Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kgns said:

benim sayabildiğim 4 tane var, ya da ismini değiştirip değiştirip tek kişi :)

Ben, Amres, Gabriel ve Cremetorium yetkili kadromuzda. Yardım edecek bir yetkili alamıyoruz çünkü uzun bir süre eğitim vermemiz gerekir T2A hakkında. Şu anda oyuna özgü ayrıntıları yalnızca ben tamamiyle bildiğim için arkadaşlarım T2A'ya özgü problemleri bana bırakıyorlar..
Mesaj tarihi:
WARFORK yapabilecek BS aranmaktadır. Adam gibi yaparsa, 500gp de veririz. Kaliteli iş çıkarırsa yani. Tanesine 500gpden bahsediyorum, bir tane alınmayacak sonuçta. Haberiniz olsun.
Mesaj tarihi:
abi şimdi olay şu, bane 'in kalkanı kırılınca, biz de afkyiz. bi geldik toplu katliam olmuş. Kusura bakma yani hacı, ama baya geç oldu, o yüzden iyi skill gelmiştir.
Mesaj tarihi:
Yaaa sonrasında, serverın ilk pksı olarak, kgns ile delucia ya gittik, magical falan düşürdük de, bahsetmiyim ya siz nooblar şimdi özenirsiniz ölürsünüz oralarda. Heheh
Mesaj tarihi:
stat olayinda bi saçmalık var cidden. Mesela dün kasarken benim statler 100/100/79 du bütün gece. Bugün değiştirmişler sistemi heralde. .stat komutu gelmiş. 225 stat cap de olmuş. 2-3 koyun kesene kadar benim int 25e kadar düştü. 100/100/25 iken statlarimi kitlememe rağmen hala bandaj atinca int yükseliyor str düşüyor. Box yaparken dex artıyor str düşüyor.
Mesaj tarihi:
Eğer 225'i önceki hata yüzünden geçtiyseniz istemediğiniz statı düşüşe almalısınız, eğer 225 değilse artması doğaldır ancak tam 225 olduğunda kilitleme ve düşürme ayarlarını rahatlıkla yapabilirsiniz.
  • Yeni Oluştur...