Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Devokai said: Abi kırmızı gömlek sana mavi gömlekten daha mı çok kuvvet veriyor? gomlegi kırmızı veya maviye boyamak skill gerektirmiyo arkadasım. dukkanda satılıyolar ve fiyatları aynı, misal, böle bakmak lazım. imvoidin verdigi ornegi buraya aktardın farkındayım da.. butun diger oreların da iron kadar sık cıkması gerekir o zaman. ne alemi var ironun %0.5i kadar sık çıkan blackrockla zırh yapmanın
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sintisyzer said: ... butun diger oreların da iron kadar sık cıkması gerekir o zaman. ne alemi var ironun %0.5i kadar sık çıkan blackrockla zırh yapmanın (tu)
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ben serverın foruma mesja yazmaya üşeniyorum siz açsanıza şu konuyla alakalı bir başlık. :)
kgns Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Dwinz said: kgns said: eskiden öyleydi abi nesine takıyosun, ne kaybettiriyo sana? eskiden öyle olması mantıklı olmasını göstermez arkadaşım. adamlar renkli ore ingot hedesi koymuşlarki ileriyi düşünmüşler. ki devamında yaptılar. armora bi etkisi olması gerekiyor mantıklı olarak. yoksa adam oraya renk id si koyması gerekmezdi bilmem anlatabiliyormuyum. ha kaybettirip kaybettirmemesinde değilim olayın. işin ahengi açısından bi farklılık olması daha iyi olur. ha değiştirirler değiştirmezler onların bilceği iş."arkadaşım", sunucunun adı ne afedersin? bir onu öğren de ondan sonra konuş. uzaktan yakından alakan yok, atıp tutması kolay. beta testing 1. gününden beri oynuyorum, inceliyorum, okuyorum. açıkça dendi ki "SECOND AGE OLAN HERŞEY BURDA, OLMAYAN HİÇBİRŞEY DE OLMAYACAK." bu kadar basit. eskiden yoktu. mantıklı mantıksız sunucuda yok o yüzden. mantığı bu.
kgns Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Dwinz said: Sintisyzer said: ... butun diger oreların da iron kadar sık cıkması gerekir o zaman. ne alemi var ironun %0.5i kadar sık çıkan blackrockla zırh yapmanın (tu)durability'dir birşeydir. vardır bir dalgası, ama armor olmadığı söylenmiş.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Dwinz said: adamlar renkli ore ingot hedesi koymuşlarki ileriyi düşünmüşler. ki devamında yaptılar.
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya beyler ben istanbul!a geldim de. Yanımda setup dosyasını falan getirmemiştim sadece uo klasörünü almıştım üşengeçlikten. şimdi oyunu tekrar yüklemen falan gerekli diyor. Sağa sola *.dll yüklesem hallolur mu? Net kotalı olduğundan download yapmiyim diyorum. Bi de haftaya tamamen kasmaya başlıyorum. Ev, kale falan için kasarım deli gibi ben de =)
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Eğer bir valorite armora 45 armor koyarsak ve hatta 30 armorun yukarısı birşey konulsa bile kişi tank oluyor. Combat sistemi değişiktir. Ayrıca neden T2A'da olan şeylerin sorgulandığını anlamıyorum. Oyuncular sürekli ingiliz uosecondagede böyle oluyor derken neden yalnızca işine gelen özellikler foruma yansıtılıyor ?
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 şu lockpicking wikiyi bi halledeydik yeahu :) cunku tam olarka uosecondage degiliz. orda tinkering 45den sonra lockpickle kasılır diyo, bizde lockpick 68de yapılmaya başlanıyo falan
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kgns sana konuşuyorum aç kulaklarını. atıp tutulan birşey yok bak burda bazı mantıklardan bahsediyoruz. sunucuya at gözlüğüyle "T2A" diye odaklanmaktan çok kaliteyi, eski günleri yaad edebileceğimiz bir ortam için herkes başladı bu sunucuya. Sen söyle kadroya yapsınlar yine full T2A. Ama artı özelliklerin kimseye bir zararı dokunmaz. ayrıca bak ne demişim orda yaparlar yapmazlar orası benim bilceğim iş değil fikir sunuyoruz. son olarak öle atıp tutuyorsun hede hödö olaylarına hiç girme. gerektiği kadar okuyorum, forumlara yazmamam neyi ne kadar bildiğimi göstermez. adam gibi konuş ilk önce destekli mantıklarla gel karşıma sora konuşalım tekrar. güncelleme hedesi: imvoid bu söylediklerimle ilgili kendi işime gelsin diye yaptıgım birşey yok. birşey yapılıyorsa tüm sunucuyu etkiliyor tek kişiyi değil sonuç olarak.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sakin beyler. opusun barısın uzamasın
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abi sadece renk olayı değil ki. birinde "copper" diyor, diğerinde "old copper", "dull copper" diyor, "gold" diyor. bunların durabilitysinin farklı olması lazım mantıken. armor artamasa bile.
