7 8 falan işten çıkıp geliolar
Cairne Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 zar turnuvası yapmıssınız haberim yok :(
PublicEnemy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 oyuncuların kalitesi iyi ama staff ın egosu çok yüksek yakında oyuncusuzluktan kapanır zaten.
Imvoid Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Haklısınız saat 15:00 civarlarında hostingte teknik bir arıza yaşanmış ama yarım saat içinde çözüldü.
Cairne Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya tamam hersey guzel server muhteşem kasması manyak zevkli ama player sorununu cozmemiz lazım hafta sonları cok iyi 24 27 online var ama hafta içi 11 15 lerde geziyoruz ama hiçkimse britainde vs degil goremiyorum sphere kim nerde geri koyun bare :) edit: SPOYLER
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Maalesef Klişe Ultima Online devrinin TR oyuncularca bitmesinin en büyük sebebi gereksiz zorluklar ve heba olan emeklerdir. Bir sunucu paralı olmadığı sürece bence zor olmamalıdır ancak kolayda olmamalıdır. Bu denge iyi ayarlanmadığı sürece oyunculardan çok bu oyuna zarar verir, verecek, verdide zaten. "Biz kapanmayız ki..." Şimdi doğru bir kritik yapmak istiyorsanız o sunucuyu açanların daha önceki tecrübelerine bir bakın. Şayet kaliteli kimseler değillerse X sunucusunu açmadan önce zilyon kere sunucu açıp kapamışlar ve insanların emeklerini köreltmişlerdir. O sunucudan ne hayır gelir? Örnekleri Çok Fazla Bu "standart" sözü Nebuladan başka edebilecek bir kimse ancak gerçek gelir kaynağı olan, yaşça olgun kimse tarafından karşılanabilir. Onun ötesi bayram harçlıkları ile açılan ego sunucusundan iler gitmez, babadan zengin ergenler içinde aynı şey geçerlidir, nihayetinde o sunucu kapanacaktır... [i]Bu sunucu yıllar önce "Türkiye Cumhuriyetinde UO yu geliştirmek" sloganı ile başlayıp birkaç ay sonra kendi forumlarına yazdıkları yazı ile ibret-i örnek niteliğindedir.
Imvoid Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ego tatminiyle ilgisi olmayan bir iş yapmaya uğraşıyoruz. Ben gerek gördüğüm için böyle bir projeye kalkıştım, herkes gibi ben de Uosecondage sunucusunda oynayabilirim ama Türkiye'de olmasını gerekli gördüm. Kapanır veya kapanmaz ama böyle bir projenin gerçekleştirilmesi gerekiyordu. Tecrübeli kişi kısmında bir hata var çünkü Bronx'un da beklenen projesinin sonucu hüsran bilindiği gibi. Hiçbir sunucu burası kesinlikle kapanmayacak ! gibi bir açıklamayı doğrulayamaz ancak sunucunun ömrü uzun olacaktır açıklamasını yapabilir. Uzundan kastım 2-3 ay da değil sene cinsinden. Bu tür sunucular olmadığı sürece hala daha para cinsinden sanal yaratık satılan, bir taşa tıklayıp bütün eşyalara sahip olunan, oyunda yeteneklerin bir anda tamamlandığı, garip dengelere sahip olunan kısaca artık yeni nesli yansıtan sunucular artacak. Alınmayın ama gerçekten elimizi attığımız Online oyunların çoğunu çürütebiliyoruz. Size günümüzdeki en dandik ama rağbet gören Knight Online oyunundan bahsedebilirim. Bazı gördüğüm örneklerde artık oyunu tamamen Türkler kaplamış o da yetmiyor, orjinal sunucusu bedava olmasına rağmen korsan sunucular tavan yapmış o da yetmiyor yabancılar adeta azınlık halinde kaldığı için kendilerine özel sunucular kurmaya başlamış. Bu elimini attığını çürüten, önüne gelene küfür eden zihniyetle daha fazla eğlenilemeyeceğini anladığım için böyle bir işteyim. Tabi benim kazancım oluyor mu ? Hayır. Her ne kadar çok tekrar ettiğim için artık baymış olan "Amaç T2A'i yaşatmaktır" sözünü bir daha söylemek istiyorum.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Yazının ortasından ele almayı istemezdim ancak bahsi geçen kişinin sunucusunu görenler arasındayım. (Ekran görüntülerinden de fazlasını...) Şimdi; Bronx'un sunucusu hüsran ile bitmedi. Bronx'un sunucusu gerçek bir devrim olabilirdi. UO'nun demode ve dengesiz (unbalanced) sistemlerini kullanmak yerine kendi kurguladıkları bir sistem ağı üzerine kurulmuş "yeni" bir oyundan bahsediyoruz. Sunucu; "kafa kesme sistemi", "balık tavası sistemi", "kervan sistemi", "warrior robe sistemi" vb çalıntı fikirlerle döşenmiş script öbeklerinden oluşmuyordu. Ultima baştan yazılmıştı. O kadar derindi ki (forumlarında; altın akışını makro/mikro iktisadi şekilde sayfalarca analiz eden finansçıları görenler bilirler) bu sebepten proje Bronx'u aştı diye düşünüyorum. Başlamadan bitti. Ancak hiçbir üye hakkım yendi diye birşey söylemedi ve söyleyemezde çünkü dediğim gibi başlamadan bitti, keşke her sunucu sahibi Bronx gibi hareket etse, her ne kadar yöneticiliğini eleştirsemde en azından emek sömürmedi. Peki can alıcı soruyu sorayım, TRSecondAge'in ne gibi bir gelişmişliği/geliştiriciliği var? Piyasadaki altın akışını, "vakumlamayı" mesleklere göre ne derece senkronize ettiniz? Veya sizde mi Bronx'un yıllar önce dağıttı scriptleri kullanıp, "hüsran oldu" diyenlerdensiniz?..
Imvoid Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bronx'un yayınladığı kodları kullanacak kadar düşük bir seviyemiz yok. Sunucuda balık tavası gibi şeyler de yok. Ben her zaman bir oyunun orjinalinde olmasından yana olduğum için benim de düşünce tarzım bu şekilde sizin de yenilikçilik..
Öne çıkan mesajlar