Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Half-life oynuyordum sanane üstünden dial-up zamanı.
Abi hiç unutamiyorum 2-3kb/s download hizim var ve 30mblik bi patch cekiyorum,ve ansızın %99'da hata vermişti. Bildiğin sıyırmıştım ya
O günden sonra bir daha asla Flashget yüklemedim bilgisayara sdfsdgd
Mesaj tarihi:
Manve_13 said:

Half-life oynuyordum sanane üstünden dial-up zamanı.
Abi hiç unutamiyorum 2-3kb/s download hizim var ve 30mblik bi patch cekiyorum,ve ansızın %99'da hata vermişti. Bildiğin sıyırmıştım ya
O günden sonra bir daha asla Flashget yüklemedim bilgisayara sdfsdgd

babam q2 nin aynı oranlı bi patchinde annemi aramak için telefonu kaldırmak suretiyle benzer bi duruma sebep olmuştu ölüodum sinirimden.

sanırım 4. saatte flndım download ın lol
Mesaj tarihi:
skilleri hemen gmlemek isteyen statlarla uğraşmak istemeyen gitsin bir sürü bebe serverı var onlarda oynasın. bence bu hali oldukça iyi kalitesiz oyuncular bi süre sonra elenecektir kendiliğinden.
Mesaj tarihi:
yau bi tek ben ki mi girmiyor? versiyonu 1.25 küsür yaptım. login i değiştirdim. client ı açıyorum sandık içinden britanyaya gir e basıyorum kullanıcı adı ve şifremi yazıyoru. Verifying diyor sora son anda Couldnt connect to ORIGIN dıyor. helpmea
Mesaj tarihi:
rLx said:

yau bi tek ben ki mi girmiyor? versiyonu 1.25 küsür yaptım. login i değiştirdim. client ı açıyorum sandık içinden britanyaya gir e basıyorum kullanıcı adı ve şifremi yazıyoru. Verifying diyor sora son anda Couldnt connect to ORIGIN dıyor. helpmea

Sürüm 2.xx.xx olmucak miydi?
  • Yeni Oluştur...