proggorp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 o tuşların altında koloni var.sökün o tuşları, atın deterjanlı suya, klavyeyi iyice bi silin temizleyin pislikleri, takın tuşları, mutlu olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 1. blogun çok güzel ve benzersiz bir konsept gerçekten. 2. laptop kullanıyorum, artık koloniye bişi yapamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 çok severim klavye temizlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 macim var. fakirler temizlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 neden canlıları öldürüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bir süredir masaüstünde problem var o yüzden laptoptayım bende çok sanatsal bi kirlilik var şu an laptopta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 eski klavyemde böcekler yumurtuluyordu içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 "roket adam" said: 1. blogun çok güzel ve benzersiz bir konsept gerçekten. 2. laptop kullanıyorum, artık koloniye bişi yapamicam. 1 teşekkür ederim. laptop un da tuşları çıkmıyor mu yerinden? çıkmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben geçen gün elektrikli süpürgeylen şaaptım işe yaramış mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sökeceksin yavuz kaçış yok. en az 1 saatlik iş. kurumasını filan da bekliyosun piuu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 cyber cleaner alın derdiniz kalmasın. cyberclean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 klavye butonlarının arkasındaki yapı yüzünden vakumla falan çekmek çok zor, bazı şeyler çıkıyor da, saç gibi sadece belirli bi açıda içeri düşmüş şeyleri filtre gibi tutuyo tuşlar, hepsini sökecen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ya şimdi böyle temizlemezsiniz klavyeyi 1 ay elinizin yağları tuşlar üzerinde donar. tırnağınızla kazırsınız falan müthiş zevklidir. geçenlerde tuşların tamamını söktüm. içinden ekmek kırıntıları,bol miktarda saç,toz-kir bayağı bi materyal çıktı. çok zevkli olmasının yanı sıra toza alerjisi olan insanlara pek tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 abi hadi erkekleri geçtim de, kızların laptopu nolur temiz olsun ya. bi gün laptop lazım oldu, sınıftaki kızlardan birinin hp mi toşiba mı ne bi laptopunu aldım 5dk lığına. touchpad kısmı gümüşümsü renkteydi, allah sizi inandırsın sanarsın biri attırmış. tükürdü mü artık gerizekalı naptı. tuşlar desen üstünde garip garip şeyler var. laptopu geri verirken "senin erkek kardeşin var mı" diye sordum, var dedi. bence bi daha ona verme dedim. virüs kaynıyordu alet. kız da güzel değildi zaten. bi örnek daha var bu örnekte kız gerçekten taş ve erkek kardeşi yok. ayrıca zengin. beyaz macbook'u var, elit. ama güzelim beyaz macbook'un bembeyaz tuşlarında da garip şeyler var, artık sümük mü ne anasını satiym temizleyin şu laptopları lan. çok mu zor bişi yani. günde 23 saati makyaja, geri kalan 1 saati alışverişe ayırıyorsunuz güzel görünmek için, çok mu zor bi bezle silmek laptopu. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 "roket adam" said: 1. blogun çok güzel ve benzersiz bir konsept gerçekten. merak ettim bnde benzersiz blogu link koyabilir msn bakalım ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 peynt.tumblr.com buyrun bağğğyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Deacon said: macim var. fakirler temizlesin. o böle beyaz bembeyaz tuşların üstü afedersin pislik pislik olunca yalayarak mı çıkarıosun zengin arkadaşım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 "social butterfly" said: "roket adam" said: 1. blogun çok güzel ve benzersiz bir konsept gerçekten. merak ettim bnde benzersiz blogu link koyabilir msn bakalım ::o beklentiler artınca iyice tiksineceksiniz gibi geliyo blogtan. daha yeni bloggerdan tumblr a taşıdım. cici cici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 tumblr hali bi boka benzemiyor zaten. blogger haline bakmıştım ben. fikir güzel sadece. yazıları biraz daha uzat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Faydalı bir başlık olmuş, gaza gelip 3-5 ıslak mendille giriştim. Masa dahil ne bulduysam sildim pırıl pırıl yaptım ortamı. Hatta klavyedeki üşenip, bu nedir diye bakmadığım extra tuşların görevlerini bile keşfettim!! +REP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar