dunno Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hüzünlüm benim. hep gülüyorsun. şuh, cocuksu, şapşal, kücümseyen. kahkahaların havaya saçılıyor. kimse bilmiyor tüm gülüşler hüznünü saklamak icin o, ne neşeli kızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Belalim benim Ah bu gönlüme belalim benim Kurtulamam derdinde Günahlarindan Belalim benim Günahlarin boynuma Belalim benim Durmuş Yaşar ve Oğulları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Karamurat benim Hep atlıyorsun zıplıyorsun asil,güçlü,emin öldürdüklerin havaya saçılıyor kimse bilmiyor bu cesetler hüznü saklamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Sen dizime yattın ve ben sana bir masal anlattım uyanık olsan ağzıma sıçardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dostum yanlış yazmışın ve sen büyüdün olacaktı son mısra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sen dizime yattın ben seni tokatladım ve sen büyüdün,sonra ben dizine yattım sen beni tokatladın,bu işler böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sen önüme yattın ben çavuşu tokatladım olmasın o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 o, ne hödük karidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 aahahahha hödüğüm biliyorum ama şiiri okurken gülüyordum keh keh keh kıh kıh diye ginalyden belalım benimi görünce patlatıverdim kahkahayı sadfk şiir sahibine not: daha yazmaya devam et güldüğüme bakma ineğim ben adsfk bide hüzüntülüm kimin ne abi belalım benim olsaymış daha iyiymiş adfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Dalyan gibi bir çocuktu Benim gözümde küçüktü Küstüde dağlara çıktı İner mi inmez mi bilmem Şimdi dağların tozudur Belki isyanın sazıdır Halen kalbimde sızıdır Diner mi dinmez mi bilmem Adı Yılmaz kendi yılmaz Makamı yok dem tutulmaz Dağlara soru sorulmaz Döner mi dönmez mi bilmem Mavi gözleri boncuktur Ölüm korkusu şuncuktur Azrail atı kancıktır Biner mi binmez mi bilmem Parkasına kar yağmıştır Bir kenarda ağlamıştır Belki elleri yanmıştır Söner mi sönmez mi bilmem Adı Yılmaz kendi yılmaz Makamı yok dem tutulmaz Dağlara soru sorulmaz Döner mi dönmez mi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ii olmuş son şiir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ahmet kaya'nın şarkısı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar