Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün gece sıkıldım iki muhabbet ediyim dedim siteden baktım kimler var die minoc madende 2 madenci görünüo dedim bunlar away değildir herhalde madende olduklarına göre meğer adamlar easyuocuymuş asdaf güzelce kestim madenleri lootladım böyle giderse bikaç güne bende bi madenci açıcam zaten ahah
Mesaj tarihi:
Skill gain var arkadaşlar. Biraz yavaş geliyor o kadar. Ama illa gm liycem diyorsanız boks yapın nası geliyor görün. Tamam diğer bi çok serverda oldugu gibi bi gunde bir skill gm lemek yok burda. ama bi gun degılse 3 gunde yıne gm oluyor yani olmuyor dıye bırsey yok.
Mesaj tarihi:
aquila said:

wrestling kasmak istemiyosak box niye yapalim, box yapinca cooking gelicek mi, begging gelicek mi? hayir.

eline bs hammer alıp boxa bırakırsan (mace için diyorum) ozaman wrestling gelmez mace gelir, anatomi gelir, taktik gelir, parry de gelir.
Mesaj tarihi:
forçen said:

aquila said:

wrestling kasmak istemiyosak box niye yapalim, box yapinca cooking gelicek mi, begging gelicek mi? hayir.

eline bs hammer alıp boxa bırakırsan (mace için diyorum) ozaman wrestling gelmez mace gelir, anatomi gelir, taktik gelir, parry de gelir.

adam mace kascam demiş dimi ?

100 çanta açıp 0.1 gain gelince kasası gelmiyo adamın.
Mesaj tarihi:
bende de yok kasma isteği. hatta bukadar uğraştırdığı için player sayısında düşüş olmasının kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. ayrıca da ben ilk defa uo oynadığım için pek bir fikrim yok ama birçok bug olduğunu söylüyorlar.
Mesaj tarihi:
Şu oyunu neden skill kasma diye tanımlıyorsunuz ? Afedersiniz ama 10 yaşındaki çocuk knight online isimli berbat bir oyunda 80. seviyeye gelmek için ne kadar gayret verebiliyor. Bu çok zor olmuş, bunu beğenmedim zihniyetiyle sadece PvP sunucularını doldurabilirsiniz. Birşeyleri zor yapmamızın bir sebebi var. Kolay sunucuya çocuk zihniyetli kişilerin gelip oyunu bozmasını istemiyorum. Sizin boğazınızı sıkmıyoruz 24 saat oynayıp karakterinizi bitireceksiniz diye, oyuna günde 1 saat giren de var ve 1-2 haftada istediği seviyeye geliyor. Zorluk ayarları UOSA ile aynı olduğunu özellikle vurguluyorum, orada T2A zamanında daha zor olduğunu söyleyip daha da zor olması gerektiğini söyleyenler varken bizim insanımız çok kolaya alıştığı için kolay üstüne kolay istiyor. Orada 700 oyuncu var diyebilirsiniz ama herkes bir zamanlar 10-20 oyuncuyla başladı...
Mesaj tarihi:
Imvoid said:

Şu oyunu neden skill kasma diye tanımlıyorsunuz ? Afedersiniz ama 10 yaşındaki çocuk knight online isimli berbat bir oyunda 80. seviyeye gelmek için ne kadar gayret verebiliyor. Bu çok zor olmuş, bunu beğenmedim zihniyetiyle sadece PvP sunucularını doldurabilirsiniz. Birşeyleri zor yapmamızın bir sebebi var. Kolay sunucuya çocuk zihniyetli kişilerin gelip oyunu bozmasını istemiyorum. Sizin boğazınızı sıkmıyoruz 24 saat oynayıp karakterinizi bitireceksiniz diye, oyuna günde 1 saat giren de var ve 1-2 haftada istediği seviyeye geliyor. Zorluk ayarları UOSA ile aynı olduğunu özellikle vurguluyorum, orada T2A zamanında daha zor olduğunu söyleyip daha da zor olması gerektiğini söyleyenler varken bizim insanımız çok kolaya alıştığı için kolay üstüne kolay istiyor. Orada 700 oyuncu var diyebilirsiniz ama herkes bir zamanlar 10-20 oyuncuyla başladı...

iyi güzelde millette bıktı artık 1611815. serverda 198897941.charını kasıyor çoğu oyuncu. wow da 1 karakter kasıyorsun ama ilelebet o senin oluyor. Senin serverında öyle olucak mı?

Ha illa benim serverimda karakter kasması kolay olmasın zor olsun diyorsan eğer sen bunu kendi sistemlerin ile yapacaksın, oyuncuya yüklemeyeceksin herşeyi. Benim vereceğim akla ihtiyacin yokturda, beraber beyin fırtınası yapalım.Britain e yaratıklar saldırsın sende 1 saatlik ph aç, lootlarıda iyi olsun. Klasiktir ama hem insanlar eğlenir, hem insanlar makrosuz, seviyesizleşmeden kasmiş olur en azından bazı skillerini. Yani yap bişeyler bence skill gaini kısıpta seviyemiz yüksek olsun diye beklersen 20 30 kişiye düşer oyuncu sayın.
Mesaj tarihi:
bu işler artık acaip çıkmaza girdi. herkes ne istediğini ve ne yapacağını şaşırdı.

bence burda bazı önemli noktalar var.

birincisi herkes her karakteri kasmaya çalışıo. herkes diyo ki illa benim de bs'm olsun, warrriorum olsun, tamerım olsun, her şeyim olsun.
bi kere bu bence uo nun bütün mantığına aykırı. he istiosan o kadar char oturup kasçaksın başka yolu yok.

oyuncular da bi yerde haklı artık 1milyonuncu charlar kasılıo. bilmiyorum çıkar yol nedir.

ama eğer herşeyiniz olsun, her charınız olsun, her item'ı kolayca edinebilmek istiosanız gidin pvp serverında oynayın bu kdr basit.
  • Yeni Oluştur...