Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlişki, yalanlar vs

Eskizci

Öne çıkan mesajlar

ya yazmıyım yazmıyım dedim ama, çocuğa bu kadar yüklenilince konu sahibine yani yazacağım.

birincisi, kız madem seviyor, madem önemli olan bu önce kendini olduğu gibi göstermeliydi, 10 ay boyu çocuğu saföz yerine koymuş. artık kendine bi şekilde bağladığını tehlike kalmadığını düşününce de defalarca yalanladığı şeyler sonunda ortaya çıkmış.

bu tür durumlarda, ilk başta bilmek daha iyidir, karşıdaki dürüst olmalı ki muhatabından da aynı oranda dürüstlük umabilsin.

şu aşamada sizin aranızda değişen bir şey olmaması gerektiğini düşünen arkadaşlar kusura bakmasınlar ama hep yalancı, tam kaşar olmayan sevilebilir ama alttan alta da en azından takılıyorum işte evlenecek değilim ya alt mesajlarıyla mı hareket etmişler ?

amaaaaaaaaan daha gençsin ne kaşarlar çıkar karşına sen buna dua et aldatmamış diye savunmak da nedir yahu ? aciz misiniz ? tabii ki aldatmayacak. bu bir savunma mı ? bu tipler de işte bir yerlere gelip, görevlerini, olmasını gerekeni yaptıkları için alkış bekleyen samimiyetsiz tavırla çok benzettim.

ilk ciddi ilişkim yazmış, belli ki bir hayal kırıklığı yaşamış, bir nevi güvendiği, sevdiği insan, ilişkisini kurduğu temel çatırdamış 10 aydır inşa edilen bina hafiften takla atmış...

şimdi sizce ne yapmalıyım diye sormak da çok doğru değil ama olması gereken senaryo şuydu:

öyle pat diye cinsellik konusundan girilmez tabi ama biraz sıcaklık, samimiyet kurulduktan sonra zaten hayatın doğal akışı içerisinde özellikle de bi sevgiliyile bu konular açılmaması anormal olurdu. buraya kadar normal, burada iki büyük hata var, senin bu konuyu çok üstelemen aşırı irdelemen, kızın iyi aile kızı imajı yaratıp olduğundan farklı görünmeye çalışıp seni keriz yerine koyması.

şimdi sen bi kere üsteleyerek bu hataya düşmüşsün, burada kızın eğer düzgün bir kızsa, yapması gereken, özel hayatım seni ilgilendirmez bu konuyu bir daha bana sorma yaşadıklarım senden önceydi işine gelmiyorsa başka kapıya deyip sana postayı koyması veya eğer bu olmadıysa da oturup dürüst bir şekilde inkar etmeden kırmamaya çalışarak seninle paylaşması gerekirdi.

şu durumda çok çok çok seviyorsan devam et ilişkine konuyu huzurlu bi şekilde kapatabilmen lazım ama tereddütteysen, kendini kandırılmış, keriz yerine konulmuş hissediyorsan, demek ki kızın sevgisi de beni kaybetmemek için böyle yaptı deyip kendine teselli verecek kadar büyük değil. bi huzur sağlamıyordur ki en azından konuyu acabalar soru işaretleri huzursuzluk olmadan kapatabilmelisin bu durumda da ayrıl.
Sosyal ağlarda paylaş

buradaki tavsiyelere bakma çünkü görmeden bilmeden yapılan yorumlar bunlar, yüzeysel şeyler. kız sana yalan söylemiş evet, senin bu konuda hassas olduğunu bile bile köprüyü geçene kadar yalan söylemiş. illa seni sevdiği için yapmış olmasına da gerek yok, adı ilişki olduktan sonra kız da erkek de çaba harcar bitmemesi için çünkü bir skordur o.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes öyle sanıyor ama ben bu konuda üstelemedim. Aksine o üsteledi. Defalarca sordu daha önce yapmışsındır, inanmıyorum vs. Ve ben doğruyu söyledim, daha önce yapmadım. Ve bana kendisi söyledi ilk defa benimle yaptığını, ben dokununca artık dokunulmuş olduğunu. O bana her sen yaptın mı dediğinde ben de ona sen yaptın mı diye sordum. Sonunda belli etti birşeyleri kıllanıyodum zaten. Geçen yıl bi çocuk bunu öpmüş arkadaşı, o da pas vermiş. Biraz sonra pişman olmuş anlattığına göre. O olayı bana "beni öpmeye çalıştı" diye anlattı, ben de olta atıp gerçeği öğrendim. Bunun üzerine daha önceki yalanlarla birlikte yine bir dürüstlük üzerine kavga çıktı. Ertesi günü bu itirafta bulundu.
Benden önce ne bok yerse yesin gerçi (hoş daha 16 yaşında okul tuvaletinde sevişmiş biri ne kadar düzgün olabilir şuan, tartışılır) neden yalan söylüyo benim kafam bunu almıyo. Yalan söyleyen birine güvenemiyosun, tanıyamıyosun. Güvenmeyince mutlu olamıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...