AthleT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Anasayfa'da bir duyuru geçsin. Pati'nin büyük çoğunluğu oynar bu server'da. Hatta RP yerine Troll bile yapabilir. Şaka bir yana gerçekten proje ne kadar hızlı ilerlerse oyuncu saysı da o düzeyde artar. Burada oyuncu diyorum çünkü bu server'da bahsettiğiniz "Pvp ameleleri" tutunamaz.
Imvoid Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kullanıcı alımları , kendi onayımız ile yapılacaktır. Bunun nedeni "dalgasına" girerek diğer oyuncuların huzurunu bozabilecek oyuncuları önlemektir. IRC Kanalımız aktiftir. Server : irc.gamesurge.net Kanal : #trsecondage Hepinizi tartışma ortamına bekliyoruz.
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kendi onayımız derken ? kullanıcılar testemi tabi tutulacak yoksa kısa bir süre hareketleri mi gözlenecek :S
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Imvoid said: Kullanıcı alımları , kendi onayımız ile yapılacaktır. Bunun nedeni "dalgasına" girerek diğer oyuncuların huzurunu bozabilecek oyuncuları önlemektir. IRC Kanalımız aktiftir. Server : irc.gamesurge.net Kanal : #trsecondage Hepinizi tartışma ortamına bekliyoruz. e kimse yok :S
Imvoid Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Host sağlayıcımız en geç yarın akşama kadar bakımda kalacaktır. Bu esnada mIRC sunucusu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Evet yok mu bize katılacak değerli oyuncular ?
necmi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bizim cafeden en az 10 kişi adam gibi bi uo serveri bekliyor arkadaşa katılıyorum başka bi başlık altında gerekli bilgileri verirsen mesela oyunu nerden çekicekler nasıl uye olucaklar nasıl bağlanıcaklar bu gibi bilgileri verirsen citti anlamda bi oyuncu sayısına ulaşılır farkındaysanız zaten insanların hayatı kaymış level kasmaktan para odemekten artık insanlar uo yu ozlemekte gerçekten haklı herşeyden once insanların güvenini kazanmak çok zor insanlar istikrar bekliyor osi de bile denemek istedik fakat bi baktıkki osidekiler aşmış artık eğer yeni bi osi serveri açılırsa büyük bi hazla oynarım herşeyden once insanlar şuna inanmalı oyucu olmasada second age açıktır fikrini benimsemeli insanlar
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 başlamak için geç mi kaldım biraz?
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sitenızı birikiminizi yaptığınız işi görelimki ona göre gelelim.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Daha açılmamış sitesinden baktım şimdi.
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Millet hala ciddi ciddi uo oynuyor proje falan yapıyor :p takdir ettim fsdasd
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yok saol kanser ya da sinir hastası olmak istemiyorum :p
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Silver serpent zamanında hastasıydım oyunun ancak o zamanlar venom nickinde bi abimiz vardı ve paso dl yapardı dl yapınca net gg olurdu sinirlenirdik falan hiç oynayamadım şöyle adam gibi.O yüzden oynıcam son 1 kez daha asdf
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 elan realmsla pati serverini cok sevmistim ben.
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Sunucu türümüz hakkında Öncelikle sözüme , RP sunucusu değildir diyerek başlamalıyım. Tabii ki de hemen karar vermeyin çünkü PP veya PvP türünde de değildir. Lütfen yazının tamamını okuyunuz. Şunu söylemek istiyorum ki hiç bir MMORPG oyununda tür belirtemezsiniz. Hiçbir RPG oyununun talimatlarında , kurallarında "Rol yapmayan oyundan yasaklanacaktır." şeklinde bir maddeye de rastlayamazsınız. MMORPG Amacı MMORPG üreticilerinin demek istediği şudur : "Biz ekipçe bir hikaye oluşturduk. Ürettiğimiz oyuna da hikayeye dayalı olarak rol yapmaya uygun bir biçimde sistem ve dinamikler ekledik. Çevrimiçi bir oyun olduğumuz için de her oyuncunun birbiriyle iletişime geçebilmesi ve rol yapması mümkündür. Yetkililerce amacımız , hikayeyi bir çizgi üzerinden ilerletebilmek ve buna dayalı sistem ve dinamikleri sunucumuza eklemektir." Ultima Online , MMORPG oyunudur. Bir hikayesi vardır ve orjinalinde sistem ve dinamikleri buna tamamen uygundur. Ülkemizde ve bir çok ülkede oyunun türlere parçalanma sebebi , yozlaşmadır. Örnek verecek olursak Nebula sunucusu , 2003 yılında oynanabilir bir haldeydi ve sunucu türü için ne RP ne de PvP denildi. Nebula'da rol guildlerinin