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 işte farksız deniyor iron platemailden de napılırsa yapılsın farketmez görücez ilerde neler olucak.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yalnız şu serverda bir kaç kişi sanırım easyuo denen programı kullanıyor ki minoc madenleri süpürülmüş vaziyette maşallah amcamlar her noktayı didik didik kazacak bi script mi kullanıyorlar artık bilemiyeceğim. madenci karakterim ve ben bir kaç gündür soğuduk bu olaylardan. demin yine gireyim dedim yine easyuocu bi tip sıkılmadan dolaşıyor kazılmayan madende. illet yahu, ulan şu oyunu bari şu serverda adam gibi oynamaya çalışın ananızın karnından çinli farmer olarak mı çıktınız? hiç giresim gelmiyor valla oyuna şunlar yüzünden.
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 beyler bende geldim yardımlarınızı bekliyorum :DD
tunca Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bu snoop ne illet skillmiş ya 1000 yazıyla bin defa kullandım skilli 0.1 artmadı 59.5 den
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ya ben sanırım burdan kahnx ile konuştum emin değilim de, biri bana scroll çalıp getirecekti?
kgns Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Dwinz said: kgns sana konuşuyorum aç kulaklarını. atıp tutulan birşey yok bak burda bazı mantıklardan bahsediyoruz. sunucuya at gözlüğüyle "T2A" diye odaklanmaktan çok kaliteyi, eski günleri yaad edebileceğimiz bir ortam için herkes başladı bu sunucuya. Sen söyle kadroya yapsınlar yine full T2A. Ama artı özelliklerin kimseye bir zararı dokunmaz. ayrıca bak ne demişim orda yaparlar yapmazlar orası benim bilceğim iş değil fikir sunuyoruz. son olarak öle atıp tutuyorsun hede hödö olaylarına hiç girme. gerektiği kadar okuyorum, forumlara yazmamam neyi ne kadar bildiğimi göstermez. adam gibi konuş ilk önce destekli mantıklarla gel karşıma sora konuşalım tekrar. güncelleme hedesi: imvoid bu söylediklerimle ilgili kendi işime gelsin diye yaptıgım birşey yok. birşey yapılıyorsa tüm sunucuyu etkiliyor tek kişiyi değil sonuç olarak.nerd rage? T2A dışına çıkılmayacak dendi diyorum basmıyor galiba? Karar veren ben değilim, sunucu sahibi ben değilim. Kendini bana karşı bu kadar savunmaya çalışmanın anlamı nedir? UO'ya samurai'lar da geldi, senin mantığınla onları da ekleyelim o zaman. Ağlamanın anlamı yok. Bil ki eğer ki renkli armorlara + armor eklentisi gelirse, sırf senin gibi ağlak playerlar sussun diye gelecektir, o da son çare olarak... Açtım kulağımı saçma sapan sözler duydum ondan bu tepkim.
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 raistlin majere ve clive her steal makrosuna bırakışımda kesiyolar ama mc aldıklarının farkındalar mı acaba çok merak ediorum
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 skilleri biraz daha yükseltince benden çekiceklerini hiç saymıyorum
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Her türlü Incognito atarım :) maksat serverda heyecan olsun hahah
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 evet cliff de beni kesmis ama bilmedigi sey, ben lockpicking kasıyodum. cliff gzde alıcam kelleni KATAKULLICIDEN UZAK DURUN LAN
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 indirdim kurdum üye oldum ama girmiyor? yok böle bi üye dio ne kadar zamanda açılacak bu
Öne çıkan mesajlar