elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben 1.85 boyla 83 kiloyum gayet normal gibi rakamsal olarak ama göt göbek hakgetire. big kingler whopperlar saolsun. xxl hiç yemedim büyük boy vopır menü bile fazla gelio bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 koladan dolayı o büyük gelmiyo kola şişiriyo. icetea söyledim ben bi kere 2 tane vupır yemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kermit alttaki topaça yorum yap sen.sebastianlı olan sadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 duruyomuş lan kaybolmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Killer said: kermit alttaki topaça yorum yap sen.sebastianlı olan sadg oha yeni gördüm hahaha noluyo lan dedim bi anda olaya bende dahil olmuşum farkında olmadan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 aralarında boyut dışında fark yok. big kingleri big king yapan big king sosudur zaten. bu sosta iki versiyonunda da var. big king xxl adından da anlaşılacağı gibi daha büyük sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 senko şu uo topicine bi el atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 çok ciddiyim sırf bu topik yüzünden canım çekti ve gittim büyük boy menü big king xxl yedim geldim ohhh uyurum şimdi de ben offf nası zevk alıyorum şu an kimse bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 XXL'da 233 gram et mi ne vardı. yerken bi süre sora ekmekli köfte yiyor gibi oluyosun. diğeri normal hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 230 gram olduğu çok belli. acıkmadım bile dün akşam 7'den beri. sabah 1 bardak çay, öğlende 2 salatalık yedim sadece sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 baktım kampanya var geçen gün 2 tane steakhouse sipariş verdim. 1 saat 15 dakikada geldi 2. steakhousedan 2 lokma bişi kaldı ve 2. nin patatesleri kaldı. şimdi canım çekti üzülüyorum neden bitiremedim diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar