Dariel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Evet arkadaşlar, yakın bi arkadaşım gitarını satıyor onun adına buraya ilan bırakmamı rica etti. Alet 24 perde widow headstock siyah bir Bc Rich warlock. Modifiye edilmiş bir alet. Tremolo yayları değiştirildi. Potanslar getirdiğim EMG kutularından fazladan çıkan orjinal EMG potanslarıyla değiştirildi pickup lar ise EMG-HZ lerle değiştirildi. Gayet gürdür tonu ve arkadaş gerçekten özenle baktı alete gerek sap yağlaması olsun gerek oksidasyon olsun. Arkadaş 400 küsür dolar fiyat biçiyor, ilgilenen yada sorusu olan ona cebinden ulaşabilir; 0532 402 07 32 ismi Onat. Gitar hakkında başka sorularınız olursa bana da özel mesajla ulaşabilirsiniz[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 up. buyrun gitar budur. [signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b][b]Umrae[b][Bu mesaj Dariel tarafından 11 Haziran 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Gitarımı yeni aldığım için kendi gitarımı satamadan alma şansım yok. Sorucağım şey hangi seriden ? Yani bcrich in bir sürü serisi var platinum serisi vb vb. modeller aynı fakat kalite fark ediyor sanırım. Fender squier strat + para olarak kabul ederse arkadaşın hemen alırım :)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Gitar N.J. serisi. Sanırım japonyada üretiliyor o seri.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Beyler potansların resminide koyuyorum merak edenler içün.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b][b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 kaçmaz bi gitar ama bende de warlock var :)[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 valla benim de hoşuma gitti gitar almaya niyetli biri varsa alsın.[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 aaaah öldüm bittim ben bu gitara ama mına koyam para yok böhühü[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya dariel şimdi yeri değil belki ama bi arkadaş bana dediydiki bu emgler diğer humbuckerlardan farklı bi kablo sistemi kullanıyomuş dediydilerde doğrumu?ben şimdi emg 81 almak istiyorum ama gitarın içinide full değiştirmek patlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Doğru söylemiş. Resimleri o yüzden koydum. Resimde gördüğün potanslar EMG potansları. EMG 81 alırsan içinden çıkacaklar zaten kutunun, magnet i taktırırken bunlarıda takıyorlar. Bu arada söylemeden geçemiycem EMG 9 volt luk pille çalışıyor. Yani gitarının içine pil takıcaksın EMG kullanırsan. 1500 le 2000 saat arası ömürleri oluyor pillerin (adam gibi pillerin).[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tabi belirtelim ki bu gitardaki emgler HZ serisinden yane aktif deil pasif piile çalışmıolar[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 EMG almak isteyenlere belirtiyim denedim output çok yüksek ve içinde bir preamp war preamp noise gate görevi gelio çok temiz gelio ses çızırtı faln filan yok deyim yerindeyse cam gibi ama.. gitar siz napıosanız onu veriyo dışarı yaen şöle çok iyi çalıo olmanız lazım gerçekten çok iyi bi teknik güçlü kendinden emin açlıcaksınız zakk wylde gibi mesela dimarziolar pasif manyetikler bütün virtüözler kullanır bir dimarzio kullanırken X2N bile olsa noise gate açtıgınız zaman çaldıgınızdan çok daha iyi çalıomusunuz gibi gelio ama EMG nin bir mikrofon gibi olması sayensinde gitarın kazandıgı hassaslık olmuo cıgı cıgı dicem anlatamıcam bişi wardır sus gibi tellerde bişiyi basmaz kaparsınız telleri o sırada pena wurursunuz les paullerde ve stratta çok yii çıkar o ses işte o sesi ibanezde bile alıosunuz emg ile emg olmayınca olmuo o.. blues rock da faln çok kullanılıo(yavuz çetin tanıdık biri olarak.. / allah rahmet eylesin)[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Palm muting imi diyorsun üstad? avucunun köşesini tellere dayayıp vurmayı?[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 yok abi yuh artık :)[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ne bilim =) anlamadım bi anda.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 diminished gamları faln biliosan bi icq nonu verir misin bişiler sorucam[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Vay be bizim bornozlu bu hallere de mi düşcekti?. :D[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 naptım beah adam blgi de okuyo kisme soriim oan sormiim da[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 xxx felan diye gösteriyolar o çıkı çıkı yı tablarda çok ayıp demon :) teşekkürler bu arada emg alacaktım da bildiğim iyi oldu saol dariel&demon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 tamam da XXX demicem herhalde bş de bu ayıp alışkanlıgı nerden cıktı herşeyi bilmek zorunda deilim bildigimi de iddia etmiorum bildiğim kadarını anlatıorum ne cins adamlarsınız ya[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Deamonum gçzüm balım çiçeğim, biz sen gitar tanrısı(tanrıça?? :D) olarak görüyoduki şaşırdık daha iyisini görüncei ama sen de haklısın tabi. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Şaka maka adama yardımcı olamadım yanlız hala tanrıçanız olarak kalabilir.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 sen bana nası yardımcı oldun bi bilsen gökte ararken yerde buldum be dariel en cevabını bulamıcagım sandıgım soruların cevaplarını :)[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Dariel yandın sen şimdi, deamon bırakmaz peşini. :P[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hehe evine bile gttim zaten :) o kadar deil abi biliosun günün yarısnı bsy geçiriorum zante ..[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar