Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 masaüstündeki belgelerim dosyası kayıp 1 haftadır yeni farkettim dfg.temayla iligli falan değişiklik yaptım olmadı o klasik normal windows görünümü falan.cp yapsam dosya aktarırken görmücek.nereye gitti nası geri gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bilgisarayım/blabla-belgeler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 vürüs girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 format tek çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 uzman bi ekip tutmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 format c: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ehehe kralsınız. masaüstünde varken niye kasayim bi saat.aylardır orda duruyo gitmiş bi şekilde.geri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ahaha. başlattan belgelerimin üstüne gel sağ tıkla masaüstünde göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tamam da sonra klasiğe geçince geri gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 denetim masası > görüntü > masaüstü > masaüstünü özelleştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 adam kral ya.sağol mum.tabi o nasıl kapanmış ayrı bi soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar