eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Öncelikle Teknik okuldayım bunu belirteyim. 1)Karnemde 2 tane zayıfım var: Fizik, Teknik ve Meslek Resim ve bunlar için sorumlu olduğum yazıyor (başarısız değil, sorumlu). 2)Karnenin geçme bölümünde hiçbir yer işaretli değil orda 4 seçenek var: Doğrudan Geçti Ortalama İle Geçti Sorumlu Geçti Sınıf Tekrarı 3)Ortalamam:2.31 Bölüm Ortalamam:2.00 4)Kredim:95 Notlarımdan sorumlu olduğum için seneye girme hakkım olması gerekiyor ama ortalamalarım ve kredimin 103 ü bulmaması yüzünden bu sene girmezsen kalırmıyım korkusu oluştu! Bilgisi Olan Var mı? Geçtim mi? Kaldım mı? Bütünlemeye bu sene girmek zorundamıyım?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Heralde gecmıssındır seneye onları 2 getırmen lazımdır ama sen yınede gıt bı sor okula[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Rehberlik falan varsa git sor okulda... Ama bence kalmışsındır :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Cthulhu_, 16 Haziran 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Ama bence kalmışsındır :-) onu isterdin dimi? hep tökezlememi istiosun zaten neden ben ya ayakta kalabilmeyi haketmiomuyum bu hayatta...(die dvm eder) ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 16 Haziran 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Dırek kalma Dıye bısey yok en kotusu Ortalama yukseltmeye gırıjen[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Onu da yapamaz ki zaten ben biliyorum onu :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Cthulhu_, 16 Haziran 2004 19:54 tarihinde demiş ki: Onu da yapamaz ki zaten ben biliyorum onu :) hadi len sen git metal sitene moderatörlük yap![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ne yapmam gerek arkadaşlar veya bu işin aslı nasıldır bilgilendirin ltf[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ya bak sımdı eger lıse 2 deysen bıldıgım kadarıyla kalma yok ama lıse 1deysen gırmen gerek ve kredi 130 olması gerek en az... gecen sene bana ne sordular dersın cografya dersınde dunyanın kac cesıt donme seklı vardır ya cevabı yazarken utandım valla...[signature][hline]ÇAMASIRDIR KIRLENIR OMO'YLA TEMIZLENIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Cthulhu_, 16 Haziran 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Ama bence kalmışsındır :-) çok moral vermişsin be ;)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 dediin kredilerde bi yanlislik war gibi sanki o ortalamayla o kredi tutmaz gibi gelio bidaha bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Bildiğim kadarıyla sorumlu geçince seneye aynı dersten direk olarak geçmen gerekiyor, eğer seneye de geçemezsen kalıyosun.(yani bizim üni.de öyle.)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 lise 2 den cografya kaldi ilk basta dusunmustum bu sene gecince oda kurtulur die sapa oturdum gecen seneki cografya fizikidi bu sene ismi degisti die bide lise 2 cografyasi wermem lazim 3 le birlikte cografya ya oldum olasi tilt olurum bizim okuldaki hocalar dolayisiyla. Lise 2 deysen zaten sorun yok kalman imkansiz korkma :)[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: daverc, 16 Haziran 2004 22:22 tarihinde demiş ki: dediin kredilerde bi yanlislik war gibi sanki o ortalamayla o kredi tutmaz gibi gelio bidaha bak istersen şimdi benim 2 dersimin ders sayısı fazla birisi 6 birisi 7 ders onlardan 6 ders olan 3 geldi, diğeri 2 o ikisinden zaten 32 kredi gelmiş oldu ve geriye kalan 12 derstende 63 krediyi çok görme[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar