Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eraqrest said:

ulan server'ın yarısı paticik'tenmiş meğer. başlıkta bi' yerlerde crematorium "iki elemanla ork kampını bastık, deamon yemedi, lich yedik." diye benden "eleman" olarak bahsetmiş, kınıyorum. order olduğu için de pişman edeceğim yakında, chaos ve order'lar bankanın önünde selamlaşıyor şu ara. kan dökülsün biraz.

Büyüdük deamonı dövebiliyorum orc kamplar falan vız gelir tırıs gider bi ara wronga gidelim combat skilleri için çok uygun yığma ettin troll falan var ama ske mageten hala korkuyorum orası ayrı bi ara üşenmeyip makro yaparsam kan dökücez de adam vanq a 175k falan diyo asdfasdf a war axela yetemiyorum dandirik setli adamlara
Mesaj tarihi:
Britishin kalesindeyiz bi küfür olayı var gm ve olayın tarafları bunu tartışıolar gayet gergin bi ortam bizde bi kenarda konuyla alakasız bi adamla geyik yapıyoruz party attım buna dedim gm i corporlayıp kaçıcaz var mısın varım dedi salladık corporları kaçıyoruz gmde alev saça saça geliyo peşimizden dedi kim attı corporu şaka yaptık :) dedim ikimizi de stone etti bende size 6 günlük bi şaka yapıyim diyince ağlamaya başladık saldı sonra asdfasdf
Mesaj tarihi:
Evet lan iyidi o :)
Ama yakaladı adam sonra. An lor falan koymaya çalışıyom bende mal gibi.

Sonra bi wand olayından dolayı geldi bu yanıma. ben baya baya bug abuse yaptım. Kabul ettim yaptığımın boru gibi bug olduğunu falan.
Neyse sonra bu gm le konuşurken ben sorudum buna ; Nedir üstadım benim cezam ? Yaptırım nedir ? diye.
Sonra bi ciddileşti, üstad mı ? falan dedi.
Dalga geçer gibi konuşma falan dedi sfasd.
Çok ciddiye almış işini.
Mesaj tarihi:
Crematorium said:

Eraqrest said:

ulan server'ın yarısı paticik'tenmiş meğer. başlıkta bi' yerlerde crematorium "iki elemanla ork kampını bastık, deamon yemedi, lich yedik." diye benden "eleman" olarak bahsetmiş, kınıyorum. order olduğu için de pişman edeceğim yakında, chaos ve order'lar bankanın önünde selamlaşıyor şu ara. kan dökülsün biraz.

Büyüdük deamonı dövebiliyorum orc kamplar falan vız gelir tırıs gider bi ara wronga gidelim combat skilleri için çok uygun yığma ettin troll falan var ama ske mageten hala korkuyorum orası ayrı bi ara üşenmeyip makro yaparsam kan dökücez de adam vanq a 175k falan diyo asdfasdf a war axela yetemiyorum dandirik setli adamlara
ben de paticiktenim lan!
Mesaj tarihi:
Aslında geçmiş sanırım benden, online oyunların hepsi geçmiş.
Fazla vakit öldürmek istemiyorum, sadece eğlenmek istiorum ( pvp deil eğlenmek )

Az skille bişiler yapılabiliyor mu? yani 50 bs bişiler üretmek için yeterli mi?

Öyle gelişsin karakter ben yaşarken, amaç skill kasmak bişilere ulaşmak deilde
öyle takılmak olsun.

Nasıl serverın durumu?
Mesaj tarihi:
serverın wikisinde eksikler var bu adresi kullanabilirsin http://wiki.uosecondage.com/?title=Main_Page

Bi de ultimatr gibi bi sayfa hazırlıyolar yakında onunda linkini verirler zaten veya stratcis i kullanabilirsin o da olmadı forumda chat var orda gm olsun olmasın kime ne sorsan cevabını alırsın.
50 bs ile npcye satıp iyi para yapıcağın bi sürü silah yaparsın ama playerlara bişey satamazsın yine de eğlenebileceğin oyalanabileceğin bişeyler bulursun bende 60 mf falan varken çok eğleniodum lichlerle pvp falan yapıodum şimdi mf bitti mage kasmaya başladım hayata küstüm
Mesaj tarihi:
ama önce yukardaki linki biraz kurcalada ona göre karar ver misal ben mf warlock olucam diye başladım 50poi vermiştim başta sonra magic poisonın poisoning skilliyle ilişiği kesildi e napalım war axe a süreriz falan dedim meğer war axe a poi sürülmüyomuş t2a da o 50 poi patladımı elimde asdfsdf
  • Yeni Oluştur...