Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler bi etkinlik patlatıyım ben size, 22:30'da herkese uyarsa, toplanıp şu soktuğumun Brit Mezarını temizlemeye girişelim. Buluşma noktamız Brit Demircisi Mezarönü Şubesi he?
Mesaj tarihi:
Animal tame süresi fazla uzun gibi geldi . bir kuzuya 15 20 saniye harcadım . Random olarak gelişiyo sanırım bu süre . Bir de 2 kare fark oldumu arada direk tame yapmayı bırakıyor karakter . 2 kare çok değil ama hayvanlar çok kıpraşıyo .

Skill yükseldikçe tame süresi azalacak mı ? , range artacak mı ?
Mesaj tarihi:
Ben de bişeyler diyeyim;

Skillerin şu gaini şu anda mükemmel. Combat açısından yani çok iyi. Olduğu gibi kalırsa, powerplayerları da soğutmadan, biz de keyifle oynarız bunu. Çok iyi yani thumbs up ! Craft skillerinin de zorluğu olduğu gibi kalsın, craft işi kolay iş değil netekim.

Moblar cidden ya çok güçlü, ya da bizim damagelarımız çok az. Hangisi bilemedim. Vurduğumuz damage a çoook az boost gelebilir, base damage a yani.

Banker sorunu önemli, değilinilmiş tekrar edeyim.

Virtuelar sanırım çalışmıyor, veya t2a da yok bilemedim.

Scrollerin satılmaması mükemmel bir şey, değişmesin, ama lütfen spectreden de skeletondan da 10 gold düşmesin. En azından bi 50 gold düşsün. Hepimiz warrior adamlarız, koyunla kuzuyla muhattap oluyoruz para için.
Mesaj tarihi:
Manve_13 said:

http://img231.imageshack.us/img231/815/97444911.jpg

Auhau toplandik 5 kişi box olayina giriştik. Hepimizin ortak düşüncesi özlemişim be amk sdfsfd
pati lolz diyen, aynanda 5 kişiden dayak yiyen (şuan 6 oldu) bendenizim.
Mesaj tarihi:
Devokai said:

Serverın ilk dakikalarında crim olup guardlanan şahıs

burdaki ceset ve
Devokai said:

Serverın leşleri olarak dileniyoruz

burdaki atlı lord da benim
  • Yeni Oluştur...