Asmodeus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesela nasıl diceksiniz. Hmen açıklıyım. Şimdi map de öyle yerler varki ne tür spawn koyarsanız koyun kesinlikle aktif olmuyorlar. Herhangi bir hata da sözkonusu değil. Mesela o noktanın bir kare yada bir ekran ilerisine koyduğunuzda aynı spawn çalışıyor sorunsuz. Sebepleri konusunda bir bilgisi olan varmıdır. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Bir yukarı merak ediyorum da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Hic oyle bir sorunla karsilasmadim ben sende consoleda spheremap hata veriyormu?[hline]Saygilar Admin Elessar Scripter of Numenor UO Shard Icq=200962704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Hayır en ufak bir hata mesajı bile yok... anlayamadığım mesela spawnı koyarkende bir hata yada daha sonrasında da bir hata vermiyor ancak hiç çalışmıyor da gemler. Bu söylediklerim belirli noktalar için geçerli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 emin deilim fakat sphere.ini de lagı onlemek icin ekranda 8 veya 16 npcden fazla bulunmaması icin ayar var. bir cok npcyi ya yakına koymayacaksın bu degeri yükseltip laglı oynarsın. (Eger ekrandaki npc sayısı bu değeri geçerse spawn olmayacaktır ve hatada gozukmeyecektir.)[hline]E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 €spiri : Taşıma su ile değirmen dömez. Çünkü Taşımasu bir Japon kızıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: MrColombo, 28 April 2003 23:40 tarihinde demiş ki: emin deilim fakat sphere.ini de lagı onlemek icin ekranda 8 veya 16 npcden fazla bulunmaması icin ayar var. bir cok npcyi ya yakına koymayacaksın bu degeri yükseltip laglı oynarsın. (Eger ekrandaki npc sayısı bu değeri geçerse spawn olmayacaktır ve hatada gozukmeyecektir.)[hline]E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 €spiri : Taşıma su ile değirmen dömez. Çünkü Taşımasu bir Japon kızıdır. Bak ilginç hiç buna dikkat etmemiştim. Ancak şuda var okadar da yan yana değil koyduğum npc spawnları ama bakmakta yarar var tabi. Neyse teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: Asmodeus, 28 April 2003 11:16 tarihinde demiş ki: Mesela nasıl diceksiniz. Hmen açıklıyım. Şimdi map de öyle yerler varki ne tür spawn koyarsanız koyun kesinlikle aktif olmuyorlar. Herhangi bir hata da sözkonusu değil. Mesela o noktanın bir kare yada bir ekran ilerisine koyduğunuzda aynı spawn çalışıyor sorunsuz. Sebepleri konusunda bir bilgisi olan varmıdır. Teşekkür ederim. Biz de world üzerinde çalışırken bir sürü kez oldu. Dungeon'lara koyarken spawnları bazı noktalarda gem stone'u yerleştiriyorsun ancak Init yaptığında yaratık çıkmıyor biliyorum.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar