sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 arkadaşlar çok enteresan bi sorunla karşı karşıyayım. kü tuşum çalışmıyo, hiçbi programda kü harfini çıkaramıyorum. ama rahatlıkla @ yapabiliyorum ctrl-alt-kü yaparak. bu neden olur, nası düzelir??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 klavyeyi alt-shift yaparak ingilizce yapın. öyle de mi basmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 öyle de basmıyo. ama tuşun kendisi çalışıyo dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 you are in a deep shit. olmadı format yada ben sana bak burdan büyük küçük koyayım copy+paste yapa yapa yazarsın q Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 q'lu fonksiyonlar çalışıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ya klavyeyi f klavye yaptığım zaman mesela, o tuşla f yazabiliyorum. ama kü klavye yapınca kü yazamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ahahaha arızaya gel uahsau.. Q virüsü diye bi virüs olmasın ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 fizban said: q'lu fonksiyonlar çalışıyor mu ? bu harbi terbiyesizlik yalniz ahahahhahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar