Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Imvoid said:

Sunucuda kritik bir hata bulunmuyor ve biz bir yandan hataları da düzeltiyoruz. Hatalara odaklanarak ne kadar eğlenceli bir oyun oynayabilirsiniz ?

son olarak, order faction'ındayken kestiğim chaos üyesi tarafından murder reportu yiyerek şehrin ortasında pk oldum ve üstümdeki tüm magicallar lootlandı, reslenip üstüme başıma bir şeyler almak için kilometrelerce yol sarfetmem gerektiği için, bir gm online olana kadar girmeme kararı aldım. insanın hevesi ister istemez kaçıyor. daha önce defalarca söyledim; en azından bir tane gm'in gün içi belli aralıklarla oyunda olması lazım. 7/24 oyunda gördüğüm playerlar var, onlardan biri bile olsa kârdır.
Mesaj tarihi:
Ya şu poisoningi 30a kadar öğrenebileceğim bir npc koysanız...
İnternet baktığım kadarıyla Thief Guildmasterı bu işe bakıyormuş ama bizim serverdaki bu konuda pek cahil...
Mesaj tarihi:
Manve_13 said:

İnternet baktığım kadarıyla Thief Guildmasterı bu işe bakıyormuş ama bizim serverdaki bu konuda pek cahil...

Düzeltilmiştir.

@Devhochi, aynı sorunu başka birisi yaşadı ve hata sebebiyle karakterine girmeden kısa sürede yardım aldı ve hata şuanda düzeltilmiş durumda.
Mesaj tarihi:
takıl sen adanda. iki in noxu bi araya getiremezsin innox diye guild kurmuşsun. iki kryssi bi elinle doğrultamazsın fayansçıyım diye gezersin. bırak bu işleri.
Mesaj tarihi:
Imvoid said:

Manve_13 said:

Düzeltilmiştir.
.

saolasin void bi de su trackingin gain olayina bakarsan cok mesut olurum:)
  • Yeni Oluştur...