Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ekonomiye herhangi bir gonderme yok, ama tabi siirden sizin de serbest cagirisimla birseyler anlamanizi bekliyor sair. Eger bu dizelerin arasindan akliniza ekonomiyi canlandirmak geliyorsa, o sizin yorumunuzdur. biraz ilginc ve uzak bir yorum, ama yine de yorum.
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ben dotada 0/22 oynayan bir noob gibi hissettim kendimi şiiri okurken. Ellerine sağlık Azmo dayı.
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Asteroth said: Ben dotada 0/22 oynayan bir noob gibi hissettim kendimi şiiri okurken. Ellerine sağlık Azmo dayı. tesekkur ederim.
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 elaidi said: 1/22 Pardon hata etmişim.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Oturmuşum izliyorum kendimi Yansıyan pencere camından Bakıyorum kendime Farkedip acıyorum kendime Herşey sen olmuş bende diye Dinlediğim müzikler,içtiğim içkiler Hep sana adanmış Düşüncelerim,hayallerim,istediklerim Sen olmuş bende Boşvermişim kendimi,hayatımı Yakıp yıkmışım herşeyi Bırakmışım kendimi Öldürmüşüm içimdeki beni Geriye kalmış bir sen Ve sadece yansımadan ibaret ben
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Aman, bu ne acı, bu ne keder, bu ne sancı Yalan, yalan dünya, yalan sevgi, aşklar yalan Görmeseydi gözlerim, görmeseydi gözlerim, gözlerim, gözlerim Yetmedi mi gördüklerim, kör ol artık gözlerim Allahım kör et beni, allahım kör et beni Dünyam olsun kara zindan, esirgeme kulundan Allahım kör et beni, allahım kör et beni Aksın göz nurum aksın, bundan böyle kör baksın Allahım kör et beni, allahım kör et beni Görmeyeyim bir daha, o yarin ettiğini Allahım kör et beni, allahım kör et beni Yetmedi mi gördüklerim, kör ol artık gözlerim Allahım kör et beni, allahım kör et beni Dünyam olsun kara zindan, esirgeme kulundan Allahım kör et beni, allahım kör et beni Aksın göz nurum aksın, bundan böyle kör baksın
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Yerini dolduramadım sensizliğin Ağlıyor bütün vücudum sen diye Acı veriyor yokluğun günden güne Masal dünyasından uyanmışım adeta Rüzgarlar esiyor yüreğimde Ceryanlar çarpıyor bo diye Resmine bakıpta ağlıyorum Islanmış gönlümün sensizliğine Ama biçare yüreğimin Kalan tek tesellisi Kalamar ve rakı...
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ali elaidi, kendi capinda bi deli idi ne zaman ki bonec baska foruma kacti wall of textleri azmo dayi devraldi bakti ki olmayacak boyle tek basina orcun bey tuz katti onun asina ama bakar mi sair trollerin gozunun yasina acimaz koyar lafi tam alninin catina
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Güleyirum haline katula katula Bi sözü geçiremedun karuna Daha niye vermedun ağızının payını Vermeyisun Ula ula ula ula Sen bir kalori bile etmeyusun Ula ula ula Bu alemin lıght erkeğusun Ne oldu sana Ne oldu böyle Nerde o eski taş fırın erkeği Bir anda oldu lıght erkeği
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Asteroth said: Ula ula ula ula Bu satır çok iyi yazılmıs.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Zaman tersten işliyor sanki Sessizlik sağır edici Sensizlik Akan bir musluğun altında kupkuru beklemek gibi Islanmadan
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Cons said: Oturmuşum izliyorum kendimi Yansıyan pencere camından Bakıyorum kendime Farkedip acıyorum kendime Herşey sen olmuş bende diye Dinlediğim müzikler,içtiğim içkiler Hep sana adanmış Düşüncelerim,hayallerim,istediklerim Sen olmuş bende Boşvermişim kendimi,hayatımı Yakıp yıkmışım herşeyi Bırakmışım kendimi Öldürmüşüm içimdeki beni Geriye kalmış bir sen Ve sadece yansımadan ibaret ben bi yerden tanıdık geldi ama neyse -.- (tu)
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 buda benim ilk denemem ama cok elestirmesseniz sevinirim ben geldim! var mı içerde biri? duyuyorsan beni başını salla sadece... acaba var mı biri evde? hadi... yapma ama böyle! duydum ki keyfin değilmiş yerinde... acını hafifletebilirim istersen, ayaklarını bastırabilirim tekrar yere... sakinleşsene! biraz bilgiye ihtiyacım var öncelikle, sadece basit gerçeklere: acıyan neresi göstersene... aslında acımıyor hiçbir yerim... ama sen kaçırıyorsun dumanını ufukta kaybolan geminin artık sadece dalgalarla boğuşarak kurtulabilirsin! dudakların kıpırdasa da duyamıyorum ne dediğini... çocukluğumda... bir gece ansızın fırlamıştı ateşim... ellerim büyümüş, büyümüş... ve taşlaşmıştı sanki! aynı duyguyu yine hissediyorum şimdi... açıklayamam, açıklasam da sen anlayamazsın nedenini hem zaten ben hep böyle değildim ki... son zamanlarda halinden memnun bir uyuşuk oluverdim... tamam... peki! sadece ufacık bir iğne deliği, ve sonra geçecek hepsi! ahhhhhh! ama kendini biraz kötü hissedebilirsin... ayağa kalkabilecek misin? sanırım işe yaradı. iyi!! bu sağlayacak gösteriyi devam ettirmeni. hadi ama... gitme vaktimiz geldi! aslında acımıyor hiçbir yerim... ama sen kaçırıyorsun dumanını ufukta kaybolan geminin artık sadece dalgalarla boğuşarak kurtulabilirsin! dudakların kıpırdasa da duyamıyorum ne dediğini... çocukluğumda... bir bakış yakalamıştım ani, gözümün ucuyla bir an için... ama tekrar baktığımda o çoktan gitmişti! ne olduğunu bile hatırlamıyorum oysa şimdi... o çocuk büyüdü... kurduğu hayallerse yitip gitti... halinden memnun bir uyuşuk oluverdi şimdi!
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 repler azmoya, vay be diyip tebrik ettim
Necro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Şiir yazdım diye övünme Millet anlamıyor diye gerinme Ortalık yerde onu bunu öpüp bir yılda on şiirle yetinme Sevmedigin adamla ne diye gezersin ? Yoksa yalnizliktan mı çile çekersin? Kalsaydın bre bir başına Anlar mıydın karaladıkca yüreği kan ağlayan kalemin derdini sonunda? Hiciv türünde örnek vericem diye kasıp Bir şiir görünce kaleme sarılıp üç beş laf atıp yatacağım simdi yastığıma sarılıp iyi geceler...
Öne çıkan mesajlar