yanı sıra başka türde loncalarda mevcuttu. Sonuç olarak sunucu bir bütün olarak hiç parçalanmadan devam edebildi. Ancak yeni nesilin ahlaksızlığı , istediğini hemen elde etme hırsı ve saygısızlık ne yazık ki nebula sunucusunu da yavaş yavaş yozlaştırdı. The Second Age'in çöküş sebebi ise bundan farklı olarak oyun sahipleri olan EA Games'in kendi elleriyle batırmasıdır. Defalarca anlattığımız gibi nitelikli bir kitleden kastımız asla rol yapan oyuncular olmadı çünkü rol yapan bir insan da her yoldan saygısızlık yapabilir. Sadece zamanında 1998 OSI'de gördüğümüz insanlar veya 2003 yılında Nebulada görülen oyuncular gibi kişilerdir istediğimiz. The Second Age olarak açılış sebebimiz , Ultima Online oyununun bu sürümde altın çağını yaşamasıdır ve EA Games oyunu kendi elleriyle çökerttiği için bunun bir kopyasını yaratma gereği duymamızdır. Çünkü Ultima Online oyununun hala altın çağını yaşatacak insanların varlığına inanıyoruz.. Ve defalarca söylemeye çalıştığımız gibi Ultima Online bir MMORPG oyunudur. Size sunulan şeyler hikaye ve buna dayalı sistemlerdir. Çevrimiçi bir oyun olarak çeşitli kurallar sunulabilir ancak bunların arasında "Rol yapmayan gelmesin." türü bir madde bulunmaz. Türün amacı size rol yapabilir ortamı sağlamaktır. Umarım yazımızı okumuş , anlamış ve bir karara varmışsınızdır. İyi günler.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 DiadanLocke said: elan realmsla pati serverini cok sevmistim ben. elan ın akibeti noldu kapandı en son acılcak diyorlardı ?
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 valla hic bilmiyorum en son sitesine girmeye calistigimda trojan yedim sadssdf. Imvoid umarim acicaginiz server dilediginiz gibi olur, ben girip oynamak istiyorum, server dolarsa zaten zevki cikar baya. Elanda, patide hep birileri vardi mesela. Gece 2de girerdim britte millet kostururdu. En cok zevi bizim pati serverinda almistim bugun hatirladim gene buraya bakarken, forumdan zgrw ile birlikte hazine avina cikiyoduk :D siyaha boyamistik kiyafetleri takiliyoduk ikili olarak. Hatta birgun gemiyle aciklarda bi adaya gittik ve gm cagirdik. GM kim geldi hatirlamiyorum simdi ama sordugumuz soru bu adayi satin alabilir miyizdi :D:D asasfdfad Sonra hatirliyorum viktor bi guild kurmustu celeste diye sanirim. Ben de baya kasiyodum karakteri o zamanlar paladin archer. Beni aldi iste baya rp yapiyoduk ben guilddeki archerlarin mi paladinlerin mi ne komutani olmustum hehe sonra bi kule alinmisti sanirim villa da olabilir. Icerdeydik rp yapiyoruz iste falan birden disardan savas sesleri geldi bi baktik pklar basmis. O anda acayip gaz olmustum boyle rpnin dibine vurmustuk harikaydi balkona cikiyoduk bagiriyolardi insenize falan sonra toplasip indik yardim da geldi off cok zevkliydi ya aninda indim tabi zhuahua ama kestik sanirim pklari. Bir de elanda devam eden quest sistemi vardi. Orda da archerdim maginciaya adminler quest duzenledi pklar ve bazi yaratiklar birlikte saldirdilar maginciaya. Biz de savunduk. beni catiya isinlamislardi ok salliyodum paso. OFFFFF OGLUMMM ACIN SERVERI PLS OYNAYALIM COK CANIM CEKTI!!!! eheeheh hatta ozel bisi yaziim viktor kizicak ama dayanamicam :D bi kiz vardi guildde belki hala buralardadir adini unuttum kusura bakmasin :( msnde de ekliydi falan reklamlarda oynuyodu hatta bi dizide oynamisti viktor asikti kiza. niye bunlari hatirladim bilmiyorum ya nostalji yaptiniz beni. chemical de bizim guilddeydi. cok guzeldi be
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Benzerlerini 98'de yapardık OSI'de.. Çok zevkli günlerdi. Healing potionun , Yellow Potion olduğu günlerdi :) Guild taşlarını evin içine koyup cümle alemi üye yapmaya çalıştığımız , Çadırların oyundan kaldırıldığı gün yeni ev sistemi için yer kapmaya çalıştığımız , adamın birinin yardım ettiğini sanıp da verdiği wooden boxu açıp içindeki tuzak yüzünden öldüğümüz , item identification skillinden bile para kazandığımız , PvP dengesi olmasa bile kimsenin şikayet etmediği günler..
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 50 kişiye ulaştığımız gün BETA test başlayacaktır.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 beta teste baslamazsaniz asla 50 kisi bulamayacaksiniz. sdfg.
spompas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 50 kişiye ulaşamassınız acın bari test edelim.
Öne çıkan mesajlar