haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kökenim doğu, kürt değilim fi tarihinde göçmüş bizimkiler. mecburen geldik doğuya, 2 aydır iğrendim. iğrendim. ya nası bi hayat sürmüşüz ? bura neresi ? çivisi çıkmış buraların. böyle bişe olamaz ya. yok artık diyorum. yuh diyorum. bir ben akıllı herkes deli. alllah alalh, millet batıya göç edince mi değişiyor ? aynı adam burada bi acaip. şu alamancılar hesabı. bilmiyorum ya. ben bişe anlamadım. devlet patlasın çatlasın bu ne ya ? böyle ülke mi olur ? kendimi ülkenin en kötü yerinde varsayıyorum. doğu nedir ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ayrıl gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 welcome to the jungle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 dün hayatımdan bir ay gitti diyebilirim. inanılmaz bir yer. inanılmaz bir şey. çekilir dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ramones said: welcome to the jungle tam şunu okuduğum sırada arkada jungle boogie diye çığırıyodu winamp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 doğu karadeniz iyi de, haberlerden alıştığım "doğu" gg hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 doğuya atom bombası atalım burada bi şe yok. 50 yıl kafamız rahat eder. çok gereksiz iğrenç bir yer.haneye sadce zarar yazıyo buraları. aklınızda olsun doğu demek dışkı kusmuk bir dünya bağırsak paraziti demek başka bişe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ARKADAŞLAR PRÖVÖKÖTÖRLERE DİKKAT EDELİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ne provakasyonu iğrenç bir ye.iğrenç insanlar. terör falan da doğal yani burada. bildiğin cehennem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bak bak bak, nasıl da veriyor zehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 terörle ırkçılıkla alakası yok. cidden kötü. mecburen buralarda çalışırsan anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 doğuda neresi onu da bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ığdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben diyarbakırda yaşadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hep döverlerdi lan beni sokağa çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Beyler adam doğu dedi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 çalştın mı insanlarla muhatap oldun mu ? üstlerin çalışanların oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 haydari said: ığdır adam japonyaya daha yakın istanbuldan nerdeyse saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 oha benim memleket, aliriz aklini forza igdirspor!!! dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 benim memlekete de yakın. olay memleket değil, cidden çivisi çıkmış. iğrendim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Tamam anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bence verelim gitsin türkiye istanbul ve izmirden oluşsun pis kültürsüzler yüzünden standartımız düştü yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 izmir olmaz, yunanistana baglanicak izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ığdır mı kötü lol internet bile var , daha ne istiyosun ki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 haydari said: doğuya atom bombası atalım burada bi şe yok. 50 yıl kafamız rahat eder. çok gereksiz iğrenç bir yer.haneye sadce zarar yazıyo buraları. aklınızda olsun doğu demek dışkı kusmuk bir dünya bağırsak paraziti demek başka bişe değil. hayallerin gerçek olmak üzere dostum nükleer enerji okuyorum hallederiz rahadol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar