Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafam Karıştı Ya!

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Teknik okuldayım bunu belirteyim.

1)Karnemde 2 tane zayıfım var: Fizik, Teknik ve Meslek Resim ve bunlar için sorumlu olduğum yazıyor (başarısız değil, sorumlu).
2)Karnenin geçme bölümünde hiçbir yer işaretli değil orda 4 seçenek var: Doğrudan Geçti
Ortalama İle Geçti
Sorumlu Geçti
Sınıf Tekrarı
3)Ortalamam:2.31
Bölüm Ortalamam:2.00
4)Kredim:95

Notlarımdan sorumlu olduğum için seneye girme hakkım olması gerekiyor ama ortalamalarım ve kredimin 103 ü bulmaması yüzünden bu sene girmezsen kalırmıyım korkusu oluştu!

Bilgisi Olan Var mı?

Geçtim mi?
Kaldım mı?
Bütünlemeye bu sene girmek zorundamıyım?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 16 Haziran 2004 19:43 tarihinde demiş ki:
Ama bence kalmışsındır :-)

onu isterdin dimi? hep tökezlememi istiosun zaten neden ben ya ayakta kalabilmeyi haketmiomuyum bu hayatta...(die dvm eder) ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 16 Haziran 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bak sımdı eger lıse 2 deysen bıldıgım kadarıyla kalma yok ama lıse 1deysen gırmen gerek ve kredi 130 olması gerek en az... gecen sene bana ne sordular dersın cografya dersınde dunyanın kac cesıt donme seklı vardır ya cevabı yazarken utandım valla...[signature][hline]ÇAMASIRDIR KIRLENIR OMO'YLA TEMIZLENIR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 16 Haziran 2004 19:43 tarihinde demiş ki:
Ama bence kalmışsındır :-)

çok moral vermişsin be ;)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
*üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur*
Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla sorumlu geçince seneye aynı dersten direk olarak geçmen gerekiyor, eğer seneye de geçemezsen kalıyosun.(yani bizim üni.de öyle.)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Sosyal ağlarda paylaş

lise 2 den cografya kaldi ilk basta dusunmustum bu sene gecince oda kurtulur die sapa oturdum gecen seneki cografya fizikidi bu sene ismi degisti die bide lise 2 cografyasi wermem lazim 3 le birlikte cografya ya oldum olasi tilt olurum bizim okuldaki hocalar dolayisiyla. Lise 2 deysen zaten sorun yok kalman imkansiz korkma :)[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 16 Haziran 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
dediin kredilerde bi yanlislik war gibi sanki o ortalamayla o kredi tutmaz gibi gelio bidaha bak istersen

şimdi benim 2 dersimin ders sayısı fazla birisi 6 birisi 7 ders

onlardan 6 ders olan 3 geldi, diğeri 2 o ikisinden zaten 32 kredi gelmiş oldu ve geriye kalan 12 derstende 63 krediyi çok görme[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...