Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavyeniz


proggorp

Öne çıkan mesajlar

ya şimdi böyle temizlemezsiniz klavyeyi 1 ay

elinizin yağları tuşlar üzerinde donar. tırnağınızla kazırsınız falan müthiş zevklidir.

geçenlerde tuşların tamamını söktüm. içinden ekmek kırıntıları,bol miktarda saç,toz-kir bayağı bi materyal çıktı. çok zevkli olmasının yanı sıra toza alerjisi olan insanlara pek tavsiye etmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi hadi erkekleri geçtim de, kızların laptopu nolur temiz olsun ya. bi gün laptop lazım oldu, sınıftaki kızlardan birinin hp mi toşiba mı ne bi laptopunu aldım 5dk lığına. touchpad kısmı gümüşümsü renkteydi, allah sizi inandırsın sanarsın biri attırmış. tükürdü mü artık gerizekalı naptı. tuşlar desen üstünde garip garip şeyler var. laptopu geri verirken "senin erkek kardeşin var mı" diye sordum, var dedi. bence bi daha ona verme dedim. virüs kaynıyordu alet. kız da güzel değildi zaten.

bi örnek daha var bu örnekte kız gerçekten taş ve erkek kardeşi yok. ayrıca zengin. beyaz macbook'u var, elit. ama güzelim beyaz macbook'un bembeyaz tuşlarında da garip şeyler var, artık sümük mü ne

anasını satiym temizleyin şu laptopları lan. çok mu zor bişi yani. günde 23 saati makyaja, geri kalan 1 saati alışverişe ayırıyorsunuz güzel görünmek için, çok mu zor bi bezle silmek laptopu.

saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...